Şimdi Ara

12 Pro max icin temiz kurulum / aktarim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaslar. Yeni telefon aldim. Normalde aktarim yapiyordum direk ama bir inceleme videosunda adam temiz kurulum yapicam aktarmiycam dedi. Sebebini soylemedi ama. Ne yapsam direk yan yana getirip aktariyim mi yoksa temiz kurulum mu yapiyim?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Merhaba, hayırlı olsun öncelikle. Eğer çok uğraşmayı sevmezseniz ve uygulamalarınız, ayarlarınız kendinize göre çok ayrıntılıysa aktarın gitsin.


    Ancak ben her yeni cihazımda temiz kurulum yaparım. Hatta büyük sürüm güncellemelerinde (Mesela IOS 13'ten 14'e) bile temiz kurulumla geçiyorum.


    Nedeni belki psikolojiktir ama bence batarya daha verimli oluyor ve cihaz daha iyi çalışıyor gibi geliyor. Tabi ıspatlayamam, bana öyle geliyor; bir yerlerde ben de öyle okumuştum sanırım.

  • Direkt verilerini aktarın derim. Sıfırdan kurulum yapmaya zaman harcamanın bence bir anlamı yok. Mesela Annem 6'dan SE'ye geçti, iCloud yedeğini yükledik. Telefon açıldı hiçbir şeyle uğraşmadan kaldığı yerden kullanmaya devam etti.

  • Cevaplar icin tesekkurler. Aslinda bu konuda teknoloji incelemeleri yapan isi bu olan birinin fikri de cok degerli olur ama konuyu gorup cevap vermeleri cok dusuk ihtimal sanirim. Cihazi daha acmadim, ekran koruyucuyu bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.