Şimdi Ara

Roller Coin Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bir ara konusu vardı. Ama şuan kaldırılmış olarak gözüküyor. Merak ettiğim bir kaç sorum var. Yardımcı olabilecek var mı?



  • Merhaba hocam




    Ben sana binance borsasını öneririm, https://accounts.binance.com/tr/register?ref=R52L8JW5 referansımla kayıt olursan alım satım yaparken hem sen %10 hem ben %10 indirim alıyoruz yani referanslı kayıt olmak her zaman daha iyi linkte yazıyor.




    Başka borsaya bakma bile BTCturk Paribu gibi Türk borsaları sürekli hata veriyor. Binance zaten türkçe gir karıştır anlarsın çözersin önce küçük miktarlarla al sat yap yükselen malı alma asla düşen malı kovala.




    www.coinmarketcap.com bu sitedende tüm coinleri geçmişlerini hangi borsadan satılıyorlar herşeyi görebilirsin. Bir sorunun olursa yardımcı olurum her zaman.





  • Merhaba,


    ROLLERCOIN oyununu yaklaşık olarak 2yıldır aralıklarla oynuyorum. Çok az miktarda zamanında yatırım yaptım ve yaptığım yatırımı geri aldım. Yaklaşık 4-5 aylık aralıklarla sistemi test etmek amacıyla az az çekim yapıyorum. Kazıdığım coinleri oyun içerisinde bırakıyorum ve kampanya zamanlarında miner alıyorum. Bu sayede kazıma gücümü arttırıp zamanla daha fazla coin kazanabiliyorum. Ayrıca coinlerin güncel fiyatları ile oyun içerisindeki reward kısmında yazan değeri sürekli dolara çevirip kıyaslıyorum ve dolar cinsinden en çok getiri yapan coini kazıyorum. Bu sayede maksimum getiri elde edebiliyorum.


    Örneğin son güncelleme öncesine kadar DOGE kazımak çok karlıydı. Güncelleme sonrasında ise BTC ve RLT (rollercoin sitesinin coini sadece sitede geçerli) kazımak çok karlı. Bunu takip ederek gücümü en karlı koine aktarıyorum. Çok büyük beklentileriniz yoksa örneğin benim gibi Binance komisyon param çıksın ve ilerde belki RLT dolaşıma girer (bir yerlerde listelenir) diyerek birikim yapıyorsanız faydalı sitedir.


    Altta referanslı linkimden üye olursanız, memnun olurum. Ayrıca bazı görselleri bilgi amaçlı altta bırakıyorum. Sorusu olan yazabilir.


    https://rollercoin.com/?r=jurb26au


    Şu andaki oyun ekranımın görüntüsü, ağırlıklı olarak bu dönemde RLT kasıyorum. Çünkü blok ödülü 30 RLT yani 30 USD. 10dk'da benim kazıma kuvveti 0.001217 RLT şu anda. bu genel gücümün %70'idir. Hesabı size bırakıyorum. Dediğim gibi çok yüksek beklentiniz olmamalı. Elbette ben yüksek yatırım yaparım çok makine alırım diyenler için bu söylediklerim geçerli değil. Ben kendi bütçeme göre bir miktar yatırdım ancak daha sonra aldığım tüm makineleri sadece oyundan kazandıklarımla aldım.


    Roller Coin Hakkında




    Güncel oyun ve makine kuvvetlerim alttadır.


    Roller Coin Hakkında



    Referans linki: https://rollercoin.com/?r=jurb26au


    Boş vakitlerini değerlendirmek isteyenlere faydalıdır. Oyunlar gayet basit ve anlaşılır.


    Selamlar...





  • Merhaba arkadaşlar uzun süredir oynuyorum gayet basit ve eğlenceli oyunlar mevcut sizde atari tarzı oyunlardan hoşlanıyorsanız linki bırakıyorum oynayabilirsiniz. teşekkürler iyi eğlenceler.


    Roller Coin Hakkındarollercoin.com
    Just a moment...
    https://rollercoin.com/?r=knhyd4n2
  • Merhaba arkadaşlar uzun zamandır bende oynuyorum.Kolay ve eğlenceli oyunları mevcut sizde oynamak isterseniz linkimi bırakıyorum.teşekkür ederim..


    Roller Coin Hakkındarollercoin.com
    Just a moment...
    https://rollercoin.com/?r=knhyd4n2
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.