Şimdi Ara

Ekran Kartına İşlemci Soğutucu Takma Konusunda Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba elimde referans tasarım vega 56 var ve buna sıvı soğutma takmak istiyorum kraken g12 vs. destekli olmadığı için takılmıyor vida delikleri normal kartlara göre geniş, onun yerine kendi platelerini vs. kullanıp sadece çipin üstündeki kendi bloğunu kaldırıp (Tam olarak 1. resimdeki haline) o şekil soğutucuyu takmak istiyorum.


    Bunun için 3. resimdeki gibi bakır plaka, vidalar ve cpu soğutucusu üstten bastırmaya yarayacak plaket gerekiyor aliexpresste vs. gördüm şu an satışta yok ama bu yolla insanlar alıp yapmış videoları falan var çin sitelerinde. Şimdi vidalar her türlü bulunur, plaketide 3d yazıcı vs. halletmeye çalışacağım ama şimdi bu bakır plaka için kafama takılan nasıl bir şeyle halledebilirim internette baktım laptoplar için vs. var onlar iş görür mü ne tavsiye edersiniz kafama takılan şey bu açıkcası tam olarak nasıl bir bakır plaka almalıyım bide iki tarafına da macun vs. gerekir mi böyle bir bakır plaka taksam chipset ile soğutucu arasına her hangi bir fikri vs. olan varsa yorumlarınızı, her hangi yardımcı olabilecek tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler.


    Soğutucu olarak bu tarz ucuz bir şey düşünüyorum.

    https://urun.n11.com/sogutucu-ve-fan/gametech-hydra-120mm-sivi-sogutma-sistemi-P483427294



    Ekran Kartına İşlemci Soğutucu Takma Konusunda Yardım

    Bakır plakayı takılacak yer. diğer yerler hafif yüksek aynı seviyeye gelirse soğutucu oturmada sorun çıkmaz. Şu haliyle direkt olur mu bilmiyorum merak ettiğim bir noktada o. Direkt bakır plaka falan uğraşmadan taksam mı ya da?


    Ekran Kartına İşlemci Soğutucu Takma Konusunda Yardım




    Ekran Kartına İşlemci Soğutucu Takma Konusunda Yardım



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.