Şimdi Ara

Driver yükleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bilgisayarıma format atıcağım ama driverları nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum. Windows oto yüklüyor diyor bazı yerlerde. Sizce ben tek siteden mi indireyim. Yoksa windows ilemi indireyim. Birde ekran kartını felan bulurumda. İnternet usb hoperlör driverlerini nasıl bulacağım.



  • Windows 10 sisteminiz için gerekli çoğu sürücüyü otomatik indirip kuracaktır, ancak kurduğu çoğu sürücü whql imzalı düzgün çalışdığı test edilmiş ancak kullanıma sunulduğu tarih bakımından eskimiş sürücüler olacaktır.

    Kendiniz manuel olarak sürücüleri indirip kurabilir yada driver booster vb. yardımcı programlar ile güncelleyerek bilgisayarınızdan daha iyi performans alabilirsiniz.

    Manuel indirip kurmak için bazı donanım bilgilerinizi bilmeniz gerekiyor, bunun için görev çubuğundaki arama kutusuna dxdiag yazıp çıkan sonuca tıklayın.

    Açılan pencerece sahip olduğunuz tüm donanım bilgilerini göreceksiniz, örneğin sahip olduğunuz anakart modeli ve üreticisini göreceksiniz buradaki anakart modelinizi google da aratarak gerekli sürücülere ulaşıp bilgisayarınıza kurabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer sisteminiz çok eski değilse Windows 10 kurulumu sonrası sürücüleri kendisi intertten indirip kuracaktır. Ama her ihtimale karşı en azından Ethernet ve Wi-Fi için sürücüleri indirmiş olun.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.