Şimdi Ara

Arçelik A43 B 880 B / 4K Android Tv Alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
5.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 4k tv arayışındayken bu sabah arçelik marka android tv ye rastladım. Aşağıya linkini ve özelliklerini bırakıyorum. Sizce alınır mı. Arçelikte yüzde 12 indirimimde var.

    https://www.arcelik.com.tr/android-tv/a43-b-880-b-televizyon



  • Arçelik, beko, grundig,valencia vs bunlardan tv alınmaz. Kalite sıkıntısı, belirsiz paneller vs gibi sıkıntıları var. Bunlar yerine lg,samsung,philips alın en olmadı ucuz istiyorsanız vestel alın, toshiba alın.

  • Teşekkür ederim daha somut olsnız daha iyi olurdu.
  • 2 gündür bu modeli inceliyorum. İndirim mevcut üstelik. IPS panel olduğu söyleniyor, alan ve kullanmakta olan var mıdır? Nasıl acaba?
  • Aldım. Kullanıyorum..

    İlk android tv im gayet memnunum.
  • alexsis83 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam. Alalı 7-8 ay falan mı oldu sizin? Panel IPS diyorlar ama bilemiyorum. Farklı açılardan bakıp görüntü kaybı olup olmadığına göre yorum yapma şansınız var mı IPS mi değil mi diye acaba?

    Wifi ve Android performansı nasıl?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 23 Kasım 2021; 15:21:3 >
  • Teşekkür ederim , yaklaşık 5_6 ay oldu.
    İps mi va mı tam net bilgi alamadım. Kurulumu yapan arkadaş va dedi. Fakat görüntü kalitesi farklı açılardan bir kayba uğramıyor , o konuda memnunum.

    20 günlükken tv kapandı birden bir daha açılmadı servis 5 gün sonra yenisi ile değiştirdi.

    Android performansı akıcı her hangi bir takılma yaşamadım.
    İnternetim kablolu olarak bağlı o yüzden wifiyi hiç kullanmadım bilmiyorum.
  • alexsis83 kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam. Valla sizin modelle Grundig 43 GFU 7850 B modeli özellik açısından birebir aynı görünüyor, aynı fabrikada Koç tarafından üretiliyor ve Amazon'da Grundig 600₺ daha ucuz. Yine de Arçelik yerel bayiinden 600₺ fazla verip eve teslim almak sanki daha mı makul sizce de?

    Bir de hocam eğer yanıtlarsanız çok memnun olurum: Arçelik A43 B 880 B modelinin (sizin TV) hafızası kaç GB? Android ayarları menüsünden girip depolama bölümüne bakabilir misiniz? RAM muhtemelen 2 GB'dir ama depolama 8 GB ise çok yetersiz kalmaz mı uygulama yüklemek açısından? Kaç görünüyor acaba?

    Son olarak USB üzerinden en fazla 8 GB flash diskleri görüyor ve daha büyük USB Harddisk bağlarsanız görmüyor diye şikayetler okudum hocam. Bana çok saçma ve olumsuz geldi bu doğruysa. Siz bunu deneyebilmiş miydiniz?

    Sorularım fazla olduysa özür dilerim, toplam 3 tane :)

    Saygılarımla.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 23 Kasım 2021; 16:59:1 >




  • Şu an işyerindeyim ram 1.5 depolama 16 gb diye hatırlıyorum.

    Nereden aldığınız tamamen sizin sabrınız yada güveninizle alakalı pahalı elektronik eşyaları internetten almaya ben cesaret edemiyorum.

    Kendi internet sayfasındada indirim oluyor ordanda bakabilirsiniz onuda servis kendi getiriyor.

    1 tb harici harddisk bağladım. 4k filmi problemsiz altyazı ekleyerek izledim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alexsis83 -- 23 Kasım 2021; 17:0:37 >
  • alexsis83 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, siz tam yanıt yazarken kendi mesajıma son bir soru daha ilave ettim USB konusuyla ilgili. Onu da okuyabilirseniz sevinirim.

    Edit: Tamam, gördüm cevabınızı şimdi :)

    Bu arada 1.5 GB az değil mi, kasmadan yetiyor mu acaba. Valla 2 GB'den az beklemiyordum bu fiyata, adamlara maliyeti 3 dolar değildir bu farkın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 23 Kasım 2021; 17:8:32 >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Onuda cevapladım. :)

    Problem yok 1 tb sıkıntısız tanıdı..

    İstediğinizi sorabilirsiniz sonuçta burası bunun için var.
  • Valla her hangi bir sıkıntı yaşamadım. Gayet seri çalışıyor..
  • Konuyu hortlatmak gibi olacak ama pek kullanıcı bulamadım aklımda tcl 725 vardı ancak sırket tarafından daha uyguna alacagım için su an 50 b 880 i alacagım siz 1 seneye yakın zamandır kullanıyıorsunuz sanırım tv goruntu ve ınternet performansından memnunmusunuz su an androıd 9 damı hala yoksa guncelleme alıyormu telefon gibi. parlaklıgı kac nit bir bilginiz varmı, veya söyle sorayım muhtemelen almadan önce bir hayli incelemişsinizdir sizce yeterli geliyormu aynı fiyat araliğinda samsung veya philips alsaydım keske dedinizmi

    İYİ GÜNLER

  • ellez78 E kullanıcısına yanıt
    Halen android 9 mevcut bazı güvenlik yamaları aldı fakat android sürümüne güncelleme gelmedi. Nit konusunda araştırma yapmamıştım bilgim yok.

    Tv 2. ayında birden kapandı tekrar açıldığında kanal yada ses değişmiyordu. 3 gün sonra yenisi ile değiştirdiler. Ben çok memnunum beklentiler kişiye göre değişebilir. Ben 4500 tl ye alırken aynı ekran philips 5800 civarıydı sanırım. Bana göre fiyat performans tlc ile filan uğraşmayın.
  • alexsis83 kullanıcısına yanıt

    Yorum için teşekkürler geldigi zaman bakacağız artık👍

  • Bu TV ye kanal ayarlayabilen oldu mu, kanal ayarlaması normal yoldan olmuyormuş servis de ücret istiyor.bilen yardımcı olabilir mi
  • curufperlit C kullanıcısına yanıt
    Normal yoldan Türksat kgs den ayarladı. Otomatik 2dakkada tüm kanalları bulmuştu.
  • Bir ton para vererek almış olduğum tanınmış ithal markalı televizyonumun garanti süresi sonunda bozulmasının verdiği kızgınlıkla ile yerli markalara yöneldim. İlk durağım Arçelik oldu ve bu televizyonu bayiden beğenerek aldım. Yaklaşık olarak dört aydır kullanıyorum. Televizyonun görüntü kalitesi beklentilerimin üzerinde net ve berrak, renkler olması gerektiği gibi. Arçelik bu konuda ünlü markaları yakalamış görünüyor. Hoparlör kanallarının önde olması nedeni ile ses kalitesi tatminkâr. Android ekran akıcı, hiçbir problem yok. Şu an için memnunum, bundan sonraki alışverişlerimde ilk bakacağım yer Arçelik bayileri olacak. Ancak televizyonda hoşuma gitmeyen yönler de var. Bunlar

    1-     Ekran türü IPS olarak biliyordum, Ekrana karşıdan değil de 45 derece ve üzerinde yandan bakmak durumunda kaldığınızda görüntü izlenemeyecek duruma gelebiliyor. Bana gelen seride muhtemelen VA panel kullanılmış. Bayideki örneği böyle değildi.

    2-     Panelin koruması oldukça zayıf, Darbelerden korunaklı bir yere yerleştirilmesine özen gösterilmeli

    3-     TV nispeten kalın

    4-     TV kumandasında joystick halkası yüksekliği kumanda yüzeyi ile aynı seviyede, Hissiyat düşük olduğundan, Joystick ile yönlendirme yaparken başparmağınıza gereksiz dikkat etmeye ve ekstra kuvvet uygulamak zorunda kalıyorsunuz. Bu halka kumanda yüzeyinden kabarık olmalıydı.

    5-     Ses şiddeti, sıfırdan konfor seviyesi üzerine kumanda düğmesine bir iki kez tık ile hemen ulaşıyor. Ses seviyesi artışı biraz daha nazik olacak şekilde ayarlanmalıydı.





  • talaz kullanıcısına yanıt

    Görüntü kalitesi güzel deyince itiraz edecektimki alta doğru okuyunca evet dedim karşıdan izleyince gayet iyi ama biraz çapraz a girince görüntü kalitesi yok gibi bayidede baktığımda bu şekilde idi belki bukadar fark etmiyordu ama görüntü kaybı vardı) ses gayet iyi yalnız biraz daha parlak ve canlı olmasını isterdim biraz daha mat ( belki de diğerlerinden gerçekten uzak parlaktır)

    Yalnız ben TV plus ve prime video yu bir türlü açamadım TV+ müşteri hizmetlerimize defalarca. Maillestim sildim yükledim uğraştım telefondan açtım ama TV üzerinden sürekli hata veriyor sizde açılıyormu

  • Ben de yaklaşık 1 ay önce Beko b55 b970a kurdurdum görüntü kalitesi, ses kalitesi ve yanlardan bakış açısı olsun beni tatmin etti.
    Sorunum şu ki Farklı bir yerde Grundig marka düz smart tvye aynı ağa bağlanmadan ekran yansıttim bu cihazda iOS veya Android telefondan ekran paylaşımı yapamıyorum. sanırım chromecast build-in aktiflestiremiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.