Şimdi Ara

Güvenlik ve Gizliliği Ön Planda Tutan Mesajlaşma Uygulaması “Threema”

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Etrafta çok sayıda anlık mesajlaşma uygulaması var ve birbirlerinden pek farklı değiller. Özellikle bugünlerde güvenlik ve gizlilik koruması söz konusu olduğunda, buz dağının görünmeyen kısmına dahi bakar olduk yada farkında olmayanlar için belirteyim bakmalısınız!


    Popüler servisleri kullanırken güvenlik ve gizlilik dahil bir çok şeyi gözden kaçırıp popülaritenin diplerinde canımız yanmadan avlanıyoruz. İnternet ile tanıştığımız ilk zamanlarda anonim olarak başlayan yolculuğumuz şimdilerde geçtim kimlik bilgisini iç çamaşırımızın rengine kadar belirgin.


    Anonim olarak kullanmak bir şeylerden saklanmak veya kaçmak olarak nitelendirilmesin, her birimiz resmen ürün haline geliyoruz/geldik. Örnek verecek olursak;


    Anonim Şahıs 1: Abi geçen arkadaşla pizza hakkında konuşuyorduk, x pizza firmasından promosyon ile ilgili o dakka mesaj geldi iyi mi?

    Anonim şahıs 2: Kardeşim geçenlerde; Bi’arkadaş aldığı yeni bisikletin özelliklerini mail olarak göndermişti maili okurken farkettim x posta kutusunun etrafında bisiklet reklamları vardı. 2 Gün hangi siteye girsem bisiklet reklamları çıkmaya başladı. Resmen takip ediliyoruz.


    Yok takip edilmiyorsun kullanılıyorsun yada kullanılacaksın! Bu tarz geyikler ile her birimiz karşılaşmışızdır. Suçun en büyüğü bizlerde bu görselsiz sayfalardaki minik yazıları okumuyoruzPopülarite kurbanıyız! Ha önemli değil diyorsan bu sizlerin bileceği bir iş. Çünkü sadece alışverişten örnek verecek olursak, size hiç planınız yokken bile çıkan/gelen reklamlarla ürün satarlar!.. [Alıntı]



    https://www.youtube.com/embed/lOr1v4fw3Y0




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi verlor_ein -- 4 Nisan 2021; 14:13:38 >



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.