Şimdi Ara

Huawei Band 6 tanıtıldı! İşte özellikleri ve fiyatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
1.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Huawei Band 6 tanıtıldı! İşte özellikleri ve fiyatı



    Çinli teknoloji devi Huawei, 2019'da piyasaya sürdüğü Huawei Band 4'ün halefi Huawei Band 6'yı duyurdu. 5 numarayı atlayan şirket, yeni modelde ekran ve sağlık özellikleri kanadında iyileştirmeler sunuyor. 



    Ayrıca Bkz.Huawei ilk monitörünü global olarak satışa sunuyor



    Huawei Band 6 özellikleri



    Huawei Band 6, 194 x 368 piksel çözünürlüklü 1.47 inç AMOLED ekran üzerine kuruluyor. Selefi Band 4'e kıyasla %148 daha büyük bir ekrana ev sahipliği yapan akıllı bileklik, %42 oranında da daha iyi ekran/kasa oranı sunuyor.



    Huawei Band 6 tanıtıldı! İşte özellikleri ve fiyatı



    Sol tarafında fiziksel bir tuşun yer aldığı Huawei Band 6, 18 gram ağırlığında ve 5ATM su geçirmezlik derecesine sahip. Bileklik yoğun kullanımda 10 güne, normal kullanımda ise 14 güne kadar batarya süresi vadederken, 5 dakikalık şarjla da 2 günlük kullanım sunuyor. 



    Huawei Band 6, sağlık tarafında ise bir akıllı bileklikte olması gereken tüm özellikleri bünyesinde barındırıyor. Öyle ki kalp atış hızı, SpO2 kan/oksijen saturasyonu ve adet döngüsü takibi ile uyku ve stres izleme fonksiyonları Huawei Band 6'nın sağlık özellikleri arasında yer alıyor. Akıllı bileklik ayrıca desteklediği 96 farklı egzersiz moduyla da aktiviteleri takip edip kalori, adım sayısı ve kat edilen mesafe gibi hesaplamaları gerçekleştirebiliyor.



    Huawei Band 6 tanıtıldı! İşte özellikleri ve fiyatı



    Temassız ödeme için NFC desteğini de bünyesinde barındıran akıllı bilekliğin telefona gelen arama ve mesaj gibi bildirimleri görüntüleme, müzik çalar kontrolü ve kamera denklanşörü işlevleri de bulunuyor. 



    Huawei Band 6 teknik özellikleri



    Ekran Büyüklüğü 1.47 inç
    Ekran Çözünürlüğü 194 x 368 piksel
    Boyut 43 x 24.4 x 10.99 mm
    Ağırlık 18 g
    Bağlantı Bluetooth 5.0
    Sensörler İvmeölçer, jiroskop, optik nabız sensörü
    Su Direnci 5ATM
    Uyumluluk Android 6.0 veyaz üzeri | iOS 9.0 veya üzeri
    Şarj Tipi Manyetik
    Renk Seçenekleri Siyah, turuncu, yeşil


    Huawei Band 6 fiyatı



    Huawei Band 6 fiyatı 50$ olarak belirlenmiş durumda. Siyah, turuncu ve yeşil renk opsiyonlarına sahip olan akıllı bileklik, Android 6.0 veya iOS 9 üstü işletim sistemli cihazlarla çalışabiliyor. Bilekliğin önümüzdeki günlerde Türkiye'de de satışa sunulması bekleniyor.











  • Saatlerin(bantların) hemen hemen hepsi alelade. Yani rahat son 3 nesildir, ekranlar büyüyor, renkleniyor falan ama özellikler hemen hemen her marka modelde aynı. Yani yeni bir şey yok. Aktivite takipleri spo'lar, kalp atışları, uyku takibi. Hiç birinin bir diğerinden ekran dışında bir farkı yok rahat 3 nesildir.

    Bir tek ekg'li apple'ın var. Bir iki model daha ekg'li çıkardı sanırım. Onlar dışında hepsi aynı.
    Honor band 6 ile aynı galiba. 400 civarı bir fiyattan girerse iş yapar bence mibandden çok daha iyi görsellikte bir ürün. GPS olan zaten Watch Fit var. Bunda biraz daha maliyet düşürüp uygun fiyata verme peşindeler diye düşünüyorum. Huawei telefon işinden çekilip aksesuar ve bilgisayar olarak devam etsede baya iş yapacak sanki :)
  • Aklıma takılanlar;

    1- Böyle alelade bir ürünün ardı ardına bu kadar fazla haberinin yapılması gerçekten habercilik midir? yoksa örtülü reklamcılık mıdır?

    2- Üründe GPS var mı acaba diye düşündüm. Cevap: YOK!

    Bilginize.

  • Mi Band 6 yerine bu ürünü gönül rahatlığıyla tercih edebilirim.

  • BekirHan kullanıcısına yanıt
    Saatlerin(bantların) hemen hemen hepsi alelade. Yani rahat son 3 nesildir, ekranlar büyüyor, renkleniyor falan ama özellikler hemen hemen her marka modelde aynı. Yani yeni bir şey yok. Aktivite takipleri spo'lar, kalp atışları, uyku takibi. Hiç birinin bir diğerinden ekran dışında bir farkı yok rahat 3 nesildir.

    Bir tek ekg'li apple'ın var. Bir iki model daha ekg'li çıkardı sanırım. Onlar dışında hepsi aynı.

  • Honor band 6 ile aynı galiba. 400 civarı bir fiyattan girerse iş yapar bence mibandden çok daha iyi görsellikte bir ürün. GPS olan zaten Watch Fit var. Bunda biraz daha maliyet düşürüp uygun fiyata verme peşindeler diye düşünüyorum. Huawei telefon işinden çekilip aksesuar ve bilgisayar olarak devam etsede baya iş yapacak sanki :)

  • Saçma sapan ucuz saatlerden güzel duruyor en azından alınır
  • Spider_hip kullanıcısına yanıt

    Kesinlike katılıyorum ama böylesine alelade bir ürünün 5 kez haberini yapmak da ne bileyim...

  • BekirHan kullanıcısına yanıt

    Yuh baya yapmışlar o zaman :) haklısınız.

  • Watch Fit olmuş band 6

  • NFC, mi band 5'te de var mı?

    Eğer yoksa bu alınır.

  • NFC varsa iyi bence mi band global sürümde NFC yok. bunda TR ye gelen modellerde NFC olursa tadından yenmez.

  • NFC modeli gelsin. Satış rekoru kırar sanki.

  • şunlarda bence en büyük eksik spotify + bluetooth kulaklık .
    spora gidince telefonu dolapta bıraktırması lazım aletin.

  • Ürün bugün elime geçti lakin gelen arama ve bildirimlerde açık olmasına rağmen titreşim ve ekran bildirimi gelmiyor ya arızalı ya da saçmalıyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: MR.BERK

    Ürün bugün elime geçti lakin gelen arama ve bildirimlerde açık olmasına rağmen titreşim ve ekran bildirimi gelmiyor ya arızalı ya da saçmalıyor.

    geçen sene honor band 6 almıştım çin sitelerinden. yaklaşık 400 lira civarına gelmişti gümrük vs dahil. Çok az kullandım ve sattım ikinci el olarak.

    O zaman benim beğenmediğim bir zayıflığı da bu idi. Benimkisi çin versiyonuydu. Fakat bir mesaj , bildirim geldiği zaman sadece titreşim yapıyordu.

    Yani ekran kısa süre aydınlanıp özet göstermiyordu. Senin tuşuna basıp ne geldiğini kontrol etmen lazım.

    Bir dğer sevmediğim konu saatin ekranını görmek için kenardaki tuşuna bastırman lazım (güç tasarrufu için kolunu kaldır devre dışı bıraktığın zaman)

    xiaomi mi band 4 ve beş kullandım, onda ekrana hafif parmağının ucuyla temas ettiğinde ekran uyanıyor (dokunmatik dediğimiz). Huawei de zaten çok hafif

    saat yakalacaksın parmakalrınla köşeden bastıracaksın falan...

    mi band da bir değişik özellik gelen bildirimleri mesajları hepsine titreşim kendin yazabiliyorsun, yani çalışıyorsun mesela ellerin meşgul,

    nerden ne mesaj bildirim geldiğini titreşimden anlayabiliyorsun.

    Özetle, geniş ekran hoş ama kullanım kolaylıkları göz ardı..





  • quote:

    Orijinalden alıntı: MR.BERK

    Ürün bugün elime geçti lakin gelen arama ve bildirimlerde açık olmasına rağmen titreşim ve ekran bildirimi gelmiyor ya arızalı ya da saçmalıyor.

    Eğer titreşim ve ekran bildirimi gelmiyorsa beş para etmez,iyiki sipariş vermemişim ozaman.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. ürünü beğendim ihtiyaçlarımı karşılıyor genel anlamda. Sporcular için güzel bileklik.


    Aslında saat gibi duruyor ancak eksilerinden başlayayım hemen.


    • GPS yok. Nasıl koymamışlar akıl sır ermiyor. Muhtemelen band 7 de GPS olacak. çünkü başka türlü satamazlar onu.
    • ekran parlaklığı oto olmuyor. Geceleri rahatsız etmeyin moduna almak zorundasınız. odayı aydınlatıyor diğer türlü.


    + lara gelelim.


    • Havuz turlarını çok doğru biçimde sayıyor. Boğaz yarışına hazırlandığımdan dolayı benim için biçilmez kaftan ( tur bitiminde saatin olduğu elinizle duvara hafifte vurmanız gerek yoksa saat algılamaz turun bittiğini ) Siz de yarı olimpik havuzda 40+ tur yapıyorsanız saymanıza gerek kalmayacaktır bu bileklik ile.


    • Havuzdayken nabız almaya devam ediyor. Normalde garmin dışında bunu yapabilen yoktu. Huawei beni şaşırttı ve kesintisiz nabız alıyor. Nabız doğruluğuna gelince, stabil diyebilirim. durup kendim de saydığım oluyor ve güzel değerler veriyor. Referans için muhteşem.

    Ayrıca her bir tur için ayrı istatistik tutuyor. sırtüstü + kurbağalama + serbest yüzmenizi tanıyor. Benim tüm turlarımı doğru tespit etti. Ayrıca farklı grafiklerde nabız vs şeyleri de görebiliyorsunuz. Referans olayı da çok güzel. böylece gelişimi takip edebileceğim. Denizde kullanmak isteyenler şamandra ile telefonu yanında taşıyabilir böylece gps + saat garmin etkisi yaratabilir.

    Garmin de denizde kol suya girdiği için net rota çizemeyebiliyor. En temizi şamandra.


    • Koşuda gps alamıyor malesef. Ancak km sayıyor fakat neye göre sayıyor bunu anlamadım. adım sayısı olabilir. koşuyu sadece recovery training için kullanıyorum. yüzme gibi efektif olmasa da gps olsaydı ballı kaymaklı olacaktı. Bu versiyonun gps li ve bir tık büyük ekranlısını isterseniz fit elegant modeline bakabilirsiniz. Benim önceliğim optimimum ekran ve band 6 gayet uygun. Açıkçası saat olarak düşünemiştim. gps + bit tık büyük ekran için 2 kat fazla ödemeniz gerekiyor. Benim için gereksizdi.
    • bildirim ve aramalarda sıkıntı yok. gayet temiz geliyor. Bileklik yeni olduğundan 3-4 update daha stabil olabilir.


    Fitness salonuı için de genel spor modunu kullanıyorum. ordan sadece nabız ve süre benim için yeterli. Bazı saatler bench press seti falan sayıyor. benlik iş değil.


    Şarjına zaten diyecek birşey yok. 6 gün oldu % 47 ( aldığımda % 90 idi ). spo2 her zaman açık değil. diğer herşey full açık.


    GT2 yi eşime verdim. Ben banda geçtim. hafifliği ve ergonomik oluşu benim işimi görüyor.





  • Ürünü bir kaç gündür kullanıyorum. Uyku takibi harika çalışıyor. Otomatik aktivite takibinde bir takım sorunlar var. Mesela tempolu yürüyüş yaparken aralarda attığım hafif koşuları farketmiyor. Nabız ve spo2 ye yorum yapabilmem için başka bir cihazla karşılaştırmam lazım.
    Üründeki en büyük eksiklik google fit ile tam senkronize olamıyor. Sadece adımları aktarıyor. Uyku ve kalp atım bilgileri eşitlenmiyor. Bir de bütün reklamlarda deklanşör kontrolü var ama benim band6 da maalesef yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AliExpress Huawei resmi satıcısından almıştım, severek de kullanıyordum lakin bildirimler sürekli kopuyor. Bir bakıyorsun bildirim hiç gelmiyor. Bluetoothu kapatıp açmak gerekiyor filan. Mi band 4 ve 5 kullanmıştım, sanırım mi band 6’ya yöneleceğim. Huawei band 6 şekil olarak güzel ama kullanışlılık biraz zayıf.
    Not: iPhone

    Edit: Son güncelleme ile bağlantı kopması sorunu giderildi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi from_anatolia -- 17 Ağustos 2021; 19:50:57 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bende dün band 6 aldım ama kolumu her çevirdiğimde nabız 70 120 80 diye ölçüm veriyor her çevirdiğimde bu kadar fark olurmu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.