Şimdi Ara

Asrock B450M-HDV R4.0 Bios Update elektrik kesintisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar.


    Asrock B450M-HDV R4.0 anakartım bios update yaparken elektrik kesildi, tabi bir daha açılmadı. Anakart kutu ve garantisi var ama teknobiyotik garati dışı işlem olarak ürünü göndermeden 150TL yatırmamı istedi. git gel kargo 50TL yi geçse daha ekstradan işlem ücreti ne çıkar bilmiyorum totalde anakart o fiyatı eder mi onuda bilmiyorum :)


    Anakartta usb bios flashback yok sanırım. Gigabytedeki gibi dual biosta yok :(


    Sonuç olarak yapabileceğim bi şey var mı yardımcı olabilecek var mı ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi admLive -- 2 Nisan 2021; 22:37:2 >



  • Eğer chipset sökmeyi biliyorsanız yada gözünüzü karartırsanız 20 tlye çözersiniz. Önce anakarttan bios chipini bulup ısıtıp çıkarın. Usb üzerinden bios yazma cihazı satın alıp basit bir şekilde yeni bios yazarsin. Sonra tekrar pcbyi ısıtıp lehimi tutturup kullanabilirsin.


    Yazıyla çok kolay, uygulaması daha zor olacaktır 😁😁
  • Merhabalar,


    Teknobiyotik değilde direkt olarak Asrock un tr servisi kimse oraya gönderirseniz belki ücretsiz tamir edebilirler. Servislerde kargo ücretsiz diye biliyorum.

  • Distribütör akortek bilişim yani teknobiyotik. Onlarda yardımcı olma niyetinde değiller. İlk defa böyle birşey gördüm bir daha bulaşmam fakat şimdilik nasıl çözebilirim o lazım.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: admLive

    Distribütör akortek bilişim yani teknobiyotik. Onlarda yardımcı olma niyetinde değiller. İlk defa böyle birşey gördüm bir daha bulaşmam fakat şimdilik nasıl çözebilirim o lazım.

    Yapacakları Bios yazmak ona da cok yuksek fiyat cekmisler.ya mertcnoz un dedigini yapabilirim diyorsanız onu deneyeceksiniz.Ya da o ucreti vereceksiniz gozukuyor.

    Aslında ucretsiz ya da 50Tl ye Bios yazabilirlerdi.Ama TR deki Distribitorlerin tamamına yakını bu sekilde maalesef Musteri Memnuniyeti diye birsey yok.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.