Şimdi Ara

Annemi sevmiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba.Ben artık annemi sevmiyorum.Hep ailesini düşünüyor(dayımı,kendi ailesini) .Dayım hasta.Psikolojik olarak. O yüzden ona her zaman daha ilgili.Ona verdiği ilginin bindebirini bana vermez.Hani insanlar sevgi konusunda kendine güvenir ya , kimse sevmesede benim anam babam var beni seven.Rahattır ya hani insan sevgi konusunda.Ben öyle söyleyemiyorum.Silik karakterler.Annemde babamda.Ama anneme karşı daha kızgınım.Evlenmesine rağmen hala kendi ailesini benimseyemeyen , kendi ailesini çekirdek ailesine değişen alçağın teki. Evet benim için alçakça çünkü ben annemden o sevgi güvencesini alamıyorum.Hangi fırsat olursa satmaya müsait bir insan. Dışardan her boku bilen kendi sınırlarını bilen bir insan olarak gözükür ama öyle değil işte.Ayrıca eskiden ananemleride severdim.Artık onlarıda sevemiyorum.Ceplerinde beş kuruş para yok dayım (hasta olan) onları borça krediye sürüklüyor , yiyecek yemekleri yok ama hala rte'yi destekliyorlar. Bu ve bunun gibi zihniyetlere müstahak.Şuan annemle kavga ettik mesela dediklerim doğruydu üzerine fena alındı bağırdı kapıyı kapattı.Açmıyorum çünkü üzerime yürürse ağzına vururum diye kendimi kontrol edememekten korkuyorum.İşin özü burdan herkese sesleniyorum.Sevemeyecekseniz çocuk yapmayın güzel kardeşim. Markette 10 tl okey prezervatif.Cahil zihniyetiniz dışında evladınıza verecek sevginiz ,evladınızınsa arkasını yaslayabileceği sevgi konusunda güvenilir anne babası olsun.




  • Senin adına çok üzüldüm, tabii kendi ailesini tamamen unutmaz kimse ama yine de senden çok onların üstüne düşmesi kötü olay.

    Sabırlar dilerim.

  • Annemi sevmiyorum


    Ah zavallı, annesinden göremediği ilgiyi öfkeye dönüştürmüş. Tüm öfkesini de anne yakınlarına kusuyor.

  • scientia kullanıcısına yanıt

    Bunun mizah konusu yapılacağını düşünmüyorum.Sende aynı şeyleri yaşasaydın anlardın demek istediğimi.

  • Teşekkürler hocam.Şu an kapım kapalı.Kötü bir şey yapmamak için kendimi kapattım.Babamı aradım o geliyor. Kapattım çünkü gerçekten kendimi kaybedip geleceğimi yakabilirim.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: moltakor12

    Bunun mizah konusu yapılacağını düşünmüyorum.Sende aynı şeyleri yaşasaydın anlardın demek istediğimi.

    Annemi sevmiyorum


    Ah zavallı, şimdi de hıncını benden çıkartıyor. Geçmişine gidelim. Vuush.

  • scientia kullanıcısına yanıt

    Forumun işsizi de böyle oluyor demekki.Ya 31 ya boş yapmak , devamke :)

  • Sus,o senin annen.Allah taş yapar insanı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimseyi sevmek zorunda değilsin, olabilir. Senin ailevi meselelerini bilmeden konuşuyorum ama yine de ailene bu kadar nefret duyma. Aileler ilgi vermemesi zaten elinin dibinde olduğun icin. Ayrıca belki annenin de kendi kişisel nedenleri vardır. Mesela abisi zamanında ona çok iyi bakmıştır o da onla ilgileniyor; stres, korku içinde zaten elinin dibinde olan oğluna ilgi ver(e)miyordur. Annene bu kadar negatif olma yani.

    Dediğim gibi olayın aslini bilmiyorum, belki gerçekten de ortada ciddi bir sorun vardir sadece dışarıdan bakan birisi olarak fikrimi belirttim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • scientia kullanıcısına yanıt

    Yazık kafana gerçekten.

  • scientia kullanıcısına yanıt
    Terbiyesizlik yapiyorsun hocam.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.