Şimdi Ara

130 bin TL'ye araba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 130 bin TL ye otomatik düşük km araç ne önerirsiniz ben Astra J 1.6 ve 1.4 T lara bakıyorum

    Görüşleriniz nelerdir (en çok 120-130 bin km arası)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • CeyKalDa kullanıcısına yanıt

    En fazla 130 hadi pazarlıkla 132 civarı olsun


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2011 - 2012 model renault megane 3 ve citroen c4 bakabilirsiniz. Megane 3 kullanıcısıyım 2 yıldır. Sağolsun sorun çıkarmadı ne motor ne de edc şanzıman.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Astra otomatik zor onu bı geçelim de ben eski kasa i20 öneririm otomatik olunca o bütçeye zor belki Clio 4 joy boslinebaska da bı cacık olmaz  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defiant82 -- 6 Nisan 2021; 7:40:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hazar Özkaya

    En fazla 130 hadi pazarlıkla 132 civarı olsun

    galeriden 7 bin lira indirim yaptırabilecek kadar pazarlık gücünüz vardır emin olun

  • O paraya 2 3 yaşında sedan, 30 40 binde 1.4 tüplü, urban egea alınır. Hatta 1.3 multijet sedanı veya hb tüplü 1.4 urban plus bile o fiyatlara denk getirilebilir.


    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-sahibinden-kazasiz-boyasiz-tramersiz-urban-plus-egea-912294814/detay/



    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2017fiat-egea-urban-lpgli-orjinal-boyasiz-913820567/detay/




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRX -- 6 Nisan 2021; 9:16:47 >




  • Sanayiye el sallarsınız

  • CeyKalDa kullanıcısına yanıt

    çok mantıklı araç

  • kansasdevil K kullanıcısına yanıt

    Megane 3 düşündüm ama dizeller yüksek km çıkıyor pek duzgunleri yok 1.6 cvt ler nasıl cvt nin nasil olduğunu aslında biliyorum ama motor hakkında pek düşüncem yok yakıt Performans sorun çıkarma açısından


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hazar Özkaya kullanıcısına yanıt
    Kendi aracımı satma arefesinde olduğumdan piyasaya yorum yapabiliyorum az çok. Ankara da 200bin km altında kazasız 1 2 parça boyalı araçlar ortalama 130bin civarı fiyatlanıyor fakat satılmıyor. Ben de olsam bu fiyatlara almazdım zaten.

    Geçen hafta kafaya koydum kendi aracımı satmayı. Sıfır araç alma niyetim vardı. 135bin km de kazasız 1,5 parça boyalı beyaz megane 3 extreme dizel otomatik edc 6 ileri araç. İlk fiyatımı 128bin yazdım gün içinde arayan soran olmadı. Fiyatı 121bin e düştüğümde ciddi alıcılar hemen aradı.

    Demek istediğim şu. Bu aracın vitrin fiyatı 130bin olabilir ama reel fiyatı 120bin. Reel fiyata inmeyen satıcı 1 ay da bekler 2 ay da bekler, satılmıyor diye de ağlar. Gerçekten ihtiyaçtan satmak isteyen adam mecburen inmek zorunda gerçek piyasaya.

    Sarı sitenin oto360 kısmında araç değerleme kısmı güzel fikir veriyor aslında. Satılabilecek rakamı istatistiksel olarak hesaplayıp söylüyor size.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Cvt şanzıman genel olarak konforu iyi performansı kötü bilinir. Sorunsuzluğu da markaya göre değişir. Renault kısmında nissan Cvt kullanılıyorsa piyasada sevilmeyen kronik sorunlu denilen bir şanzıman diye anılıyor bildiğim kadarıyla. Zaten

    Ayrıca dizellerde edc çift kavrama kullanılıyor. Bu şanzıman çalışma prensibi olarak 1 e 1 dsg denebilir. Kronik problemleri kesinlikle var. Özellikle benim aracım gibi 2011 2012 de üretilen faz 1 megane 3 ve fluence da kullanılan şanzıman beyinlerinin nerdeyse hepsi değişip faz2 de kullanılan güncel beyin ile değişim yapılmıştır. Benim aracımda da 2016 yılında bu parça değişmiş mesela.

    Şahsi görüşüm vw de dsg renault da edc hyundai de dct vs. Vs. İsimleri farklı olsa da çalışma prensipleri, sorunları, tamir maliyetleri birbirine çok yakın. Biri sorunsuz biri sorunlu diye ayırmak çok zor.

    Ben 2 yıldır kullandığım aracımda 1 kez şanzıman uyarısı gördüm. Onu da 75ah bosch akü alarak tamamen çözdüm. Aynı sorunu yaşayıp komple revizyon yaptıranlar da var tabi. Şans ve araç geçmişiyle de alakalı bir durum bu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Otomobil Günlüklerimin cvt 1.6 Fluence videosunu izledim sorunsuz olduğunu söylüyor (Fluence Megane 3 Ayni zaten şanzımanı motoru)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Accent blue dizel otomatik öneririm 2 yıl kullandım çok memnunum 7 ileri dct şanzıman üzmez motor çok iyi 60-70 binde bulabilirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiesta

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tosunoo kullanıcısına yanıt
    Sedan dizel otomatikte mantıklı bir araç accent blue. Fakat o fiyatlara tam otomatik şanzımanlı versiyonları vardı yanlış hatırlamıyorsam. Tabi tam otomatik en sorunsuz ve en uygun bakım tamir maliyetine sahip şanzıman sayılır. Tek dezavantajı Dct ye göre biraz daha yüksek yakıt sarfiyatı var. Ama hyundai motoru gerçekten çok güçlü ve torklu. Zevkli bir kullanım sunar şehir içinde.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2019-2020 clio 4 0.9 tce turbo motorlu araçlar var hocam o fiyata hemde 5-10 bin km de .al mis gibi kullan sorunsuzca.eski model araçlara verme o paraları.

  • Eski kasa Sandero ya da Symbol 0 bulunabiliyor. Onun dışında 2012 2013 civarı C5,508 bakardım.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.