Şimdi Ara

Mülakatta kekelememem lazım acil akıl verin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Gençler haftaya bir kamu kurumunda çok önemli bir sözlü mülakatım var ve ben kekemeyim. Evde değilim,telefonda konuşurken değilim,arkadaşımla konuşurken değilim ama tanımadıklarımla konuşurken kekeliyorum.


    Benim için hayati öneme sahip napayım sizce? Sabahtan rahatlatıcak düzeyde tekila filan içsem kokar mı? Bi akıl verin yav.




  • normalde uzun ya da derin solumak ve nefes almak etkili oluyor böyle durumlarda ama kekemelikte asıl olay konuşurken olduğu için aynı etki yaratır mı bilmiyorum. ünide sınıftan biri çok gevezeydi,habire konuşurdu ama iş sunum yapmaya gelince kekemeliği öyle bir hal alırdıki agörseniz bu aynı kişi demezdiniz. heralde bu çocuk kekemeliği konuşma egzersizleriyle normalleştirdi ama sunum zamanı heyecan yapınca kekemeliği tekrar aktif oldu gibi birşeydi. bunu niye yazdım? eğer sende de böyle bir heyecan durumu olacaksa heyecan yapmamaya çalış. birde giderken yanına buz gibi soğuk su al, ellerinde tut ellerin soğusun, mülakat başlamadan önceden istersen suyu dik kafana bitir, istersen yarısını iç şişeyi yanına al. suyun soğuk olması önemli burada, hava pek uygun olmayabilir ama soğuk suda etkilidir böyle durumlarda.

  • Holy Templar kullanıcısına yanıt

    hocam hiç heyecanlı bir adam değilim ama şöyle pis bi huyum var kendimi şartlandırdığımda kekeliyorum. Bunu engellemem lazım mental olarak denedim olmuyor. En kötü risk budur diyip şişeyi dikecem kafaya

  • Kekelesen işe almazlar mı hocam

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.