Şimdi Ara

İphone Xs'de İphone X Batarya Kullanımı ve Performans Sonuçları.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Kullanmakta olduğum iphone XS cihazıma batarya arayışına girdim ve yabancı bir videoda rastladığım iphone XS cihaza İphone X bataryası montaj (test) videosuna denk geldim ve sonuç olumluydu. Yaptığım araştırmalarda İphone XS bataryası X bataryasına göre düşük amper ve fiyat olarak ta neredeyse 2 katı farktaydı. Risk alarak Yüksek Amperli İphone X 3210 mAh Kapasiteli bi alman markası olan Woyax marka batarya siparişi verdim. (mAh teyidini 3Utools ile kontrol ettim doğru ama ne kadar doğru bilmiyorum.) İndirim koduyla 152.80-TL ye geldi Kullanım deneyimim %78 batarya ömrü olan orijinal XS bataryama nazaran %100 performanslı diyebilirim aktif kullanımda nerdeyse 2 kez şarj ederken 1 full şarj ve aktif kullanımla tam 1 gün gidiyor.


    Fiyat: 152,82-TL (WOYAX10 İndirim Koduyla) Orijinal Batarya 599-TL - Tamir takımı ve yapıştırıcı seti Hediye.

    Performans Kullanım süresi : %80 ile %100 arasında Performans artışı. (%78 ömürlü Orijinal bataryaya kıyasla)

    Eksileri Olumsuz Yönleri : Xs ve sonraki jenerasyon cihazlarda Apple'ın aldığı kara gereği orijinal batarya kullanılmadığında Pil sağlığı uyarısı veriyor ve Pil Sağlığı Uygulaması (%78 ömrü kaldığı vs ) Çalışmıyor. (Pil % ve düşük pil modu vs çalışıyor.) Bildirim ve Uyarıyı almak istemiyorsanız. Bu sorunun çözümü Aşağıdaki Videoda Teknik bilgi ve becerisi olan yapabilir. Sadece Orijinal Olmayan XS bataryalarda olur Konudaki X için olacağını sanmıyorum 2 chip mevcut. Konuyu sadece yardımcı olmak adına paylaştım İyi günler İphone Xs'de İphone X Batarya Kullanımı ve Performans Sonuçları. 

    İphone Xs'de İphone X Batarya Kullanımı ve Performans Sonuçları.
    İphone Xs'de İphone X Batarya Kullanımı ve Performans Sonuçları.





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeTinvrz -- 1 Nisan 2021; 2:53:22 >







  • İphone x geçsemmi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • levent857 L kullanıcısına yanıt
    Cihazınız nedir
  • Selamlar bende iphone 8 kullanıcısıyım cihazımın pil ömrü yarıyı geçti ve yenisi için arayışa geçtim.

    Pil şarjınız %100 iken 3utools’u cihazınıza bağladığınızda ana ekranda battery life kısmı var detail i tıkladığınızda açılan ekranda ki “design battery” ve “actual battery” kısmında hangi değerleri okuyorsunuz özellikle design battery pilin imalat mah değerini actual battery ise şu anki mah değerini gösterir actıal battery aylar içerinde düşüşe geçer burada önemli olan design battery nin pilin üzerinde yazan mah değerini gösterip göstermemesidir.

    Kontrol edip bizide bilgilendirirseniz gerçek mah değerini bizde öğreniriz.

    İphone Xs'de İphone X Batarya Kullanımı ve Performans Sonuçları.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhaba, XS cihazda X bataryası kullanmak şarj süresi açısından gerçekten akıllıca bir düşünce. Bu işlem yapan arkadaş uzun süreli kullanımdan sonra beklenmedik bir sıkıntı, problem yaşandı mı acaba? bende de XS var. sizin deneyimlerinize göre bende X bataryası taktırmayı düşünüyorum. Kullanım deneyimlerinizi paylaşabilirseniz sevinirim. Teşekkürler...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.