Şimdi Ara

ÜNİVERSİTEDE EVE ÇIKMAK ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar birkaç sorum var. şimdi diyelim ki ağustos-eylül gibi ev bulup yerleştik, kira anlaşmaları 1 yıllık mı oluyor ? eğer 1 yıllıksa o zaman biz sonraki sene yaz ayları evde kalmadığımız halde boş eve kira ve fatura mı ödüyoruz ? yoksa öğrenciler 9 ay kalıp sonra evi boşaltıyor mu ?




  • up

  • Müdür hepsini verirsin 1 yıl. Eve çıkanların çoğu aile evine dönmez zaten yazın takılır arkadaşlarıyla boş evde, eğlenir kafasına göre, en azından biz öyle yapıyorduk. 1-2 hafta eve dönüp erzak toplayıp geliyorduk, sonra sabahlara kadar fifa-pes. Ben eve dönerim ev boş kalacak diyorsan da ödüyorsun evet, milletten topluyor bir kişi parayı sonra ev sahibinin hesaba gönderiyor




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F943E7C5 -- 31 Mart 2021; 18:13:32 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-1F943E7C5

    Müdür hepsini verirsin 1 yıl. Eve çıkanların çoğu aile evine dönmez zaten yazın takılır arkadaşlarıyla boş evde, eğlenir kafasına göre, en azından biz öyle yapıyorduk. 1-2 hafta eve dönüp erzak toplayıp geliyorduk, sonra sabahlara kadar fifa-pes. Ben eve dönerim ev boş kalacak diyorsan da ödüyorsun evet, milletten topluyor bir kişi parayı sonra ev sahibinin hesaba gönderiyor

    hocam istanbulda eve çıkmak demek kafadan kira fatura falan 1000 lira demek kişi başı. kalmadığım eve bu parayı nasıl vereyim ben  600 kyk desek yine de geriye 300-400 kalır.


    yazın dönmeyip part-time falan çalışmak biraz daha mantıklı sanırım ama ben dönmeyen pek görmedim. millet boş eve bir ton para yatırıyor biz 3 kuruşa okuyoruz arkadaş.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.