Şimdi Ara

fps oyunları için kulaklık önerisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yıllardır Logitech G930 kullanıyordum, artık kullanılamaz hale geldi.Yayın açıyorum ve Valorant oynuyorum.Mikrofonu iyi olsun, ses kasmamda sorun olmasın oyundayken.Sanırım 7.1 olursa daha iyi ses kasabiliyorum(emin değilim).

    Bütçem yok neredeyse, ne kadar ucuz olursa o kadar iyi benim için.200-300 TL civarına kulaklıklar gördüm James Donkey falandı markası sanırım.Fikirleriniz var mıdır?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Rampage alma da ne alırsan al. James donkey iyi markadır klavyeleri çok sağlam ve başarılı kulaklıkları da öyledir alabilirsin.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: berkay_53

    Rampage alma da ne alırsan al. James donkey iyi markadır klavyeleri çok sağlam ve başarılı kulaklıkları da öyledir alabilirsin.

    neden almıyım rampage?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AnqelTR kullanıcısına yanıt
    Uzun ömürlü değil.
  • kullanılmaz oldu derken neyi var 930 un bilmiyorum ama 300 tl ye alacağınız kulaklıkla daha kötü deneyeim yaşayabilirsiniz bilginiz olsun mümkünse bütçeyi arttırana kadar kullanmaya devam edin ardından yeni bi tane alın

  • quote:

    Orijinalden alıntı: SheKilLll

    kullanılmaz oldu derken neyi var 930 un bilmiyorum ama 300 tl ye alacağınız kulaklıkla daha kötü deneyeim yaşayabilirsiniz bilginiz olsun mümkünse bütçeyi arttırana kadar kullanmaya devam edin ardından yeni bi tane alın

    hocam sol kulak tarafı bağlandığı yerden kırıldı,sallanıyor.Bantladım kaç kere ama bantlayınca temassızlık yapıyor.Bantlamadan da kullanınca boynum ağrıyor.

    Gamepower Medusa 7.1 aldım bunun üzerine.Ve 930’da ses seviyes yüksek olmamasına rağmen her zaman temiz ses vardı.Bu kulaklığın içerisine resmen hoparlör koymuşlar.Ses seviyesi çok yüksek.Yükseltince eski araba hoparlörleri gibi ses bozuluyor.Resmen 50 liralık 1+1 hoparlör var kulaklarımda.Bu kadar kötü bir şey görmemiştim daha önce :D

    İlk defa iyi kötü kulaklık kullanan birisi kullanınca fark etmeyebilir kötü olduğunu ama 930 nimetmiş resmen.Anlaşılan paraya kıymak gerek böyle markalara bulaşmamak lazımmış.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • James Donkey kulaklıklar fiyat/performans ürünleridir hocam, seni üzmez. 3 aydır bu kukalığı kullanıyorum ve gayet memnunum.


    https://www.incehesap.com/james-donkey-712-siyah-7-1-surround-rgb-gaming-kulaklik-fiyati-39980//

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.