Şimdi Ara

Mansur Yavaş, 2021 Dünya Belediye Başkanı Ödülü’ne aday gösterildi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
5.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
246 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • MANSUR YAVAŞ ‘2021 DÜNYA BELEDİYE BAŞKANI ÖDÜLÜ’NE ADAY GÖSTERİLDİ


    Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, gerçekleştirdiği projeler, şeffaf yönetim uygulamaları ve pandemi sırasında toplum sağlığının korunması için yaptığı çalışmalar nedeniyle ‘City Mayors Foundation’ (Belediye Başkanları Vakfı) tarafından düzenlenen ‘World Mayor’, ‘2021 Dünya Belediye Başkanı Ödülü’ne aday gösterildi.

      

    Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Başkent’te gerçekleştirdiği projeler, şeffaf yönetim uygulamaları, toplum sağlığının korunması ve vatandaşların kendini güvende hissetmesi için hayata geçirdiği uygulamalarla ‘City Mayors Foundation’ (Belediye Başkanları Vakfı) tarafından düzenlenen World Mayor ‘2021 Dünya Belediye Başkanı Ödülü’ne aday gösterildi. Daha önce de Uluslararası Şeffaflık Derneği ve İnsani Geliştirme Vakfı tarafından şeffaflık ödülüne layık görülen Yavaş, 21 ülkeden 32 belediye başkanın aday gösterildiği aday listesinde Türkiye’de tek, Asya’da ise dört belediye başkanından biri oldu.



    EŞİT VE HOŞGÖRÜLÜ TOPLUM ÇABASI DİKKATE ALINACAK


    2004 yılından beri 2 yılda bir düzenlenen ‘Dünya Belediye Başkanı Ödülü’ ile bir yıldan uzun süredir dünyada etkisini gösteren pandemi sürecindeki liderlikleri ve başkan olarak başarıları değerlendirilecek. Aday gösterilen belediye başkanlarından vatandaşlarını daha eşit, birleşik ve hoşgörülü bir toplum için çabaladıklarına ikna edenler ödüle layık görülecek. Belediye başkanlarının ayrıca şehirlerini doğal ve insan kaynaklı afetlerden korumak amacıyla yaptığı güçlendirme çalışmaları, daha adil ve daha yeşil yönetim anlayışları da dikkate alınarak incelenecek. City Mayors Foundation’un ‘Dünya Belediye Başkanı Ödülü’ seçim kriterleri arasında; iyi ve dürüst yerel yönetimin sağlanması, toplulukların ortak çıkarlarının gözetilmesi, din, dil, ırk ayrımı yapılmaması, yasalara saygı gösterilmesi, karar vermede doğruluk ve dürüstlük, kamu kaynaklarının halka yarar sağlayacak şekilde kullanılması, belediye başkanının konumunu kullanarak kendisine ayrıcalık tanımaması ve şahsi mali kazanç elde etmemesi, kent yönetiminin aktiviteleri konusunda halkın bilgilendirilmesi ve yönetime güven duymasının sağlanması ile toplum bağlarının güçlendirilmesi de yer alacak.



    OYLAMA NASIL YAPILACAK?


    2021 Dünya Belediye Başkanı adaylarının oylaması e-posta yoluyla gerçekleştiriliyor. Oy vermek isteyenler, Başkan Mansur Yavaş’ın pandemi sürecindeki liderliği, başkan olarak başarıları ve Ankara vizyonu hakkında düşüncelerinin yer aldığı ve tercihen İngilizce yazılmış bir yazıyı ‘ankara@worldmayor.com’ adresine gönderilebilecek. Oylamanın sonucu; tüm e-posta oylarının manuel olarak sayılması ve referansların World Mayor editörleri tarafından okunmasının ardından belirlenecek.



    32 ŞEHİR ADAY


    Nisan ayına kadar devam edecek oylamada ‘2021 Dünya Belediye Başkanı Ödülü’ için Ankara ile yarışan 21 ülkeden 32 şehir şöyle:

    “Ankara, Arnheim – Hollanda, Bogota – Kolombiya, Braga – Portekiz, Bratislava – Slovakya, Buenos Aires – Arjantin, Cascais – Portekiz, Dantumadiel – Hollanda, Delhi – Hindistan, Freetown – Siera Leone, Grenoble – Fransa, Grigny – Fransa, Guarulhos – São Paulo, Brezilya, Helsinborg – İsveç, Kigali – Ruanda, Long Beach – Kaliforniya, Manchester –İngiltere, Mannheim – Almanya, Melbourne – Avusturalya, Mexico City – Meksika, Milan – İspanya, Milwaukee – ABD, Pasig – Filipinler, Raqqa – Suriye, Richmond – ABD, Rostock – Almanya, Rotterdam – Hollanda, Saint Omer – Fransa, San Bellino – İtalya, Villa de Conte – İtalya, Varşova – Polonya ve Washington – ABD.”






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aquess -- 30 Mart 2021; 11:14:21 >



  • Alır mı bence alır.

    Sırf sosyal sorumluluk projeleri yeter.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Calisiyor ama calmiyor
    Demekki mumkunmus

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dünya lideri oldu ya la 

  • gerçek bir dünya lideri mi çıkarıyoruz yoksa 

  • Helal olsun Mansur Başkana

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam işine bakıyor. Helal olsun demek lazım. 

  • Adaylar arasında Rakka-Suriye de varmış, demek ki Suriyede işler o kadar da kötü değil

  • Oylama mail ile olucakmış.


    https://www.ankara.bel.tr/index.php?cID=14355


    Alıntı

    metni:
    OYLAMA NASIL YAPILACAK? 2021 Dünya Belediye Başkanı adaylarının oylaması e-posta yoluyla gerçekleştiriliyor.   Oy vermek isteyenler, Başkan Mansur Yavaş’ın pandemi sürecindeki liderliği, başkan olarak başarıları ve Ankara vizyonu hakkında düşüncelerinin yer aldığı ve tercihen İngilizce yazılmış bir yazıyı ‘ankara@worldmayor.com’ adresine gönderilebilecek. Oylamanın sonucu; tüm e-posta oylarının manuel olarak sayılması ve referansların World Mayor editörleri tarafından okunmasının ardından belirlenecek.
  • oooo bu sefer de gavura basar gibi degil,gavura karsi basar gibi basacagiz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Helal olsun, bu ülkede şuan CB olabilecek niteliğe ve kaliteye sahip tek aday.

  • Gerçek lider dünya liderliğini 2 yılda kapıyor.

  • hakediyor.

  • Bence bu adami futbol'da forvette, basketbolda atak da, savasa giderken genelkurmay baskani, halter yarismasinda devleti temsil etmeye gondermeli !

  • Helal olsun diyelim. Forumda bazı değişikler vardı Mansur'a çamur atan ya da şişirildiğini iddia eden. Bu konu da onlara kapak olsun. Üstelik AKP'ye rağmen, AKP'nin engellemelerine rağmen başarı bu noktada.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir sonraki cumhurbaşkanı olacak vatansever insan. O bir hırsız olmadan kalbimizi çaldı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hapocod -- 31 Mart 2021; 3:50:57 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cem

    Helal olsun, bu ülkede şuan CB olabilecek niteliğe ve kaliteye sahip tek aday.

    Melih Gökçek o ödüle 2 defa aday gösterilmiş


    Şimdi bu adaylık = kalite ise


    Nasıl bir sonuca varmamız lazım?


    Kaynak ta atayım da bari.



    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakında başına bir şey gelmezse iyidir.

  • Geliyor gümbür gümbür hem de

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.