Şimdi Ara

Lenste geçiş hk:

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar 6-7 senedir gözlük kullanmaktayım,lenste geçmek istiyorum.Gözlük dereceme göre lens alabilir miyim? (Biliyorum aptalca bir soru neden soruyorsun o zaman diyorsan öyle alan birçok insan var.) Doktor yaşımdan dolayı vermeyebilir mi? (17 yaşındayım) Lens alırken günlük kullanım şeklinde de olsa ambalajın içinde 30 adet oluyor,bir ay sonra tekrar mı o parayı bayılmam gerekiyor?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >



  • Up

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gözlük ile tam aynı olmuyor. Bir miktar küçüğünü veriyorlar ama orada önemli olan BC değeri. Onun için de lens muayenesi olmak gerekli. Doğru BC değerine göre lens almazsan gözde batma, tam oturmama hissi yarattığı söyleniyor. İkincisi yaş ile alakası yok. Yaşın uygun gayet. Gidip alabilirsin. Günlük ve aylık lensler var. Genelde aylık lensler alıyor herkes. Bir kutuda üç çift oluyor. Her çifti bir ay kullanıyorsun. Yani bir kutu üç ay gidiyor. Fiyatı en son 100 lira olmuştu. Kısacası her üç ayda 100 lira ödemen lazım.

  • scientia kullanıcısına yanıt
    Lens muayenesi ile gözlük almak için girdiğimiz muayene aynı değil mi? Metal ve polarize(yanlış yazmış olabilirim) gözlük veya lens almayı düşünüyorum,lens ve gözlük arasında kaldım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Up

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musetea -- 3 Nisan 2021; 15:22:51 >
  • musetea kullanıcısına yanıt
    Neden hocam?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-3B02C0FA0

    Neden hocam?

    ...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musetea -- 3 Nisan 2021; 15:22:38 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: scientia

    Gözlük ile tam aynı olmuyor. Bir miktar küçüğünü veriyorlar ama orada önemli olan BC değeri. Onun için de lens muayenesi olmak gerekli. Doğru BC değerine göre lens almazsan gözde batma, tam oturmama hissi yarattığı söyleniyor. İkincisi yaş ile alakası yok. Yaşın uygun gayet. Gidip alabilirsin. Günlük ve aylık lensler var. Genelde aylık lensler alıyor herkes. Bir kutuda üç çift oluyor. Her çifti bir ay kullanıyorsun. Yani bir kutu üç ay gidiyor. Fiyatı en son 100 lira olmuştu. Kısacası her üç ayda 100 lira ödemen lazım.

    Aynen hocam, niye kucugunu veriyorlar gercekten? Tam net gorulmuyor, hic sevmiyorum bu nedenle lensi.


    Ayrica ben ilk 1-2 sene takarken surekli zorlaniyordum takarken, bir turlu gozumde durmuyordu toz falan giriyordu. Zorla takiyordum. 1-2 sene gectikten sonra bu sefer cikarmakta sorun yasamaya basladim. Onceden kolayca cikiyordu, simdi gozume yapismaya basladi. Boyle mincikliyorum goz yuvarlagini, tirnakliyorum falan zor cikariyorum. Cikar gibi oluyor geri yapisiyor falan. Bunun sebebini biliyor musunuz? Sirf gozume zarar vermeyeyim cikarirken diye vazgectim takmaktan, takmiyorum birkac senedir.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.