Şimdi Ara

İnternet Sağlayıcısı Önerisi (VDSL2 altyapı)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar sevgili forumdaşlar. Ev interneti olarak sizlere sorum var, kullananlar deneyimlerini yazarsa sevinirim.



    VodafoneNet, Millenicom, TurkNet, Netspeed.



    Bu ISP'lerin deneyimini anlatırmısınız, hangisinini ping konusunda iyi, hangisi hızlı destek oluyor?



    Türk Telekom'da kalmak mantıklı mı?



    50 Mbps kullanmak istiyorum Türk Telekom çok pahalı sunuyor. Bu yüzden ayrılmak istiyorum.




  • 4 yıl Vodafone kullandıktan sonra son 6 aydır Turknet kullanıyorum. Turknetin peeringleri ve gecikme değerleri gözle görülür şekilde daha iyi. Satış sonrası destek açısından Türknet'te her şey daha uzun sürüyor ve daha zor. Telefondan destek yok, Online İşlemler'den yazışarak iletiyorsunuz sorunları. Telefon olsa 5 dakikada çözülecek sorunların çözülmesi 2-3 saati bulabiliyor. Ama çok da büyük bir sorun değil bu bence. Eski alışkanlıklara çok ters olduğu için sevmiyor çoğu insan.


    Özet olarak bence üçünden en ucuz hangisiyse o.

  • VodafoneNet : Taahhüt verirsiniz hizmeti düzgün vermezler bir ton cayma bedeli çıkarırlar 2 yıl boyunca ağlarsınız. ping sorunu bulunur.


    Millenicom: Sözde çağrı merkezi bulunur arıza yaşarsanız oyalamaktan başka birşey bilmezler sorun hep iç tesisattadır genelde ping fazla ve akşamları hız 2 3 mbps lere düşer


    Netspeed: Pandemi döneminde iyice sapıttı çağrı merkezinde iyi ama elemanlar anlamıyor. Çalışanları az arıza olursa tel başına otur 30 dk bekle dur. 500 dk bitirmiştim ben arıza yaşayınca her gece kopuyor ping artıyor.


    Türk.net: Bence bunların arasında en iyisi çünkü fiyat olarak en düşük pingi veriyor. Çağrı merkezi yok evet ama destek kaydı açınca sonuna kadar ilgileniyorlar. Arayıp bilgi veriyorlar. Akşamları hız düşüşü veya ping artışı yaşanmıyor hop noktaları çok olduğundan düşük ping alıyorsunuz çoğu oyuna veya sunucuya doğrudan bağlantıları var bu yüzden gecikme düşüyor.


    Sonuç olarak Netspeed ya da türk.net tercih edebilirsiniz ben Türk.net kullanıyorum netspeed de kullandım en memnun kaldığım firma türk.net Netspeed ya da türk.net hangisine geçerseniz geçin pm atarsanız nasıl yapacağınızı anlatabilirim.

  • Ben türknet bağlattım 2 günde gelip kurdular hizmetimdede hiçbi sorun yok hızın genelde aynı 35 i 32-33 olarak alıyorum pingim anlık artıp azalmıyor oyunlarda müşteri hizmetleei içinde bi numara var bazen ordan arayıp öğreniyorum gereken şeyleri

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.