Şimdi Ara

Ofis koltuğu önerisi (gaming chair değil) 2500 TL

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Neden bilmiyorum Türkiye'de saçma bir gaming chair aşkı var. Reddit'te falan okuduğum yazılarda top tier görülen gaming chair markalarının koltuklarından bile memnun olan görmedim ve herkes ofis koltuğu öneriyor.


    Günümün yaklaşık 8-9 saatini bilgisayar başında geçiriyorum işim gereği. Boyun ve sırt ağrılarım beni mahvetmeye başladı artık. 2500 TL'ye kadar ofis koltuğu önerilerine ihtiyacım var. Şu an 2 ürün gözüme çarptı Nurus Core Pro ve Seduna Thunder Pro. İkisi arasında bariz fiyat farkı var. Bu ikisinden birini kullanmış olan ya da farklı bir marka ofis koltuğu kullanıp öneri yapacakları bekliyorum (:




  • https://www.hepsiburada.com/burotime-cozy-baslikli-calisma-koltugu-3d-kol-plastik-ayak-siyah-p-HBCV00000CAOCA?magaza=Bürotime hocam valla bende gaming chair'lere cok sıcak bakmıyorum evde bi tane var zaten kardeşim aldı kendine kullandım o bel destekleri felan hikaye hiç rahat edemiyorum kendiliginden olması daha iyi gibi geliyor bana ama yinede gaming koltuklara bakıyorum sonucta rahatmı rahat yine ama bu tarz pahalı ofis koltuklarını hiç denemedim ve ofis koltugu öneren cok insan var yayıncıların sponsoru olmasaa o koltukları kullanacagını sanmıyorum zaten bi yayıncı gaming chairden sponsor aldı ona ragmen onu kullanmadı eski kullandıgını kullandı sponsorluk iptal olmasın diye işte eskimesin diye bilmem ne diye bahane sundu gerçekten bi rahatsızlık var gaming koltuklarda bide malzemesi dandik gibi geliyor hep





  • Seduna thunder pro tek geçerim. Kullanmaya başladığımdan beri bel ve boyun ağrılarım geçti.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.