Şimdi Ara

Alışveriş için Apple store randevusu gerekli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Biliyorum saçma bi soru ama covidden dolayı randevu olayı mı var? Uzmanla beraber randevulu alışveriş yapın diyo sitesinde. Yoksa ben direkt gidip alabiliyo muyum?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • İkisi de mümkün. Ancak uzman randevusu alırsanız, o saatte sizinle kesinlikle ilgilenecekleri ve bir personel eşliği kesin. Diğer yandan randevusuz durumda mağaza personel yoğunluğuna göre belki biri refakat edebilir fark o. Ülkede satıcı hiçbir zaman gelme demez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akasyaya geçen haftalarda alışveriş işin gitmiştim. Şöyle yapıyorlar;
    Mağazanın dışında ayrı bir alanda bekleme yeri oluşturmuşlar, adınızı görevliye söylüyorsunuz, içerideki müşteri yoğunluğuna göre sıra ile, bir personel eşliğinde sizi içeri alıyorlar. Alışverişiniz bitene kadar aynı personel size eşlik ediyor. Satın alma da gayet hızlı. Mağazaya Girmesi, Ürün incelemesi,kararı,ödemesi vs hepsi 15 dk bitti. 3 ürün ve bir powerbank aldım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 hafta önce Akasya’dan alışveriş yaptım. Sıraya giriyorsunuz, güvenlik görevlisi de çok güzel bilgiler verip yardımcı oluyor. Hatta araya kaynak yapanları (kasıtlı yapmıyor millet tabi :) arada 1 metre oluyor ve koca koca kolonlar giriyor insanların arasına, haliyle millet sıranın nerde bittiğini anlayamıyor. ) keskin gözüyle ikaz edip sıranın sonuna gönderiyor. 25-30 kişi vardı önümde 1 buçuk saatte sıra geldi. İçerde 6-7 tane banko var. Aynı banka gibi yani. Vezneye gidip vezne görevlisi yardımcı oluyor. Telefonlara dokundurtmuyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.