Şimdi Ara

Asus, RTX 3000 GPU’larının üretiminde malzemelerinin azaldığını belirtti!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Talep göz önüne alındığında, Nvidia’nın RTX 3000 grafik kartlarının üretiminin hızlanacağını düşünebilirsiniz. Ancak Asus, arzın kısıtlı kaldığını ve fiyatların yükseldiğini belirtiyor.

    Asus, geçen hafta düzenlediği yatırımcı etkinliğinde; Asus markalı grafik kart satışlarının, geçen yılın dördüncü çeyreğine göre% 5-10 düşeceğini tahmin ediyor. Etkinlik sırasında konuşan Asus Eş CEO’su SY Hsu, şu anda ana sorun Nvidia (GPU) gönderilerinin yetersizliği, dolayısıyla bir tedarik kısıtlaması durumu var. Malzeme eksikliğimiz olduğu için fiyatlar artıyor!

    Şirket daha önce Ocak ayında fiyatları yükselterek, bileşenler, imalat ve Trump dönemi tarifelerindeki artan maliyetlerin tekrar yürürlüğe girdiğine işaret etti.

    Sonuç olarak, ilk piyasaya çıktığında 729$ olan Asus TUF Gaming GeForce RTX 3080’nin fiyatı, 1.069$ dolara çıkıyor.


    [Alıntı]




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi verlor_ein -- 24 Mart 2021; 13:23:5 >



  • MSRP nedir?O fiyattan satılmayacaksa neden MSRP acıklarsın?

    Ayrıca bıraksınlar bu işleri Tırları dayatıp Fabrikadan direkt mining denen elektrik israfına kartları toptan sat.Sonra hammadde azaltı fiyatları yine ucuruyoruz de, bırakın bu isleri adam gibi Nvidia-AMD-Partnerler Asus-MSI-Gigabyte-Palit-Inno3D-XFX-Powercolor-Sapphire-PNY-Zotac vb gidin VGA cıkısı olmayan kart uretip miing denen elektrik israfına o kartları satın.


    Umarım 3. bir kart ureticisi cıkar da satıs yapacak Gercek Tuketici,Bireysel Son Kullanıcı gider tercihini oradan yapar.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.