Şimdi Ara

JBL T500 kullanan varsa bir sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu kulaklık ne kadar genişliyor? VR gözlüğüm için alsam mı acaba dedim ama gözlüğün üstüne sığar mı emin olamadım. Kullanıyorum diyen bir kişi gördüm sadece.




  • Ben bir kere taktım JBL'in T serisi kulaklıklarından, bayağı sıkıydı. Bence pek gelmeyebilir. Plantronics'in Rig serisinin vardı bir VR kulaklığı ama muhtemelen yoktur piyasada. Bunun gibi özelleşmiş kulaklık almak daha mantıklı olabilir ama çok da esneme gerektireceğini sanmıyorum. Sadece JBL'inki çok sıkı olduğu için esnemeden dolayı yıpranabilir.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: trkgncr

    Ben bir kere taktım JBL'in T serisi kulaklıklarından, bayağı sıkıydı. Bence pek gelmeyebilir. Plantronics'in Rig serisinin vardı bir VR kulaklığı ama muhtemelen yoktur piyasada. Bunun gibi özelleşmiş kulaklık almak daha mantıklı olabilir ama çok da esneme gerektireceğini sanmıyorum. Sadece JBL'inki çok sıkı olduğu için esnemeden dolayı yıpranabilir.

    Teşekkürler hocam. Çok kafa yordum 1 hafta civarı falan. Yurtdışı çengelli Panasonic hs46 ya da ksc75 alsam mı diye düşündüm. En sonunda gidip kulakiçi bir Philips siparişi bastım geçtim. Umarım iyi bir şey çıkar. Şimdiye kadar kullandığım telefonumun yanında gelen dandik kulaklıktı. O bile iyiydi ama hiç bass yoktu. Silah sesleri biraz gür ve hafif basslı çıksa bana yetecek. Şahane kalite beklemiyorum.


    Philips SHQ1405 Kablolu Kulak İçi Spor Kulaklık Mavi: Amazon.com.tr


    Şundan aldım.


    Sanırım hocam gözlük için sadece iki çözüm var. Ya kulakiçi ya da Kosta Pro, KSC75 veya Panasonic HS46 tipi bir şey almak. Ve hiçbirisi de TR'de yok  Siz ne kullanıyorsunuz ve gözlük hangisi bu arada? Benim Rift S.





  • Bende gözlük yok. Arkadaşımdan bir ara PS VR denemiştim. Onu takarken de ofiste dandik kulaküstü kulaklıklar vardı. Kafaya oturma konusunda sıkıntı yaratmamıştı. Ben evde Plantronics Rig 400HS kullanıyorum. Bazen kulaklıklardan gelen sesleri dışarıdan geliyor sanıyorum. Aslında böyle bir kulaklık alsan vr yanında iyice atmosfere sokar diye düşünüyorum. Önerdiğim de zaten bunun vr versiyonuydu Rig 4VR ama TR'de kalmadı tabi bu kulaklıklar.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.