Şimdi Ara

BİTCOİN !! USTALARDAN GÖRÜŞ RİCA EDİYORUM... LÜTFEN... ACİLDİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
2.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhabalar. 51 yaşında bir abinizim belki de.. Benden büyüklere de saygılarımı sunuyorum. Bitcoin trenine geç bindim maalesef. 1 aylık sürede, inanması zor ama, 15 yaşındaki oğlumun fitili ateşlemesiyle bu mecrada buldum kendimi. Kendime göre artılarım, çok okudum, takip ettim, piyasayı şöyle 3000 TL civarında bir para ile tanımaya çalıştım. Yükselirken sattım bir iki defa. Düşük fiyattan aldım. BOĞA piyasası, AYI piyasası nedir anlamaya çalıştım. Twitterden crytpo para uzmanlarını takip ettim. Youtubedan videolar izledim vs.. TRADİNG ci olmadığımı düşünüyorum. Yatırım gözüyle bakıyorum olaya. Ve sadece BİTCOİN için yazıyorum bütün bunları. Eksilerim şunlar; ETHERİUM dan başka crypto parayı gözüme kestiremiyorum. grafiklerden pek anlamıyorum, kesiştiği noktalar, dipler, üstler altlar vs girmek istemiyorum. 5000 den fazla kripto para var ve her geçen gün sayısı artıyor. Bu yüzden kafamı çok karıştırmak, bulandırmak istemiyorum.

    Nasıl olur da göremedik bitcoini, geçen yıl en azından, 10.000 dolar civarlarında veya birkaç ay önce dip yaptığında girseydik, binseydik bu trene. 23.03 2021 günü itibariyle bitcoin düşmeye başladı. Aslında bir nevi duamdı bu benim. iyice düşse de,dipten toplasam alsam diyordum.. Benim gibi düşünen de vardır mutlaka..

    Şimdi kısaca kendimi, düşüncelerimi anlattıktan sonra, sizlerden, ustalardan istediğim yardım konusunu anlatmak istiyorum..

    BORSA olarak BTCTURK kullanıyorum. sadece bu. paribu ya da üyeyim ama hiç alım satım yapmadım. Binance DUYDUM, ama yabancı olduğu için yanaşmıyorum. diğerleri ise malum çok tehlikeli. İşte bende tam bu konuda yardım diliyorum.

    ARKADAŞLAR, 80.000 tl boşta bekleyen param var..dolar, altın düşünmüyorum. BİTCOİN düşmüşken satın almak istiyorum. Eminim yine 60.000 DOLAR ÜZERİNE BELKİ 100.000 DOLARA yürüyecek diyorum. uzun vadeli tutmak istiyorum BİTCOİN de paramı... AMA SORUN ŞU; BTCTURK e yatırdığım paradan çekiniyorum.. evet Hepsi bu... BTCTÜRK borsası üzerinden paramı geri alabilir miyim? güvenebilir miyim? bu konuda olumsuz durum yaşayan vs var mı? 3000 tl üzerinden hiçbir sıkıntı yaşamadım ama meblağ artışı olduğu için ipe un sermesinler diyorum, yatırım yaptığım sanalparaya değil güvensizliğim, borsasına... Umarım sıkıntımı anlatabilmişimdir..

    **** TELEFONUMA BTCTURKTEN BİR ALARM DAHA GELDİ :)))) BİTCOİN 427.000 TL ALTINA İNMİŞTİR DİYE..


    ..... UZMANI OLMADIĞIM bir konu da, kripto cüzdanlar.. ELECTRUM adlı cüzdanı tavsiye ediyorlar.. pratik ve güvenilir diye... bu da ikinci sorum olsun.. BİTCOİN PARALARIM HEM CÜZDANDA HEM BTCTURK BORSASINDA AYNI ANDA MEVCUDİYETİNİ SÜRDÜRÜRLER Mİ? VEYA BİTCOİN PARALARIM ŞİFRELİ OLARAK BORSADA İŞLEM GÖRÜR MÜ? OLASI BİR BTCTURK ÇÖKÜŞÜNDE PARAMI KORUMUŞ OLUR MUYUM?

    umarım derdimi sıkıntımı durumumu anlatabilmişimdir... yorumlarınızı bekliyorum.. saygılarımla


    MUSTAFA ANIL

    0532 212 82 76




  • Bitcoin ve tüm kripto paralar çok riskli yatırım araçlarıdır. Yüksek risk yüksek getiri demek fakat bunun tam olarak farkında olmadan "Ya zaten Bitcoin bilmem kaç bin dolara çıkacak treni kaçırmayayım" gibi bir düşünce ile yatırım yapmayın büyük patlarsınız. Kendinize şu soruyu yöneltin kripto paralardan sizin gibi acemi bir insan bile rahatlıkla para kazanıyorsa, kim para kaybediyor bu piyasalarda? Aslında sadece kripto paralarda değil yüksek riskli yatırım araçlarının tamamında uzun vadede hiçbir acemi yatırımcı kâr edemez istisnalar hariç. Birikiminizin önemli bir kısmı ile kripto para yatırımı yapmanızı tavsiye etmem.

    Sorularınıza gelecek olursak kripto paranızı hem borsada hem cüzdanda olması gibi bir şey yok paranızı ya borsa cüzdanınızda tutarsınız yada kişisel cüzdanınıza çekersiniz. Birden fazla cüzdan çeşidi vardır en güvenlisi tabi donanım cüzdanlardır bunun dışında özel anahtarı sizde bulunan cüzdanlarda güvenlidir.

  • Bitcoin ve tüm kripto paralar çok riskli yatırım araçlarıdır. Yüksek risk yüksek getiri demek fakat bunun tam olarak farkında olmadan "Ya zaten Bitcoin bilmem kaç bin dolara çıkacak treni kaçırmayayım" gibi bir düşünce ile yatırım yapmayın büyük patlarsınız. Kendinize şu soruyu yöneltin kripto paralardan sizin gibi acemi bir insan bile rahatlıkla para kazanıyorsa, kim para kaybediyor bu piyasalarda? Aslında sadece kripto paralarda değil yüksek riskli yatırım araçlarının tamamında uzun vadede hiçbir acemi yatırımcı kâr edemez istisnalar hariç. Birikiminizin önemli bir kısmı ile kripto para yatırımı yapmanızı tavsiye etmem.

    Sorularınıza gelecek olursak kripto paranızı hem borsada hem cüzdanda olması gibi bir şey yok paranızı ya borsa cüzdanınızda tutarsınız yada kişisel cüzdanınıza çekersiniz. Birden fazla cüzdan çeşidi vardır en güvenlisi tabi donanım cüzdanlardır bunun dışında özel anahtarı sizde bulunan cüzdanlarda güvenlidir.

  • Ben şahsen Youtube ve Twitter'dan piyasa önerilirini dinlemek yerine kendi bilgim ile hareket etmeyi tercih ediyorum. Fenomenler hergün bir şey diyor kafa karıştırıyorlar. Ben teknik analizden anlamam ama hiçbir şey bilmesem bile iyi bir fiyattan aldığım zaman satacağım yeri kendim belirleyebiliyorum. Uzun vadeli tutup hergün bakmayan birisi olduğum için benim için en iyisi bu oluyor. Çok sık işlem yapınca sitresli oluyor ve kaybetme ihtimali atıyor. Bir de fenomenler sponsorlarının projelerini öne çıkarıyorlar. Takip ettiğim şu hesap var sadece: https://twitter.com/eralpbuyukaslan


    Btctürk borsası çok eski bir borsa. Para çekme sorunu yaşayan hiç görmedim. En güvenlisi tabiiki kendi hesabınızda tutmanız ama kendi hesabınızda tutarken de sizin güvenliğe dikkat etmeniz gerekecek. Sizin istediğinize uygun çözüm lightning network destekleyen borsa kullanmak. Bu borsalara anında ucuza kendi hesabından Bitcoin yatırıp çekebiliyorsun. İşlem yapacağınız zaman göndereceksiniz, işlem bitince geri çekeceksiniz, en fazla 2 saniye sürüyor transfer. Kullanmadan önce bazı teknik detayları bilmek grekiyor, güvenlik için. Btctürk destekliyor mu bunu bilmiyorum. Testnet üzerinde Electrum cüzdanını risk almadan deneyebilirsiniz, şu konuya bakın: https://forum.donanimhaber.com/testnet-uzerinde-bitcoin-i-denemek--148407850


    Aslında sizin dediğinizin tam karşılığı olarak merkezi olmayan borsalar var. Bu borsalarda Ethereum gibi akıllı sözleşme platformlarında kimseye Bitcoin göndermeden, güvenmeden takas yapabiliyorsunuz. Bu borsalarda yeterince derinlik var mı tam bilmiyorum. Ethreum üzerindeki Uniswap'de çok işlem oluyor ama Ethereum işlem ücretleri nedeniyle işlem yapmak pahalı oluyor. Binance Smart Chain üzerinde Burger swap'i araştırabilirsiniz. Büyük miktarlarla denemediğim için kesin bir şey diyemeyeceğim bu konu hakkında.

  • zenmate kullanıcısına yanıt

    yorumunuz için teşekkür ediyorum.. uyarılarınızı dikkate alacam..

  • hiddencat H kullanıcısına yanıt

    teşekkür ediyorum, ELECTRUM incelemeye başladım şimdi...

  • Merhaba hocam bende yeni girdim bu işe. Babam da 60 yaşında onu ikna edemedim bitcoine :D


    CHZ bir gecede Baya bi uçmuştu ve çoğu borsa çökmüştü. Binance çökmemişti aklınızda olsun. Binanceye şuanda komisyonsuz para da aktarabiliyorsunuz yazının en aşağılarında yazıcam.


    Öncelikle teknik analiz olarak 4 saatlik te bakmayı öneriyorlar ve golden cross a bakmanızı öneririm 37.000 dolar civarında golden cross yapmış ve 58.000 doları görmüş hocam. Çoğunlukla oluyor hocam sağlam coinlerde golden cross yaptıysa çıkacak demek oluyor. 1 günlükte golden cross yapınca da çıkacak demek oluyor fakat uzun vadede çıkacak demek oluyor.


    fincan ve kulp grafiğini de öğrenin mutlaka. Örneğin BTT ( bittorent coin ) de bunun fincanını yapmıştı kulpunu yaptı ve 2x yakaladı hocam golden cross ta yapmıştı galiba aynı zamanda. SXP aldım mesela hedefi 5 mi ne o değerlerde 3.03 ten aldım 4 ü gördü mesela hatta 4,19 mu ne gördü baya kardaydım çıkmadım sonra indi tekrardan aşağılara halan kardayım tabi ama önemli olan şuan da yine 5 dolara doğru gidiyor teknik analizde. İşte bende şunu yapamıyorum ki bu yapılabilen bir şey mi (grafikten anlaşılan bir şey mi? Mesela 4 ten sonra durmadan 5 e çıkar mıydı acaba? Yoksa düşer mi onu da hesaplayabilsem baya kara geçicem.


    Altcoin çok değişik bir Alice binance da listelendiği ilk 3 dk de mi ne %30.000 yaptı.















    16 dolarlık alacağım Student coin var ( Yatırım tavsiyesi değildir )


    Ondan bahsedecek olursam : Ama bahsetmeden şunu söyliyim ne olcağı belli olmaz alacaksanız ÜZÜLMEYECEK MİKTARDA atın kenarda dursun birkaç sene bekleyin Yatırım tavsiyesi değildir.


    Hiç coin almayacak olsanız bile şu coine bakmanızı öneririm ÇÜNKÜ Harvard University inden proflar +... destekliyor. 


    !!!!!!!!! Yatırım tavsiyesi değildir !!!!!!!!!


    Neden student coin? Sadece ortaklarına bile baksak sanırım yeterli olur ( bknz: Harvard University +... ) ayrıca proje bana mantıklı geldi öğrencilerin kendi coinlerini üretmelerini sağlayacak. Örneğin öğrenci x coinini üretti ve bunu student coinin teknolojisini kullanarak yaptı o zaman bizim student coinde değerlenecek. NFT bir coindir. Kendi adıma konuşayım ÜZMEYECEK bir miktar alıp uzun vade için elimde tutacağım . Mayısta piyasaya sürülecek belki daha erkende olabilir. Şuan erken alım aşamasında faz91 de 100 olunca alım kapanacak.


    Refli linkim : https://stc.claims/?ref=Sxp70dnhcc


    Sitenin Türkçe dil desteği mevcut. Nasıl en ucuz şekilde alırım? Öncelikle herhangi bir kripto borsasına üye olmanız lazım benim tavsiye ettiğim Binance olacaktır. Binance ye komisyonsuz para yatırmak için BinanceTR ye para aktarıp oradan örneğin LTC alacaksınız onu Binance'deki hesabınıza transfer edeceksiniz.


    Sonrasında bu ltc yi coinbase'e transfer edip oradan student coini alabileceksiniz. Zaten sitesinde coinbase ile satın alma seçeneği var görürsünüz.


    İyice araştırın ondan sonra kararınızı verin. Herhangi bir coin almayacak olsanız da bir bakmanızı öneririm


    Normalde birçok insan binanceye para aktarırken papara %1 komisyon vermek zorunda kalıyor ben onu da söyledim nasıl komisyonsuz para aktarabileceğinizi. Alacaksanız refli linkimden alırsanız çok makbule geçer saygılarımla...


    !!!!!!! Yatırım tavsiyesi değildir !!!!!!!




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryo41 -- 24 Mart 2021; 0:42:9 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ryo41

    Merhaba hocam bende yeni girdim bu işe. Babam da 60 yaşında onu ikna edemedim bitcoine :D


    CHZ bir gecede Baya bi uçmuştu ve çoğu borsa çökmüştü. Binance çökmemişti aklınızda olsun. Binanceye şuanda komisyonsuz para da aktarabiliyorsunuz yazının en aşağılarında yazıcam.


    Öncelikle teknik analiz olarak 4 saatlik te bakmayı öneriyorlar ve golden cross a bakmanızı öneririm 37.000 dolar civarında golden cross yapmış ve 58.000 doları görmüş hocam. Çoğunlukla oluyor hocam sağlam coinlerde golden cross yaptıysa çıkacak demek oluyor. 1 günlükte golden cross yapınca da çıkacak demek oluyor fakat uzun vadede çıkacak demek oluyor.


    fincan ve kulp grafiğini de öğrenin mutlaka. Örneğin BTT ( bittorent coin ) de bunun fincanını yapmıştı kulpunu yaptı ve 2x yakaladı hocam golden cross ta yapmıştı galiba aynı zamanda. SXP aldım mesela hedefi 5 mi ne o değerlerde 3.03 ten aldım 4 ü gördü mesela hatta 4,19 mu ne gördü baya kardaydım çıkmadım sonra indi tekrardan aşağılara halan kardayım tabi ama önemli olan şuan da yine 5 dolara doğru gidiyor teknik analizde. İşte bende şunu yapamıyorum ki bu yapılabilen bir şey mi (grafikten anlaşılan bir şey mi? Mesela 4 ten sonra durmadan 5 e çıkar mıydı acaba? Yoksa düşer mi onu da hesaplayabilsem baya kara geçicem.


    Altcoin çok değişik bir Alice binance da listelendiği ilk 3 dk de mi ne %30.000 yaptı.















    16 dolarlık alacağım Student coin var ( Yatırım tavsiyesi değildir )


    Ondan bahsedecek olursam : Ama bahsetmeden şunu söyliyim ne olcağı belli olmaz alacaksanız ÜZÜLMEYECEK MİKTARDA atın kenarda dursun birkaç sene bekleyin Yatırım tavsiyesi değildir.


    Hiç coin almayacak olsanız bile şu coine bakmanızı öneririm ÇÜNKÜ Harvard University inden proflar +... destekliyor. 


    !!!!!!!!! Yatırım tavsiyesi değildir !!!!!!!!!


    Neden student coin? Sadece ortaklarına bile baksak sanırım yeterli olur ( bknz: Harvard University +... ) ayrıca proje bana mantıklı geldi öğrencilerin kendi coinlerini üretmelerini sağlayacak. Örneğin öğrenci x coinini üretti ve bunu student coinin teknolojisini kullanarak yaptı o zaman bizim student coinde değerlenecek. NFT bir coindir. Kendi adıma konuşayım ÜZMEYECEK bir miktar alıp uzun vade için elimde tutacağım . Mayısta piyasaya sürülecek belki daha erkende olabilir. Şuan erken alım aşamasında faz91 de 100 olunca alım kapanacak.


    Refli linkim : https://stc.claims/?ref=Sxp70dnhcc


    Sitenin Türkçe dil desteği mevcut. Nasıl en ucuz şekilde alırım? Öncelikle herhangi bir kripto borsasına üye olmanız lazım benim tavsiye ettiğim Binance olacaktır. Binance ye komisyonsuz para yatırmak için BinanceTR ye para aktarıp oradan örneğin LTC alacaksınız onu Binance'deki hesabınıza transfer edeceksiniz.


    Sonrasında bu ltc yi coinbase'e transfer edip oradan student coini alabileceksiniz. Zaten sitesinde coinbase ile satın alma seçeneği var görürsünüz.


    İyice araştırın ondan sonra kararınızı verin. Herhangi bir coin almayacak olsanız da bir bakmanızı öneririm


    Normalde birçok insan binanceye para aktarırken papara %1 komisyon vermek zorunda kalıyor ben onu da söyledim nasıl komisyonsuz para aktarabileceğinizi. Alacaksanız refli linkimden alırsanız çok makbule geçer saygılarımla...


    !!!!!!! Yatırım tavsiyesi değildir !!!!!!!

    Nedne LTC alıyor Coinbase aktarım için USDT kabul etmiyor mu? Ayrıca direk Coinbase para yatmıyor mu?

  • KERBEY kullanıcısına yanıt
    BİTCOİN !! USTALARDAN GÖRÜŞ RİCA EDİYORUM... LÜTFEN... ACİLDİR
  • BURADAN YAZAN, ÖZELDEN YAZAN VE TELEFONLA ARAYAN ARKADAŞLARA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM.. AMA BENİMLE İLETİŞİM KURMANIN AMACI YA UZAK DURUN, BULAŞMAYIN TÜRÜNDEN, YA DA BAŞKA YERLERE YÖNELMEM KONUSUNDA OLUYOR. BORSA, ALTIN, BAŞKA KRİPTO PARALAR VB GİBİ..

    HENÜZ 80.000 TL Yİ HİÇ BİR YERE YATIRMIŞ DEĞİLİM, ÖNCELİKLE BUNU SÖYLEMEK İSTİYORUM.

    BEN SADECE BASİTCE ŞUNU SORMUŞTUM, BTCTÜRK E 80.000 TL YATIRIRSAM PARAMI TEKRAR HESABIMA AKTARMA KONUSUNDA (KAR VEYA ZARAR DURUMU ÖNEMLİ DEĞİL) SORUN YAŞAR MIYIM?

    SİZLERDEN GELEN YORUM VE UYARILAR NETİCESİNDE BİRKAÇ YENİ SORU DAHA OLUŞMADI DEĞİL ZİHNİMDE :) ... "BİRDEN, YÜZDE YÜZ EKSİLERDE GÖREBİLİRSİNİNZ PARANIZI" YORUMUNU NASIL DEĞERLENDİRİRSİNİZ, BİR ARKADAŞIMIZIN BİTCOİN DURUMU HAKKINDA BANA YAPTIĞI YORUM... BÖYLE BİR DURUM OLABİLİR Mİ, YAŞANABİLİR Mİ?

  • 15 GÜN ÖNCE SON YATIRDIĞIM PARA İLE 3.490 TL OLAN BİTCOİNİM... DÜŞMELER YÜKSELMELER OLDU, UMURSAMADIM.. BUGÜN 25 MART 2021 SAAT 9.38 İTİBARİ İLE BİR BİTCOİN 53.000 TL YE KADAR DÜŞTÜ... SCREENSHOOTLARIMI PAYLAŞMAK İSTİYORUM.. ZAMAN ZAMAN ALIRIM :))

    BİTCOİN !! USTALARDAN GÖRÜŞ RİCA EDİYORUM... LÜTFEN... ACİLDİR
  • SONRASINDA ALDIĞIM GÖRÜNTÜLER.. DÜŞMELER YÜKSELMELER VS :)

  • BİTCOİN !! USTALARDAN GÖRÜŞ RİCA EDİYORUM... LÜTFEN... ACİLDİR
    BİTCOİN !! USTALARDAN GÖRÜŞ RİCA EDİYORUM... LÜTFEN... ACİLDİR
    BİTCOİN !! USTALARDAN GÖRÜŞ RİCA EDİYORUM... LÜTFEN... ACİLDİR
    BİTCOİN !! USTALARDAN GÖRÜŞ RİCA EDİYORUM... LÜTFEN... ACİLDİR
    BİTCOİN !! USTALARDAN GÖRÜŞ RİCA EDİYORUM... LÜTFEN... ACİLDİR
  • VE BUGÜN SAAT 09.42 TL İTİBARİ İLE BİTCOİN DEĞERİM YANİ BTCTURK ün DEYİMİ İLE VARLIĞIM BU...

    BİTCOİN !! USTALARDAN GÖRÜŞ RİCA EDİYORUM... LÜTFEN... ACİLDİR
  • GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ ARKADAŞLAR, PARAMIN DEĞERİNİ KAYBETMEDİM, HATTA ARTTI BİLE... BU KADAR BÜTÇE İLE ÖĞRENMEYE, TUTUNMAYA ÇALIŞIYORUM.. BAŞKA BİR KRİPTO PARA İLE, BAŞKA BİR BORSA İLE BAŞKA BİR YATIRIM ARACI İLE İLGİLENMEK, UĞRAŞMAK ANLAMAK İSTEMİYORUM.

    ***** SORUM ŞU? BU PARA BİR ARKADAŞIN DEDİĞİ GİBİ, NASIL YÜZDE YÜZ DEĞER KAYBEDER, SIFIRA DÜŞER, NASIL YOK OLUR? BİR BİTCOİN DİYELİM Kİ, 5000 BEŞBİN DOLAR OLSA, BENİM VARLIĞIM 300 TL CİVARI OLMAZ MI? GÖREMEDİĞİM, TEKNİK OLARAK ANLAMADIĞIM BAŞKA DURUMLAR, ANALİZLER, KORELASYONLAR VS Mİ VAR ?YORUMLARINIZI ALMAK İSTİYORUM...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bestnewyorker -- 25 Mart 2021; 9:50:50 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kızın adı gortce

    Bu mesaj silindi.

    TEŞEKKÜR EDİYORUM YORUM İÇİN.. HERHANGİ BİR ŞEYE AYIRDIĞIM PARA DEĞİL 80.000 TL, YEDEK AKÇE DİYELİM,KARA GÜN DOSTU DİYELİM :) AMA.. TÜRKİYE ŞARTLARINDA DA PARAMIN ERİMESİNİ İSTEMİYORUM.. PAYLAŞIMIM İSE SİZİN DE BELİRTTİĞİNİZ GİBİ KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ VS DEĞİL.. ÖĞRENME, ANLAMA, YORUMLAMA POSTUDUR.. KİMSEYİ ÖZENDİRMEK VEYA VAZGEÇİRMEK DERDİNDE DEĞİLİM.. BÖYLE BİR GERÇEKLİK VAR DÜNYADA, UCUNDAN TUTUNDUK İŞTE :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bestnewyorker -- 25 Mart 2021; 9:55:59 >
  • Btctürk paribu binance bunlardan sorunsuz paranızı çekebilirsiniz iyi analizler yapıp coin alın panik satışı yapmayın önerim bu şekilde


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bestnewyorker kullanıcısına yanıt

    Çıkış tarihinden beri hiçbir zaman yüzde yüz kayıp söz konusu olmadı. Ama ayı sezonu dedikleri dönemde kayıplar %70-80 civarını buldu. Uzun vadeli yatırımla beraber ne zaman çıkış yapacağınızı bilmek kayıpları önlemek adına önemli. Ayrıca altın Kural eğer belli bir kâr almışsanız ana paranızı veya kârınızın bir kısmını cebinize koymanızdır. 2 katında yarısı cebe girmelidir!! Hırs yapmamalısınız ve marjin işlemlerden uzak durmalısınız. Ve bir sepet yapmayı düşünebilirsiniz coin dünyasının %40 ını altcoinler oluşturur. Son olarak yazılanların hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir ve teşvik için yazılmamıştır.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Örneğin 80k coin aldınız ve 100k ya çıktı. Basit bir hesap yaparak stop loss koyarsınız en kötü yine 80k alırsınız kaybınız olmaz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.