Şimdi Ara

ASUS TUF Gaming A15 FA506QM - AMD Ryzen 7 5800H/16GB, 512GB/RTX 3060

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.084
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • https://www.amazon.co.jp/-/en/Gaming-FA506QM-Eclipse-Japanese-Authorized/dp/B08XH7SWZ3/ref=sr_1_1?dchild=1&keywords=rtx+3060&qid=1616440095&rnid=2321267051&s=computers&sr=1-1


    Ürünün fiyatı uygun gibi geldi. Bu ürün nezdinde size bir soru sormak istiyorum. Diğer konularda ödeme işleminin kargoya verildiğinde karttan çekildiği bilgisine ulaştım. Kur arttığında zarara uğrayabiliyoruz. Bunu önlemek için döviz hesabından alışveriş yapmanın bir yolu var mı?








  • vergi dahil mi hocam




    bir de bir arkadaş amazon jp den almıştı ama sebepsiz iptal ettiler haberiniz olsun

  • arkadaşlar dikkat edin. arkadaşlar amazon.jp den sipariş vermeyin. siparişi verdim, DHL kargoya teslim edildi 1 gün sonra sipariş iptal edildi. sebebini defalarca sordum söyleyemediler. 10 gün geçtikten sonra para iademin yapıldığı mailini aldım. bu süreçte sohbet kısmından iademin ne zaman yapılacağını sorduğumda ürünün bize geldiği zaman iade işlemi başlayacak dendi ama kargo takibinde ürünün geri iade edildiği yazıyordu. DHL türkiyeyi arayıp sorduğumda da iade takip numarasını aldım. bunu amazon.jp sohbetten ilettiğimde bu takip noyu nerden aldığımı sordular. düşünün onlar bu iade takip kodundan bile bihaber. para iadem geldiğinde canlı sohbetten ürünün neden gelmediğini sorduğumda; DHL' nin lityum pilli cihazları taşıyamayacağını söylediler. peki neden DHL taşıyamayacağı bir ürünü başta kargoya kabul etti ve siz bunun DHL tarafından taşınamayacağını neden bilmiyorsunuz diye sordum. haklısınız DHL ile olan protokollerimizi güncelleştirmemiz gerekiyor dendi. tazminat talep ettim ve bana 500 yen teklif edildi yani 30 35 tl, dalga mı geçiyorsun deyip sert çıktım ve sohbeti kapattım. sonrasında tekrar iletişime geçtim, üst yetkili istedim ve bana 2000 yen teklif edildi. sözün özü newegg gibi sorunsuz bir firma varken amazonun herhangi bir sitesinden alışveriş yapmak artık çok saçma geliyor bana. daha öncesinde amazon.tr den mouse aldım ve 9 günde kargoya veremediler.





  • Amazon.jp sıkıntılı galiba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.