Şimdi Ara

Antalya'da Ford Servisi Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi akşamlar, 1.5 fiesta'nın yağ soğutucusu bozulmuş ve buna bağlı yedek su deposu, antifriz ve radyatör-kalorifer giriş çıkış hortumları gibi birkaç parça değişecek. Ayrıca vakti geldiği için triger, v kayışı ve devirdaim de değişecek. Ford Bilaller 8300 lira fiyat çıkardı. İşinde ehil, kurumsal, fatura kesen, orinal parça kullanan, sıkış tepiş yan yana kapısı açılamayan 5 arabanın olmadığı, ustanın yanına elini kolunu sallaya sallaya herkesin girip kendi işini öne almaya çalışmadığı-ustanın da sahibi olmayan arabayı bırakıp diğerine geçmediği, ustanın test ediyorum ayağına akşam olunca arabayı gezmeye götürmediği, koltuğuna direksiyonuna poşetsiz oturup yağ-pas lekesi bırakmayan, 2-3 gün kafa rahat arabayı bırakabileceğimiz özel servis tavsiyeniz var mı? Turgut plaza vs. nasıldır?




  • Aracı yaptırdım, daha sonrası için kaynak olması adına paylaşayım. Akdeniz sanayide çokoto ford servisinde, 16 yıl otokoçta çalışıp baş teknisyenken ayrılmış Cem Usta, aracı 1 günde orjinal parçalarla yaptı. Servisin 8300 + açtıkça ekstralar çıkabilir dediği işi çıkan ekstralar dahil 3600'e halletti. Servisin işçiliğinden ziyade parçalar 3 kat daha pahalı.
  • Selamünaleyküm hayırlı vakitler. O gittiğin ustayı hala önerir misin? Tamir sonrası kullanımdan memnun musun? Bende de 2007 focus var tamir ettirmem gerekiyor. Doğru düzgün usta bulamadım. Yazını görünce bi fikrini alayım dedim.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.