Şimdi Ara

POCO X3 sormak istediklerim/yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar hepinize iyi günler.

    Poco X3 telefona sahibim BL kilidi kaldırma işlemi yaptım ve google aramalar ve mesajlaşma uygulamasını sevmediğimden dolayı EU Roma geçiş yaptım. Birde TWRP ile de MIUI Launcherde yükledim, ama bazı sormak istediğim hususlar var şimdiden yardımlarınız için tşkler.

    1-EU romda Temalar kısmı maalesef çince, bunu düzeltmenin yolu var mı, birde temaları dışarıdan indiriyorum çok sorun değil ama temada gösterildiği şekilde uygulanmıyor. Yani simgeler ve görünüm uygulama yapınca farklı çıkıyor, temada gösterilenle tutmuyor. Sanırım Eu rom ile alakalı.

    2-Başkaca google aramalar veya mesajlaşma uygulamasının olmadığı bir sürüm yok mu INDO ? EEA ? felan o romlardan birini yüklemek istiyorum.








  • indo rom yükledim onda da Xiaomi kendi mesajlaşma ve telefon uygulamasını kullanıyor, ayrıca eu romda çince olan temalar uygulamasını global temalar uygulaması ile magisk twrp kullanarak değiştirebiliyorsunuz bilgilerinize sunuyum ama temalar poco ile uyumlu değil ona kanaat getirdim indo romda da aynısı oldu yani temalarda bir tema beğeniyorum mesela galeri uygulamasının rengi mavi uygula yapınca mavi olmuyor yeşil oluyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.