Şimdi Ara

Sahte yorumlar, sahte yüksek puanlar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba.

    Haberi olmayanlar açısından faydalı olacağını düşünüyorum. Google mağazasında bazı uygulamaların puanı olmaması gerektiği kadar yüksek 4.9 vs.

    Göre yapıp size puan kazandıran ve bunları hesabınıza para olarak alabileceğiniz uygulamalar ezelden beri var. Önceleri anket olarak başlayan bu uygulamaların benzerleri ve farklı alanlarda size görev sunanları, bir çok türevi çıktı. Başlarda para kazandırıyordu bu uygulamalar az da olsa ama sahte ya da dolandırıcı uygulamalar çıkmasıyla bu uygulamalara da güven azaldı.

    Ben pek uygulama indirmem ne oyun, ne farklı programlar genelde standarttır telefonumda ki uygulamalar.

    Twittwr ve insta üzerinden satış yapmak için üyelik kurdum. Ve bende bir çekiliş düzenlemek istedim. Takipçimiz artsın yüzde 5 dönüş satışa dönse bereket versin dedik. Ama çekilişe katılıma başlattıktan sonra, çekilişe katılanların ne kadar boş insanlar olduklarını anladım. Kimsenin takip etmediği, sadece çekiliş yapanları takip eden, gönderilerini beğenen ya da rt eden. Gözlerime inanamadım. Böyle bir tayfa var gerçekten de ve yapılan çekilii vs hiçbir faydası yok. Çekiliişle vereceğiniz ürünün ederi kadar reklam vermek daha faydalı olacaktır. En azından hedef kitlenize gösterilir reklam. Bu da burada tavsiye olsun.

    Bu çekiliş düzenleyenlerden biri google haritalarda ki işyerine 5 yıldızlı ve güzel yorumlar yapılması karşılığında çekilişe katılım hakkı veriyordu. Şok oldum.

    Daha sonra bunu google uygulama mağazasında uygulamaları için yapanlar olduğunu gördüm.

    Görev yap kazan uygulamaları burada devreye giriyor. Uygulamasının indirilme sayısını ve puanını arttırmak isteyenler bu program yapımcılarına para ediyor. Onlarda kullanıcıları bu uygulamaları yüklemeye ve puanlamaya yönlendiriyor.

    10 kuruş için gerçekten10 kuruş gibi küçük paralar için insanlar kullanmadıkları uygulamalara 5 yıldız veriyor ve yalan söyleyerek yorumlar yazıyor. Önce eleştirel, olumsuz yorumları başa aldığınızda bunu görebiliyorsunuz.

    İşim ilginci instagram, twitter vs takipçi toplamak içinde bu uygulamalara görev açanlar olduğunu gördüm.

    Kısacası bu internette gördüğünüz şeylerin çoğunluğu sahte diyebilirim.

    10 - 20 kuruş günde 1 - 2 tl para kazanacağım diye yapılanlara bakınız.

    Uygulama indirirken, uygulama öneren sitelerin ve forumların bir kez daha önemi burada öne çıkıyor. Google yorumlar, haritalar yorumlar vs bakmayın derim.

    Okuduğuz için teşekkürler. Öne çıkarırsanız sevinirim.

    Örnek olarak;

    Sahte yorumlar, sahte yüksek puanlar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >



  • tamam konuyu öne çıkarttım ama asıl boş beleşçi dolandırıcı hırsız tayfanın alası zaten donanım haberde takılıyor, piyasadakilerde dh de yapmıştır bu işin doktorasını



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluefour -- 21 Mart 2021; 17:57:8 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.