Şimdi Ara

Havuz madenciliginde ms degerleri.?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Binance poolda madencilik yapiyorum su anda. Yazilimlar uzerinde gorunen ms degerlerinin nasil olmasi gerekiyor yani ms degerinin dusuk olmasi mi iyidir yuksek olmasi mi.?

    Benim gozlemlerime gore ms degeri yuksek oldugunda daha efektif bi etki oluyor sanirim ama tamamen yaniliyor da olabilirim.
    Ayrica minerstat'in stratu.ms uygulamasinin tanitiminda "bekleme surenizi arttirin" ibaresini gordugum icin ms degerinin yuksek olmasinin avantaj oldugu yonunde dusuncelerim var.

    Net bilgisi olanlardan aciklama alabilirsem cok sevinirim, tesekkurler.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >



  • Ms yüksek olması reddedilme oranını arttırır bu da kazancının düşmesine neden olur. Reject en fazla %1.5 olmalı. %2 kabul edilebilir değerdir. %2 üzerindeki değerlerde sık sık kopma yaşarsın havuzdan atarlar ya da kazancını yarı yarıya düşürürler.

  • Mesutzgvn M kullanıcısına yanıt
    Hocam baya bilgili gorunuyorsunuz, o halde ms sorununu cozdukten sonra 72 saattur araliksiz kazim yapiyirum, efektif hizim 28in altina dusmezken binance poolda 24 saatlik ortalama degerim neden surekli dususte olabilir.?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mr.Wiggles M kullanıcısına yanıt

    Binance sistemi düzgün çalışmıyor. Sunucusu avrupa da olmadığı için gecikmeyi çözemezsiniz. Sen kazım yaptığın programda aynı değeri görürsün ama binance bildirilen hızı gecikmeden dolayı az algılar.

    Binanceyi bırak bence. Ethermine ya da hive ye geç. Ayrıca windows kullanma. Windows da kazım yaparken kart performaslı çalışmıyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesutzgvn M kullanıcısına yanıt
    Evet, ethermine'a gecme dogrultusunda karar verdim ben de. Peki hocam kendi kullandigim windows pc'ye hiveos kurarsam nasil olur.? Standart adimlari takip ederek kurabilir miyim.? Kurdugumda windows'u kullanamaz hale gelicem muhtemelen, bu durumda baska bir pc'de tarayicidan mi kontrol etmem gerekicek veya telefondan tarayiciyla mi kontrol edebilir miyim hiveos'u.?
    Bir de oldu da bilgisayari kullanmam gerektiginde flash bellegi cikartmam yeterli olucak mi.?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.