Şimdi Ara

Gamer Monitör Acer X27 - HEPSİBURADA REZİLLİĞİ!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar,


    DH ailesi olarak hepinizi uyarmak adına yaşadığım büyük mağduriyet sürecini paylaşıyorum çok çok dikkatli olun sizler de bu siteye karşı derim.

    Siteden aldığım profesyonel oyuncu monitörü, güya 20 iş günü olarak belirtilen servis süresine rağmen, 46 iş günüdür hem hiçbir çözümleme yapılmıyor hem de çağrı merkezi çeşitli bahanelerle beni oyalıyor.


    Ürün markası: Acer

    Ürün türü: Monitör

    Ürünün satıcı firması: Hepsiburada

    Distribütör firma: Arena Bilgisayar

    Ürün satın alınma tarihi 14.09.2020

    Arıza kaydının 30.01.2021

    Ürün arızası: Aniden kapandı ve açılmıyor. Çalışmıyor.

    Ürün ile ilgili müşteri talebi: Yenisi ile Değişim 

    Horoz lojistik firmasının ürünü tarafımdan teslim alma tarihi: 03.02.2021

    Hepsiburada’ya ürün varış tarihi: 11.02.2021

    Hepsiburada’dan Acer bilgisayar teknik servise çıkış tarihi: 18.02.2021

    Ürünün Acer bilgisayar teknik servise ulaşma tarihi: 08.03.2021

    Acer bilgisayar tarafından ürün incelemesi bitiş tarihi: 15.03.2021




    Hepsiburada’nın beyan ettiği yasal servis süreci 16.03.2021 tarihi itibariyle dolmuş olup, bu tarih aşılmıştır. 18.03.2021 tarihi itibariyle arıza kaydının beyan edilmesinin üzerinden 46 iş günü geçmiştir. Satış sonrası destek kapsamında ‘’Destek Departmanı’’ tarafından 46 iş günü boyunca hem yanlış yönlendirilmeler yapılmış hem de çok yavaş işleme alınmıştır. 


    Sürecin yanlış yönetilmesi; 

    1) Ürünün arıza kaydının oluşturulması akabinde Hepsiburada’nın beyanı üzerine Horoz Lojistik firması tarafından ürün orijinal kutusu, garanti belgesi, müşterinin yazdığı dilekçe ve ürünün kendisi ile birlikte tarafımızdan teslim alınmıştır. 


    2) Müşteri talebi onarım talebi değildir, değişim talebidir. 


    3) Ürünün Hepsiburada’nın kendi bünyesinde bulunan teknik ekip tarafından inceleneceği ve inceleme sonrası değişim veya iade kararı ile sonuçlanacağı Hepsibuarada tarafından, tarafıma beyan edilmiştir. 


    4) Hepsiburada tarafımıza ulaşıp sürecin yanlış başlatıldığını beyan edip özür dilemiştir. Ürünün Hepsiburada teknik ekibi tarafından incelenmeyeceğini, ürün 6 ayını doldurmadığı için doğa kapsamında Hepsiburada tarafından distribütör firmaya gönderileceği beyan edilmiştir. 


    5) Hepsiburada tekrar tarafımıza ulaşıp süreçle ilgili yanlış işlem yapıldığını beyan edip özür dilemiştir. Ürünün Hepsiburada tarafından distribütör firmayla anlaşmasının bitmiş olduğu gerekçesiyle incelemeye gönderim yapılmayacağını, bizzat şahsım tarafından ürünün distribütör firmaya teslim edilmesi gerektiğini bildirmiştir. Akabinde Horoz Lojistik tarafından, ürünün önce tarafıma gönderileceğini ve bu şekilde işleme alınacağını Hepsiburada tarafıma beyan etmiştir. 


    6) Fakat; Hepsiburada tüm bu beyanlara rağmen ürünü 18.02.2021 tarihinde distribütör firma yerine Acer bilgisayar teknik servisine yönlendirmiştir. Hangi gerekçe ile müşterinin değişim talebi olmasına rağmen ve 6 ayını doldurmamış ürünün doğa kapsamında distibütör firmaya gönderilmesi gerekmesine rağmen onarım talimatı ile teknik servise gönderilmiştir? 


    7) Acer bilgisayar teknik servisi ise 18.03.2021 tarihinde kendilerinin değişim yapma yetkisi olmadığını, sadece tamir ve onarım yapma yetkisi olduğunu, ürünün şu anda kendi sistemlerinde onarım amaçlı yedek parça beklediği bilgisini tarafıma beyan etmiştir. 


    Ürünle ilgili onarım istemediğimi sözlü ve yazılı olarak hepsiburada ve teknik servise beyan etmeme rağmen 6 ayını doldurmamış ürünle ilgili onarım işlemleri yapılmaya devam etmektedir.

    Bu siteden kesinlikle alışveriş yapmamanızı şiddetle öneririm arkadaşlar...








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.