Şimdi Ara

Original Prusa MINI+ Kutu açılımı, inceleme ve deneyimler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • forumun sacma moderasyonu yuzunden konularimi tek tek siliyorum, donanimhaberin artik paylasim yapmaya deger bir platform oldugunu artik dusunmuyorum. 

    Konu altindaki yazi ve paylasimlari sildim, merak ettiginiz bir konu varsa ozelden mesajlarinizi cevaplamaya calisirim.


    KONU SILINEBILIR




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhanyor -- 12 Temmuz 2023; 15:30:12 >



  • ooo hayırlı olsun gelmiş sanırım sonunda. baya sessiz duruyor?

  • Güzel ürün. İlk katmanınız hep kaliteli olsun.

  • amin amin cumlemizin :)

  • ..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhanyor -- 12 Temmuz 2023; 15:30:44 >
  • ..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhanyor -- 12 Temmuz 2023; 15:34:57 >
  • baskı kalitesi çok iyi duruyor, simli mi o filament nasıl bir şey?

  • bits yuvasını basmak ne kadar sürdü? Kalite çok çok iyi.

  • orhanyor kullanıcısına yanıt

    Bence baskı süresi çok iyi ender3 pro ile daha uzun sürerdi muhtemelen. bu arada bits uçları ne için bilmiyorum ama şöyle bir şey tasarlamıştım xiaomi nin tornavidaları için : https://www.thingiverse.com/thing:4734908

  • quote:

    Orijinalden alıntı: kangroo

    Bence baskı süresi çok iyi ender3 pro ile daha uzun sürerdi muhtemelen. bu arada bits uçları ne için bilmiyorum ama şöyle bir şey tasarlamıştım xiaomi nin tornavidaları için : https://www.thingiverse.com/thing:4734908

    ..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhanyor -- 12 Temmuz 2023; 15:31:46 >
  • orhanyor kullanıcısına yanıt

    1f+ bende de var hatta fotoğraflarda bellidir. bu stand durmuyor yerinde hele bir de benim gibi ufak bir atölye masası kullanıyorsanız sinir bozucu hale gelebiliyor. Gerçi şu an garantiye gönderdim motor kısmı arızalandı, es 126 tornavida da sipariş ettim ama banggood da 1 nisan civarında gönderilir diyor. gelince ona da bir stand yapmam gerekecek. Bu size attığım bits yuvaları 1f+ ile gelen uçlarla da uyumlu.

  • evet cok asiri stabil degil ama isimi goruyor o stand olmasa o kismida daha stabil dizayn ederdim ama sikinti degil yalniz bozulmus olmasi simdi bende soru isaretleri olusturdu ben birde aliexpress ten aldim garanti falanda yok :) ama simdi bi endiseyle baktimda yedek motorlar istemedigin kadar cesitte satiliyor fiyatlarida 2-3dolar arasi bereket ucuz degistirmeside kolay. benim wowstick cok hosuma gidiyor ince zarif ve fiyati uygun. ben bu wowstick i almadan once es 126 yi gordum muhtemelen mekanik olarak daha iyi bir sistemi var fiyatina bakarsak ama o kadar kullanmadigimdan o fiyati vermek pek icimden gelmemisti ama hergun elime alsam o fiyati verirdim.

    sizin bu wowstick ne kadar surede bozuldu?

  • orhanyor kullanıcısına yanıt

    1 yıl filan oldu. Laptop tamiri yapıyorum sık sık kasa açmam gerekiyor. Wowstick'in gücü yetmiyor malesef. Bu şarjlı tornavidalar da inanılmaz vakit tasarrufu yaptırıyor. Es 121 alacaktım ama firma üretimi durdurmuş, piyasada satan da bulamadım. 121 in devir sayısı filan yüksek. Üretici firmaya mail attım yeni model üzerinde çalışıyoruz dediler ama daha çok yeni başlamışlar anlaşılan belki 1 sene çıkmaz. Ben Türkiye'den aldım. İzmir Mi strore'nin instagramda paylaşımını görmüştüm. yurt dışından 240 a mı ne geliyordu İzmir'den 300 e aldım onlar da gönderdiler sağolsunlar.


    Bosch un aslında 300 civarına şarjlı tornavidası var ama çok hantal geldi bana bir de baya baya marangoz- inşaat işleri için yapmışlar anladığım kadarıyla. Elektronikte kullanamam hassas parça bunlar.

    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • ..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhanyor -- 12 Temmuz 2023; 15:32:40 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.