Şimdi Ara

Cyanide & Happiness - Freakpocalypse Türkçe Yama İstek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle herkese iyi akşamlar dilerim. Instagram gibi sayfalarda mutlaka Cyanide & Happiness animasyonlarına denk gelmişsinizdir, ters köşe yapan mizahları var. Bugün öyle bir forumda gezerken bu yapımcıların oyununa denk geldim. Sanırım üçleme şeklinde devam ettirmeyi düşünüyorlarmış oyunu ve şu anda ilk bölümü yayında. Bu oyunun yamasını yapabilir misiniz? Eminim birçok kişi izlemeyi seviyordur.




  • Bu oyunu bende yeni öğrendim ve hala herhangi bir Türkçe yama projesi başlatılmamış. Çok uzun soluklu ve bol metin barındıran bir oyun olduğunu da düşünmüyorum oysa ki ama öyle olsa bile kaliteli bir makine çevirisine bile razıyım. Makine & Yapay Zeka çevirileri artık eskisine nazaran daha doğru çeviriler sunmakta ve güzel yapılıp, oyuna uyarlanabildiği sürece yine kullanan benim gibi insanlar olacaktır diye düşünüyorum.


    Bu tarz bir oyunun ülkemizde fazla bekleyeni ve takipçisi olmayabilir belki. Herkese hitap eden bir oyun olmadığını düşünüyorum ama bence eğlenceli duruyor. Bu tarz oyunlar için elle çeviri projesi başlatıp, zaman kaybetmektense güncel ve kaliteli bir makine çeviri; son derece iş göreceği gibi diğer projeler için zaman da kazandıracaktır.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.