Şimdi Ara

Formula 1 2021 Sezonu - 2021 Dünya Şampiyonu Max Verstappen (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.795
Cevap
19
Favori
71.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tekrarı izleyebildim, harbiden keyifli geçmiş sıralama turları.

    Bottas yine güç ünitesi değiştirmiş, yarışa arkalardan başlayacakmış. Güç ünitesi için belli bir limit yok muydu(bir sezonda 3 kez sanırım)? Ya da Bottas’ın sıralaması nasılsa önemsiz, gerekirse yine değiştirir yarışa arkadan başlarız mı diyorlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 26 Eylül 2021; 13:19:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 araba sezon boyunca 3 güç ünitesi kullanabilir,eğer daha fazla kullanırsa ceza yer.Ver sonda olunca,dün de perez sıçınca sezon sonuna kadar bir daha riske girmemek için gene değiştirdiler sanırım.

  • Perez'in sözleşmesini erken uzattılar.

  • Memur fırçayı yedi 

  • Özelden Türkçe yayın linki paylaşabilecek varsa çok sevinirim, teşekkürler

  • Ne yariştı oldu bye bye Norris

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Norris tam bir ... Gir işte pitstop

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • şans ilk defa max'in yanındaydı. yağmur yağmasa lewis yine kazanacaktı, max çok az puan alabilecekti. yağmur maxi 2. sıraya koydu.

  • RB nin aptal stratejileri sürekli Perez e zarar yazıyor. Takımlar şampiyonasını düşünmedükleri aşikar. Tek hedef Max in şampiyonluğu belli kii Perezi sürekli sabote ediyor gibiler sıralamada ekstra tur atamamaları pit stoplarda sürekli gecikme bugünde galibiyet den ettiler.

  • Perez'e çok yazık oldu, net. Norris zar attı, tutmadı, sonucu hak etti, takımla da papaz oldu.

    Kimi reyiz 8. Oldu asıl

    Günün sürücüsü kesinlikle Max, 18 sıra lan, dile kolay.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 26 Eylül 2021; 16:51:0 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • landoooo naptın landooo ahh çocuk ah

  • lando tecrübesizliğinin kurbanı oldu, yarış mühendisi bu kadar genç bir pilota bu denli kararları bırakmamalı bence. ıslakları taksa herkesle beraber lando ham ver podyumu çok güzel olurdu. super max son sırada başladığı yarıştan -7 puanla çıkarak büyük iş başardı bence. mercedeslerin üstünlük kuracağı son pisti de geride bıraktık ve max sıfır güç ünitesiyle lewisin önüne geçti.

  • Mânâlùx Râpérâ M kullanıcısına yanıt

    sürücü pite girmeyince yarış mühendisi ne yapsın. benin gördüğüm 2 kere pit ekibini hazırladılar, pite çağırdılar, lando girmedi. pite girdiğinde 3. kez çıkmışlardı.


    max landonun pite gireceği turda, 1 turda 1 dakika 10snlik farkı kapattı. bu da ıslak havada slick lastik ve intermediate farkını çok güzel gösteriyor.

  • Lando kendi salakliginin kurbanı oldu. Yarış mühendisi gir dediğinde küfür ederse böyle podyumdan da olur. Haketti bu sonucu. Ferrari de Leclerc'i yarısını mahvetti. Sainz'i pite alıyorsun da Leclerc'i niye almıyorsun?
    Podyum güzel oldu bu sefer.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yarışın son 5-10 turunu izleyebileceğimiz bir link var mı? (Tercihen Serhan Acar anlatımı)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lando tecrubesizliginin kurbani oldu.muhendisine kapa ceneni denmemesi gerektigini yaris galibiyetini kaybederek ogrendi.mclaren pit ekibi de ricardo nun pit stobunda hayati sureleri kaybetti.orada ne oldugunu anlamadim.mekaniker elini mi havaya kaldirmadi.

    sonuc itibariyle gerek norris in kumari,gerekse de ricardo nun pitin de yapilan hata mclaren e en kotu 1. ve 3. olmasina mal oldu.

    verstappen motor degistirdigi yarista hafta sonunu en az kayipla kapatti.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMX 166 -- 26 Eylül 2021; 20:53:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnanılmaz bir son 5 tur oldu. Norris kendi acemiliğinin ve heyecanın kurbanı oldu diyebiliriz. Kendi pit duvarını ve mühendisini böyle sallamazsan sonun kaçınılmaz olur. Kendine güvenen, büyük bir pilot olsa Seb veya Lewis gibi bir nebze anlaşılırdı. Ama böyle olunca gerçekten rezil oldu. Yağmur gelince biraz pilotluk biraz taktik daha da çok ön plana çıktı. Mercedes direk işi uyandı. Redbull'da Max'ı hemen aldı içeri. Onun dışında Leclerc'e gerçekten yazık oldu. Çok iyi bir yarış çıkarıyordu son olaylara kadar. Sainz yine podyum yakaladı.


    Verstappen'de arkalardan gelerek acayip bir 18 puanı cebine koydu. 20'likten 2'ye gelmek kolay iş değil cidden. Bir dahaki yarış Türkiye'de. Bakalım neler olacak.

  • Wallcroft kullanıcısına yanıt

    Norris, kalitesini gösterdi. Rezil oldugunu dusunmuyorum aksine büyük pilot oldugunu ispat etti. Cesur olan pilotlar boyun eğmez. Nitekim, yagmur es de geçebilir, bir şekilde haklı da çikabilirdi önemli olan "iradesini" ortaya koyabilen bir kisiligi olmasi. Bugun evet hata yapti sivadı. Ama buraya getiren de oydu sonuc olarak. McLareni da tasiyan yine Lando. Gelecegi olan bir pilot.


    Pereze ciddi olarak yazik oldu. Gercekten cok iyi yarismisti. Bu sezon ciddi sanssizliklar yasadi. Umarim kariyeribdeki tum sanssizliklari bu sezon harcamiştir. Bottasin arkasinda kalmayi (puan olarak) haketmiyor.


    Verstappen 18 siradan ziyade yağmur olmasaydi Alonun ardinda 7. bitirecekti. Bugun oldukça sansliydi. Muhtemelen Ham de 2. bitirecekti. O kalan 4 turda Norrisi normal sartlarda gecmesi cok zordu. 5 puan farkı kapatti yagmurla.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 26 Eylül 2021; 23:3:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MMX 166 kullanıcısına yanıt

    Mercedes , redbull gibi araçlarda ünite degisimi 20. başlamak cok da bir sey kaybettirmiyor. O kadar guclu ki araclar bir sekilde pilotaj yetenegiyle zaten ilk 5 e atiyor kendini normal zorlukta bir pistte.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • krstarica kullanıcısına yanıt
    Tabi ki doğrusunuz. Ben zaten Norris’in genel anlamda kötü bir pilot olduğunu düşünmüyorum. Aksine dediğiniz gibi McLaren’in geleceği onun elinde ve önünde başarı dolu uzun yıllar olduğu bir gerçek, oldukça da yetenekli bir pilot. Gridin en iyilerinden hatta. Ben sadece bugün yaptığının yanlış olduğunu düşünüyorum. Sonuçta o kararı vermeden önce bile birkaç hata yapmıştı ıslanmaya başlayan pistte. Ona rağmen böylesine bir risk almasına anlam veremedim. Özellikle 2 kere hazırlık yapan pit duvarını hiçe sayması bence yakışmadı. Sonuçta bu bir takım sporu.

    Perez konusunda ben de katılıyorum. Aşırı şanssız bir sezon geçiriyor. Redbull’un ikinci koltuğu cidden lanetli.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.