Şimdi Ara

Formula 1 2021 Sezonu - 2021 Dünya Şampiyonu Max Verstappen (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.795
Cevap
19
Favori
71.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-5F6A14216

    İlk baştaki bir hataydı ancak sonrasında ki tüm pit zamanları muhteşemdi Mercedes adına.



    Alıntıları Göster

    Bu sene gerçekten çok kötü Mercedes taktik ve pit konusunda, 3 yarışta bariz hatalar yaptılar. Erken pite çağırmalar, pit ekibinin hataları vs.


    HAM ne kadar kızsa hakkıdır. Sürekli özür dileyip duruyorlar. Yine de çok iyi bir performans sergiledi. Bu pistte 13-14 geçiş yapmak her ne kadar aracın güçlü de olsa o kadar kolay değil. Hele Alonso, 2007 de Çaylak HAM'a ezildiğinden beri nefret dolu HAM'a. Kariyerini bitirdiğini sayıklıyordur kendi içerisinde. Zaten az daha teması bile göze alıyordu. Ufak temaslar oldu geçiş esnalarında.


    Leclerc ve Norristen yoksun olmasına rağmen ben beğendim güzel yarıştı. HAM sonuncu da olsa böyle hatalar da bazen güzellik katıyor. Baştan sona 1. olması da izleyiş açısından sıkıcı oluyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 1 Ağustos 2021; 18:39:58 >




  • Farklı bir yarış oldu güzeldi.

  • krstarica kullanıcısına yanıt

    Bu sezon büyük bir nefret doğmaya başladı Hamilton'a. Kariyerinin sonlarına doğru çizdiği bu profil yerine keşke daha sportmen davranışlarla hatırlansa. Sonuçta Formula 1 tarihinde önemli yeri olan bir pilot.

    Bilmiyorum değer mi. 8 ya da 9 defa şampiyon olsa bile herhalde F1 efsanesi denildiğinde herkesin aklına yine ilk olarak Schumacher gelecektir. Halbuki HAM çok daha fazlasını yapabilir.

  • krstarica kullanıcısına yanıt
    Yorumundan fanatiklik akıyor sonuna kadar okuyamadım

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bozuk adam B kullanıcısına yanıt
    Kanka bu arkadaş hep böyle, Hamilton hakkında kötü birşey söylesen hemen başlıyor yok şu kadar yıldır izliyorum , yok Vettel böyledi yok Ferrari şöyleydi. O yüzden yorumlarını pek dikkate almaya gerek yok Türkiye'deki röportajlarda çıkar telefonu göster diyen dayılar gibi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Boeing747 kullanıcısına yanıt
    Hahahahhahaa benzetme süper

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Alpine sonunda podyum gördü,çok sevindim oconu tebrik etmek gerek kusursuz sürdü vetteli ardında tuttu ama şapka çıkarılması gereken bir Alonso var

    Hamiltona karşı yaptığı savunma galibiyeti getirdi.Hamilton arkasında çok ağladı sanki alonso buyur geç diyecekti sana.Altındaki araca rağmen yaptığı harikaydı alonso nun.Rekabetçi bi aracı olsa herkesin içinden geçer bu adam.Savunma yapışı virajdan önce aracı konumlandırması tam efsane

    Yarıştan sonra "Hamilton arkada telsizden söyleniyordu" diyen muhabire "o hep söylenir zaten" tarzı birşey demiş galiba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ocon genç yaşına rağmen oldukça iyiydi. Hiç hata yapmadan harika götürdü. Alonso nun mücadelesi de kesinlikle müthişti. Bottas ve Lance Stroll iki mal yarışın içine ettiler mi desem, değişik, hiç beklenmedik bir yarış izlememize sebep oldular mı desem ? :D


    Ben önümüzdeki yıllarda Max Verstappen ın yılları olacağı kanaatindeyim. Adam 2 yarıştır üst üste acayip bir kısmetsizliğe uğradı ancak ben kendisinin agresifliğini, hırsını çok seviyorum. Agresif, hırslı ancak çirkef değil, rekabet var ben ne yaparsam yapayım yeter ki başarı olsun etik değerler vs hikayedir demeyişini seviyorum.

  • Uzun zaman sonra tek yarış kaçırdım o da bu oldu iyi mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bozuk adam B kullanıcısına yanıt

    Ben en azindan Hamilton faniyim, sizin kimi tuttugunuz yillara gore degisiyor ve belli degil, Verstappen, oncesinde yillarca Vettel, Raikkonen, Webber liste uzar gider.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 1 Ağustos 2021; 23:5:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vettel 1 litre benzin bırakmadığı için diskalifiye edilmiş, saçmalığın daniskası

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • | OMG! | kullanıcısına yanıt

    Bu sezona has oldugunu dusunmuyorum. Hicbir zaman sevilmedi. Irkcilik yapildigini da bir kenara birakirsak.


    Silverstonedaki kazada roller degisseydi, kimsenin Maxi suçlamayacagina eminim tip ki, bugun Alonso Hamiltona yaptigi defansta, kirli bir sekilde temas edip, yaristan etseydi kutlama yapilacagi gibi.


    Insanlar her zaman işine geldigi gibi yorumluyor. Ham sutten cikmis ak kasik degil, cakallik da yaptigi oluyor ama diger herkes en mubah en duzgun pilot, bir Ham kurnaz izlenimi vermek ikiyuzluluk.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 1 Ağustos 2021; 23:43:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Airbus A350 XWB

    Vettel 1 litre benzin bırakmadığı için diskalifiye edilmiş, saçmalığın daniskası
    Yuh be yazık.

    Formula 1 2021 Sezonu - 2021 Dünya Şampiyonu Max Verstappen



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 1 Ağustos 2021; 23:36:52 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • krstarica kullanıcısına yanıt
    Yorumu niye değiştirdin reis siz verstappene taparken sıkıntı yok ama tarzı bişey yazmıştın ben nerde verstappene tapmışım göster bakalım he hamiltondan çok daha iyi pilot diyorum onu tapmak olarak algılıyosan psikoloğa falan gidebilirsin

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • krstarica kullanıcısına yanıt
    Hahahhahahah yoruma bak adam kendiyle çelişiyor insan her zaman işine geldiği gibi yorumlar diyor sonrada alonsonun defansına kirli defans hamiltonun verstappene yaptığına yarış kazası diyor 😂😂😂😂😂😂

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Algi sorunu var sende zannimca, Alonsoya efsane defans methiyeleri ovulurken, defans yapilan kisi Hamilton degilde Russell olsaydi, bahsi bile gevmezdi, Alonso temas yaratacak kadar sert defans ederken sorun yok ovgu var.. Hamilton kacmayip temas sonrasi Verstappeni ucurunca mi sorun var?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her yerdeki bu Ham düşmanlığı nedir böyle? F1'e girdiğinden beri kuralların dışına çıkan agresifliği ile rakiplerinin yarışlarını mahveden (ve nedense ceza almayan) ve sırf bu durumdan rakipleri artık onunla mücadelede temastan sakındığı için atak yaparken daha rahat geçen ya da savunma yapıyorsa geçilmeyen Max müthiş yetenek oluyor ve artık diğer pilotların ona yaklaşımı nedeniyle temas yaşamadığından son dönemde temiz sürdüğü ileri sürülüyor. İngiltere'de uzun zamandan sonra ilk kez geri adım atmayan Ham nedeniyle temas yaşanınca Ham'a söylenmeyen kalmıyor. Birazcık düşünürseniz Max'ın böyle bir kazaya karışması zaten çok olasıydı. Ham olmasa da bir gün başka bir rakibi geri adım atmadığında bu olacaktı. Sürüşünü hiç değiştirmedi. Hala yol tamamen kendisine aitmiş gibi yanında biri var mı yok mu önemsemeden sürmeye devam ediyor. Bu yarışta bile aynısını yaptı ama zaten inceleme gereği bile görülmedi sırf Max nedeniyle.


    Bu yarışta da Ham son sıraya düştükten sonra elinden geleni yaptı ki geçiş olarak çok zor bir pist. İstediğin kadar hızlı ol bir şey ifade etmiyor. Max bile hasarlı olan aracıyla önündekilerden oldukça hızlıydı ama atak yapacak imkan çok az bulabildi. Alonso da o kadar deneyimi sayesinde nerede nasıl duracağını iyi bildiğinden uzun süre Ham'a karşı iyi direnebildi. Geçişe uygun bir pistte ne yaparsa yapsın bu hız farkıyla zaten direnemezdi. Ham ağlamış gibi yorumlara da gerek yok. Alonso kurallar dahilinde ama limitlerde savunma yaptı ve Ham de diğer pek çok pilotun verdiği tepkiyi verdi.


    Ayrıca yarış yeniden başladığında Ham neden pite girmedi diye ben de düşündüm ama şu da var ki yarışa yeniden başlanacağı zaman araçlar yerlerine geçene kadar pit ile görüşülemiyor ki takım haber veremezdi. Ancak pitten ayrılmadan önce start pozisyonuna geçmeyip pite yönelmesi söylenebilirdi. Ama bu da sıkıntılı idi. Arkadaki pilotlar da tam tersi Ham pite girince pite girmeme kararı alabilirdi. O kararda ipler rakiplerin elindeydi. Tek anlamadığım konu neden kimse pitlerden çıkarken kuru zemin lastiğine geçmedi. Pilotlar bir kez dönene kadar zeminin yeterince kuruduğunu fark edemediler mi? Ya da orta sıralardan bir kişi bile mi risk almak istemedi?





  • Formula 1 2021 Sezonu - 2021 Dünya Şampiyonu Max Verstappen

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hala silverstone daki h'am ın yaptığı olayı aklamaya çalışıyorlar. Tamamen suçlu .Viraja arkada geliyor.Yol hakkı max in, niye çekilecek,ki rakibine yer de bırakıyor. Ama çakma efsane H'am adama direkt dalıyor. İstese o virajı içerden dönebilirdi. Bu hareketten dolayı da göstermelik armağan niyetinde 10 sn ceza veriyorlar. Zorlanmadan 25 puan fark kapatıyor.

    Dün de max in aracı baya hasarlıydı ve hızlı değildi. Nerenizle izlediniz. Haas a bile drs açık olmasına rağmen düzlüğün sonunda yetişemiyordu. Aracında hasar olmasa o da hamilton gibi düzlükte drs yi açıp teker teker geçecekti.

    Bu sefer de bottas kazması Max in saf dışı kalmasına sebep oldu. Ve yine armağan gibi 5 sıra grid cezası veriliyor. Altındaki araçla 10 tur içinde önündeki rakipleri geçecek zaten, bunu kendisi de ima etti,yani cezanın da çok olmadığını vurguladı. Daha önceki yıllarda spa da grosjean bu tür olaydan sonra bir yarış men cezası almıştı. Dün iki redbull bir mclaren i biçen bottas 5 sıra grid cezası alıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkimjj -- 2 Ağustos 2021; 15:42:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.