Şimdi Ara

Ankara'da Altyapi Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ankaranin akyurt ilcesinde oturuyorum. Merkez taraflarinda 35 mbps falan gozukuyor ama adam akilli bir altyapi calismasi bulunmuyor. Yillardir en ufak bi hareketlilik yok. Evde 4 kisi aktif olarak interneti kullaniyoruz ve biri online oyun oynarken digeri google a bile girse lanet adsl yuzunden ping firliyor. Hersey internet uzerinden gerceklestirilmeye baslanmisken nedir bu umursamamazlik? Hani bir calisma baslamis olsa da onu bekliyor olsak neyse o da yok. Son yillarda hep starlinkten umutluydum kurtaracak bizi turk telekomdan diye ama onun da fiyatlari falan ortaay cikti. Turknet ve superonline in da bir altyapisi yok. Sirf internet icin de ailemdekiler evi mi tasir :D Ev bizim bi de bizim evi birakip kiraya mi gidecez. Nasil cozulur bu ya ne yapabiliriz. 25 mbpse bile raziyim o da yok. 16mbpslik paket var 9 mbps aliyorum. Bi de ankarada oturmam da cabasi. Baskent ulan baskent. Baskentin coguna adam akilli internet altyapisi yapamamissiniz sizden ne beklenir?




  • nerede olduğunun önemi yok, bunlar altyapı yapmamaya yemin etmiş.İstanbul'un yarısı hala adsl kullanıyor en ufak gelişme yok. sizin için bir seçenek ikinci bir adsl hattı almak olabilir,bu ikisini birleştirebilen routerlar var. 9*2 =18 mbps alabilirsin. tabi bu dediğim port varsa olabilir.

  • aile apartmaninda oturuyoruz ve yan daireyi depo gibi kullaniyoruz. oraya turknet baglatip kabloyu eve kadar cekip 2.bi modem daha dusundum ama yine modem masrafi kurulum masrafi falan olacak.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: alperbeta

    aile apartmaninda oturuyoruz ve yan daireyi depo gibi kullaniyoruz. oraya turknet baglatip kabloyu eve kadar cekip 2.bi modem daha dusundum ama yine modem masrafi kurulum masrafi falan olacak.

    başka bir çare gözükmüyor...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.