Şimdi Ara

Türk Telekomun berbat web sitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sitede aradığım hiç bir şey bulamıyorum. HiperNet, UltraNet adında cins cins kelime türetmişler. Ne olduğu belli değil. Fiyatlarına bakmak istiyorum. Fiyat bilgis yok. Siteye sadece Fiber fiyatlarını koymuşlar. Kampanyalara giriyorsun fiberden başka bir şey yok. Türkiye'de çoğu yerde fiber altyapı yok, adamlar fiberden başka bir ürün satmıyorlar. Google'dan türk telekom hipernet, ultranet, adsl, vdsl fiyat arattığımızda siteye girince sonuç çıkmıyor, direk anasayfasına yönlendiriyor.




  • laf salatasından başka bişey değil, vdsl i vs fiber diye satıyolar fiyatları zaten uçmuş durumda..

  • Fiber internet fiyatından başka fiyat söylemiyorlar çünkü fiber internet diye sattıkları şey aslında ADSL veya VDSL'dir. HiperNet, UltraNet gibi uyduruk kelimeler kullandığına bakma onlar da ADSL veya VDSL'dir. Görüyorsun ki aslında siteyi gayet basit yapmışlar.  


    Türk Telekomdan fiber internet alırsan ADSL/VDSL modemi takar bağlanırsın. Fiber optik kablo nerde? Yok.  

    Zaten 12 Megabit, 16 Megabit fiber internet mi olur  

    Demek ki HiperNet, UltraNet, Fiber internet laflarına bakmayacaksın. Kaç megabit kullanıyorsun, ne kadar ödüyorsun ona bakacaksın.





  • Turk telekomda bildiğim kadarıyla fiber ve vdsl fiyatları aynı hatta adsl de aynı. Ultranet bildiğimiz adsl hipernet vdsl fibernet ise eve/binaya kadar fiberi temsil ediyor sitede.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.