Şimdi Ara

Millenicom müşteriyi yanlış yönlendirerek cayma bedeli istiyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Millenicom firmasından 1 seneyi aşkın suredir hizmet almaktaydim. Superonline altyapısını kullanan taahhütlü bir paketteydim. Aboneliğimi yaptırdığım adresten taşındığım için nakil başvuru yaptım ve yeni adresimde Superonline altyapısı olmadığını öğrendim. Bu sebeple eski aboneliğimin iptal edilip, yeni adreste yeni bir abonelik başlatılacağı ve her sorduğumda herhangi bir cayma bedeli çıkmayacağı söylendi bana 0850 333 0 333 numaralı Millenicom çağrı merkezi tarafından. Daha sonra var olan aboneliğim yerine yeni bir başvuru alindi. Fakat o an görüştüğüm müşteri temsilcisi zaten bir aboneliğim olduğu için sistemin yeni bir başvuru açtırmadığını ve bir yakinimin adıyla başvuru alabileceğini söyledi. Babamın adıyla başvuruyu aldı. Sureci isletip eski abonelikle ilgili cihazlari ve yeni aboneliğin belgelerini Millenicom'a gönderdim.


    Şubat 2021 itibariyle ise bana cayma bedeli içeren bir fatura gönderildi. Yukarıdaki müşteri hizmetlerini aradım ve isim değişikliği yapıldığı için cayma bedeli çıkmasının normal olduğu ve yapabilecekleri bir şey olmadığını söylediler. Millenicom beni bu isim değişikliğine zorlayarak benden cayma bedelini gasp etmek istiyor. Çıkan cayma bedelini kesinlikle kabul etmiyor ve iptalini istiyorum. @millenicom @Millenicom Destek 1 @Millenicom Destek 2 @Millenicom Destek 3 @Millenicom Destek 4




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖmerI -- 8 Mart 2021; 11:8:25 >







  • Btk ya yaz. Çözüm olmazsa savcılığa git. Savcılık dinlesin çağrı merkezi ne demiş ne yapmış. Tabi tüm konuşmaların millenicom çağrı merkezi tarafından yapılmış olması lazım savcılık için.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mcrew

    Btk ya yaz. Çözüm olmazsa savcılığa git. Savcılık dinlesin çağrı merkezi ne demiş ne yapmış. Tabi tüm konuşmaların millenicom çağrı merkezi tarafından yapılmış olması lazım savcılık için.

    Butun gorusmeler cagri merkezi uzerinden, pesini birakmayi dusunmuyorum. Suanki aboneligimi de en kisa zamanda baska saglayiciya gecirecegim.

  • ÖmerI Ö kullanıcısına yanıt
    Ek olarak arama kaydını da silme. Hangi gün kaç dakika konuşmuşsun. Onlar telefonda dursun.
  • Merhaba, PM üzerin isim, soy isim ve irtibat bilgilerinizi paylaşabilir misiniz? Konu hakkında yardımcı olmak isteriz.
  • Millenicomu Alper Karaer ayakta tutuyormus. 1 hafta oldu hala sorunu cozemediler, THH ve BTK sikayetlerimi yaptim.

  • Yöneticinin ne kadar önemli olduğunun farkına da varmış olduk bu şekilde. Eski yönetici gittikten sonra millenicom ne kadar müşteri kaybetti merak ediyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.