Şimdi Ara

Statik ip ping ve kopma sorunumu çözer mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, playstation üzerinden oyun oynarken(eu serverlarda) sürekli dalgalanma yaşıyorum pingim çok yükseliyor ara ara bu yüzden oyundan atıyor. Pc kullanırken genelde tr serverlarda oynuyorum o yüzden çok problem olmuyor ama arada internet gidip geliyor araştırdığım kadarıyla yeni ip tanımlaması oluyor o ara sanırım bu problemleri çözmem lazım. Statik ip ye geçiş yaparsam çözülür mü, bide kurulumu için ekstra cihazlarda veya modem ara yüzünden bir şey yapmam gerekir mi şimdiden teşekkürler.




  • Merhaba, yaşadığınız sorunu teknik uzmanlarımızın ve network ekiplerimizin kontrol edebilmesi için test sonuçları ile birlikte www.turk.net/oim sayfamızdan performans sorunu statüsünde destek kaydı oluşturabilir misiniz?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Test yapicam o anlik bir sorun gozukmuyor ama cok kopma oluyor internetimde bir dakika icinde geliyor amf butun isim yarida kaliyo oyundan disconnect yiyorum. Buyuk ihtimal ip yeniliyor o an statik ip bu sorunu giderir mi?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DarKKnight9712 kullanıcısına yanıt
    Yaşadığınız kopmalar modem üzerinde de görülüyorsa statik ip sorunu çözmeyecektir. Ekiplerin kontrol edebilmesi için www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı oluşturabilir misiniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.