Şimdi Ara

ÇÖREK OTU YAĞIYLA YÜKSEK TANSİYONUMU TEDAVİ ETTİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ÇÖREK OTU YAĞIYLA YÜKSEK TANSİYONUMU TEDAVİ ETTİM

    Blogum: https://top25sarikantaron.blogspot.com/2019/02/how-to-get-rid-of-diabetes.html


    Uyarılar !

    -Burada yer alan bilgilerin büyük bir bölümü kişisel tecrübelere dayanmaktadır. Yani bir başkasını tedavi eden bitkisel bir kürün sizi de tedavi edeceği anlamına gelmez. Bu tedaviyi uygulamak tamamen sizin sorumluluğunuzdadır.

    -Hastalığınız için önce doktora müracaat edin. Bu kürü doktora gittiğiniz halde şifa bulamadıysanız uygulayın.

    -Bitkisel ilaçların içindeki iyileştirici özelliğe sahip olan etken maddeler seyrek olduğu için iyileşmeniz reçeteli ilaçlara göre biraz daha fazla zaman alabilir. Bu yüzden bitkisel ilaçları kullanırken sabırlı olmalısınız. 

    -Antibiyotik ve ağrı kesici ilaç kullanacaksınız çörek otu yağını kullanmaya ara verin.

    -Çörek otu yağı kan şekerini düşürdüğü için kan şekeri düşük olanlar dikkatli kullanmalıdırlar.

    -Çörek otu vücut serotonin seviyelerinde düşmeye neden olabilir.

    -Çörek otunun uzun süre yüksek dozda kullanımı böbrek ve karaciğerde yorgunluğa sebep olabilir.

    -Çörek otunun böbreklerde ve safra kesesinde taş düşürücü etkisi mevcuttur.

    -Vücudunuzda olabilecek sessiz taş olarak da nitelendirilen ve şimdiye değin fark etmediğiniz bu taşlar, düzenli olarak çörek otu yağını kullanmaya başladığınızda hareketlenebilir, parçalanabilir, eriyebilir veya düşmeye başlayabilir. Bu nedenlerden dolayı bazen hafif bazen de çok çok şiddetli ağrılara neden olabilir.

    -Çörek otu yağı doğum kontrol haplarının etkisini azalttığından istenmeyen gebeliklere neden olabilir.

    -Ameliyattan önce (8-10 gün önce) ve gebelik süresince çörek otu yağının kullanımına ara verilmelidir.



    Yüksek Tansiyonun Çörek Otu Yağıyla Tedavisi

    1. Tedavinizde kaliteli, son kullanım tarihi geçmemiş ve sızma çörek otu yağı kullanın. (Aktarlardan satın alabilirsiniz.) Dükkan önlerine konulan ve hemen sıkılarak verilen çörek otu yağları ısıya maruz kaldıkları için tedavide istenilen sonucu vermeyebilir.

    2. Yüksek tansiyonun tedavisi için sabah-akşam aç karna 1'er tatlı kaşığı çörek otu yağını için. Eğer yağ ağır gelirse, yoğurda ya da meyve suyuna karıştırıp içebilirsiniz.

    3. Çörek otu yağı, böbreklerden süzülürken bazı yararlı mineralleri de beraberinde vücuttan uzaklaştırır. Eksilen bu minerallerin tekrar yerine konulabilmesi için çörek otu yağını 2 hafta içip 1 hafta ara verin ve 5 ay boyunca böyle devam edin.

    4. Tansiyon ilacınız varsa bırakmayın ve kullanmaya devam edin. Tansiyon ilacınızın fazla gelmeye başladığını anladığınızda tamamen bırakabilirsiniz.

    Hızlı bir iyileşme beklemeyin. İlk birkaç ay hissedilir bir iyileşme olmayabilir. Sonrasında tansiyon yükselmeleri arasındaki süre uzar. Yani 2 haftada bir artarken 3 haftaya, 3 haftada bir artarken 4 haftaya çıkar.

    Asıl iyileşme çörek otu yağını bıraktıktan sonra olur. Tedavi süresince sabırlı olun. Unutmayın ki tansiyon, yıllar içinde sinsice gelişen bir rahatsızlıktır. Bu yüzden iyileşmeniz de biraz zaman olacaktır. 

    Ben bu kürü uygulayarak yüksek tansiyon rahatsızlığımdan büyük ölçüde kurtuldum. Eskiden 2 haftada bir tansiyonum yükselirdi ve 2-3 gün sürerdi. Tansiyonumu ölçtüğümde genelde küçük tansiyon 10, büyük tansiyonum da 16-17 çıkardı. 

    Şimdi ise her gün tuzlu çekirdeğimi yiyorum ve yeme içme kaynaklı bir tansiyon yükselişi yaşamıyorum. 

    Ancak 2-3 ayda bir stres kaynaklı yükselmeler yine de oluyor. Ben henüz yapmadım ama her sene 1 ay bu kür tekrarlanırsa stres kaynaklı bu yükseliş de yaşanmaz diye düşünüyorum.


    Not: Nisan 2018 'de 1 aylık bir kür daha uyguladım ve 8 aydır tansiyonumda herhangi bir yükselme olmadı. Sanırım tam iyileşme oldu. Şiddetle tavsiye ederim. Ama kesinlikle aktardan alacağınız kaliteli ve sızma çörek otu yağıyla kürünüzü yapın.


    2020 Temmuz: Şeker hastalığıma rağmen tansiyonum gayet güzel gidiyor. Dediğim gibi şeker hastaları için yılda 1 ay bu kürün uygulanması gerekiyor.


    2021 Mart: 5 yıl oldu ama hala yüksek tansiyonumla ilgili bir sorun yaşamadım.  


    Blogum: https://top25sarikantaron.blogspot.com/2019/02/how-to-get-rid-of-diabetes.html




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frkyıldız -- 7 Mart 2021; 13:29:20 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.