Şimdi Ara

2020 OPEL ASTRA 1.2T 110 HP mi? sıfır corolla vision otomatik mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi forumlar arkadaşlar. 189.900 liraya sıfır corolla vision otomatik mi yoksa bayiden plakası takılmış ama uşak opel erden opel bayisinden sıfır km 2020 astra 1.2 t 110 hp edition almak mı mantıklı? ikisi de aynı fiyat. 189.900 lira. yılda 8-10 bin km yapıyorum. şuanki aracım 2013 1.2 opel corsa essentia. Para çok. kaşıntı tuttu. Artık sıkıldım. Değiştirmek istiyorum.




  • sıfır her zaman en iyisidir. astranın garantisi başlamış olabilir çoktan. geniş bagajı ve sıfır olmasından ötürü corolla derim. geniş bagaj lazım değil derseniz de vergi avantajından ötürü astra.

  • Şirkete almayacaksanız plaka takılmasının bir anlamı yok. Astra daha iyi bir araç benim nazarımda. Araç bu diye düşünüyorum..


    Opel / Astra / 1.2 T / Edition / YETKİLİ BAYİ'DEN 2020 OPEL ASTRA 1.2T 110 HP ÖZEL SERİ 0 KM'DE!! sahibinden.comda - 910810092

  • Bu saatten sonra manuel benzinli aracı kime satacaksınız? Dayılar ve enişteler dizelden vazgeçmez, hele 1.2 motora yokuş çıkmaz vs der, okumuş kesim manuel kullanmaz.

    Corolla nin süspansiyon sistemi daha başarılı. Konforlu bir araç. Yol tutuş olarak iyi. Güvenlik donanımları tam. Piyasada adı var. Satacağınız zaman müşterisi çıkar.

    Astranin da otomatiği bu fiyata olsa o zaman değerlendirilebilirdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ah şu 1.2 t astra bir otomatik olsa. Eat 6 ile 200 bin altındaki kalsa İnanılmaz satardı.

    gönül astra der, mantık corolla. İkinci el açısından daha iyi olur. 1.2t manuel astrada, corollaya göre değer kaybı fazla olur. satışı daha zor olur. Corollanın Otomatik olması da avantaj.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben karar verene kadar sanırım corolla tükenecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • astra sonuçta turbo motorlu bir araç. bence astrayı seç. corolla 1.5; uzun yolda, yüklü iken, yokuşlarda seni bezdirecektir.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: brkprlk35

    Şirkete almayacaksanız plaka takılmasının bir anlamı yok. Astra daha iyi bir araç benim nazarımda. Araç bu diye düşünüyorum..


    Opel / Astra / 1.2 T / Edition / YETKİLİ BAYİ'DEN 2020 OPEL ASTRA 1.2T 110 HP ÖZEL SERİ 0 KM'DE!! sahibinden.comda - 910810092

    Evet bu araç. Rengi beyaz veya gümüş gri olsaydı daha iyi olurdu. Bu renk çizikleri çok belli eder. Öğretmenim. Notu az bulan, ödevini yapmadı diye, derste konuştu diye kızdığım öğrenciler veya kız arkadaşına öğretmene arkadaşına anne babasına kızıp yoldan geçen başka okul öğrencileri de arabaları çiziyorlar. Siyah corsam vardı. Türkiye haritasına çevirmişlerdi. Boyatmak yerine sattım geçtim. Şimdi betaz corsa var. Çizikleri çok belli etmiyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Astra artılar; yeni nesil turbo beslemeli verimli, performanslı, güçlü ve tutumlu motor, malzeme kalitesi ve işçilik.

    Corolla da ise artı yok, Lpg’ de bile düşük tasarruf verimine sebep olan karma sistem, eski tip 80’ler teknolojisi, performansı klima kullanımıyla değişkenlik gösteren atmosferik motor. Corolla motor olarak hala milenyuma girememiş gözüküyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eger 65+ise, sakin bir duruşunuz varsa,yol boyu tontoş yanaklarla gülümseyerek sağı solu seyrederek giderim en sağ şeritten gönderim derseniz Corolla ideal olacaktır.Ancak genç, performans beklentisi olan,hayat heyecanını kaybetmemiş, konfor düşkünü bir insansanız Astra daha iyidir...
  • Hayalet sürücü 33 H kullanıcısına yanıt

    Otomatik Corolla alın, tüm araç ppf yaptırın en kalından. Çizmek istese bile bir şey olmaz.

  • Hocam ikiside OTM olsa Astra derdim çünkü Astra bana göre daha iyi bir araç hem motor hem donanım hem de malzeme kalitesi olarak. Ama Corolla otm olmasıyla her ne kadar çöp bir motoru olsada öne çıkıyor. Seçim sizin. Renk konusu da ayrı bir sorun. Ben de öğretmenim mavi bir Golf üm vardı vaktinde. Öğrenciler sağolsun keyfine çiziyordu. O yüzden illallah ettim beyaz dışında araç almıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Astra çok daha iyi bir araç. Manuel vitese tamam diyorsanız Astra’yı alın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumda astra öneren daha çok olur, gerçek hayatta corolla alınır. Corollanın artısı daha çok. 110hp astra listede bile yok. Web sitesinde bile yok.


    Corollanın artıları:


    Otomatik,

    Konforlu,

    Geniş iç hacim, bagaj,

    Piyasa, servis,

    Kaliteli,

    Motor. 1.2nin problemleri bitti mi bilmiyorum ama yeni nesil atmosferik her türlü daha iyidir. (Foruma göre tabii ki 1.2 turbo mükemmel ama ben gerçek hayattan bahsediyorum)


    Opel

    Tasarım,

    Donanım.

  • ARES007 A kullanıcısına yanıt

    Bana satar hocam :) ben araç bakarken özellikle manuel olarak filtreliyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.