Şimdi Ara

Pandemi sürecinde ve sonrasında fiyatlar ne durumda olur ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar geçen yabancı bir makaleye göz attım (kopyalamak için yine arattım ama bulamadım ,bulunca buraya atarım) özellikle evden çalışma mekana bağlı olmadan çalışma düzenine geçilmesinden sonra ev fiyatlarının özellikle ofis fiyatlarının düşeceği çoğu yerin artık kiralık değil satılmaya çalışılacağından bahsediliyordu.


    Ben özellikle ofis konusunda buna katılıyorum.Bir çok işletme firma kapatacak bu bence fiyatlarda düşüş yaşatacak.Yani enflasyon döviz artış gösterdiği için yine yüksek görürüz bir bakıma ama aslında düşecek biraz bence.


    Sizce oluşan yeni düzende konut/ofis fiyatları nasıl şekillenir ?




  • Antalya için konuşmak gerekirse şu an özellikle şirket ve avukatlar beni deli gibi arıyor ancak boş ofis yok.Boş olan ofislerde 3 liralık yere 5 lira isteyen mülk sahipleri oluyor.Mevcut şirketler küçülmeye giderken yeni oluşacan/oluşacak şirketler o boşluğu dolduruyor diyebilirim.Eğer konu İstanbulda ki afaki rakamlarda ki yerler içinse evet o konuda küçülme olabilir ancak küçük ofis/büro yada işyerlerinde değişen bir şeyler olmuyor maalesef.

    Gerek ticari gerek konut'larda fiyatlar yukarı çıkıyor maalesef.Özellikle benim çalıştğım Antalya'da yaz aylarında turistler ile fiyatlar çok yüksek seviyelere çıkıyor diyebilirim.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.