Şimdi Ara

Evil Inside | PS4 - PS5 | ANA KONU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evil Inside | PS4 - PS5 | ANA KONU


    Evil Inside , birinci şahıs bir psikolojik korku oyunudur. Annesinin ölümünden ve babasının tutuklanmasından sonra, kahramanımız Mark, gizemli bir şekilde patlayan ve Mark'ın kaybolmasına neden olan Spiritual pano aracılığıyla onunla iletişim kurmaya çalışır. Her şeyin başladığı yer burası: Spiritüel tahtanın parçalarını toplamaya ve böylece gerçekte ne olduğunu bulmaya çalışırken bir dizi paranormal olay ona eziyet edecek.


    Oyuncu, küçük kardeşinden sorumlu bir genç olan Mark'ı canlandıracak, çünkü annesini kaybettiği için babasını hapse attı. Mark'a eziyet eden vizyonları ve korkuları ortaya çıkarın. Sadece onlar hakkında bilgili olmasına rağmen ... ya da başkası?


    Amaç, evin etrafında bulunan Spiritual panonun parçalarını toplamak, annesi Rose ile iletişim kurabilmek ve gerçeği keşfetmektir.


     Evil Inside'un Tüm argümanı gizemli bir evde ya da neredeyse her şeyde gerçekleşir. Mark'ın sürekli değişen evini keşfedin. Yavaş yavaş atmosfer değişecek. Hiçbir şey göründüğü gibi değildir. Korkularını yen. Terör ve gerçekle yüzleşin. Ama her şeyden önce ... gerçek bir korku deneyiminin tadını çıkarın. Her şey çok tuhaftı. Babam bunu neden yaptı? Şimdi hapishanede. O iyi bir insandı ... Bir şeyler doğru değil. Gerçeği bilmem gerekiyor ... ama sadece o biliyor. Ya da biliyordu. Onunla konuşmalıyım, gerçeği keşfetmem gerek. Ne oldu?


    Kanepede oturuyorsun. Durum sizi alt eder. Çok kısa sürede hayatınız 180 derecelik bir dönüş yaptı. Neredeyse farkına varmadan yalnız yaşıyorsun. Küçük kardeşinden sorumlu. Mutfağa git, bir gıcırtı. Işık aniden yanıp sönüyor. Yalnızsın ya da öyle sanıyorsun. Bütün bunlara rağmen, gerçeği bilmemek sizi rahatsız etmeye devam ediyor, bu hikayenin tamamında net bir şey yok. Bir şey eklenmiyor ...


    En büyük korkularınız gerçek oluyor. Yalnızlık ve karanlık sizi istila ediyor. Neler oluyor? Bu melodi ...



    GELİŞTİRİCİ: JanduSoft S.L.


    YAYINCI: JanduSoft S.L.


    ÇIKIŞ TARİHİ: 25/03/2021


    Twitter : https://twitter.com/JanduSoft



    Evil Inside - Announcement Trailer | PS5, PS4









  • başka bir p.t. klonu daha

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.