Şimdi Ara

Netflix Türkiye üyelik paket fiyatlarına zam geldi: İşte yeni fiyatlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
402
Cevap
4
Favori
28.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
180 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Netflix Türkiye üyelik paket fiyatlarına zam geldi: İşte yeni fiyatlar



    Neredeyse her gün fiyat artışlarına uyandığımız bu günlerde bir zam haberi de Netflix'ten geldi. Netflix Türkiye üyelik paket fiyatlarına zam yapıldı.



    Yapılan güncelleme sonrası, daha önce 17.99 TL olan Temel Plan yani tek ekranlı seçenek 26.99 TL'ye çıktı. Standart Plan olarak adlandırılan iki ekranlı paket ise 29.99 TL'den 40.99 TL'ye yükseldi. Son olarak, Özel Plan yani UHD kalitesi sunan dört ekranlı paket ise 41.99 TL'den 54.99 TL'ye çıkmış durumda.



    Netflix Türkiye üyelik paket fiyatları ile ilgili güncellemenin ardından bir resmi açıklama da geldi. Netflix Türkiye tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:



    Ayrıca Bkz.Netflix, rekor ücrete Liam Neeson'ın son filminin yayın hakkını satın aldı



    "Türkiye’deki içerik kütüphanemizi zenginleştirmek ve hizmet kalitemizi daha da arttırmak için üyelik ücretlerimizi güncelliyoruz. Bu değişiklikle birlikte, her yaşa ve zevke uygun yapımları üyelerimizin hayatına keyif katan bir eğlence deneyimiyle birlikte sunmaya devam edeceğiz. 4 Mart'tan itibaren hayata geçireceğimiz aylık ücretlerimizi şöyle şekillendirdik: Temel plan 26,99 TL, Standart plan 40,99 TL, Özel plan ise 54,99 TL. Her zaman olduğu gibi üyelerimiz kendileri için en uygun seçeneği sunduğumuz bu üç plan arasından tercih edebilecek."



    Netflix, geçtiğimiz yılın sonunda Türkiye'de ofis açacağını duyurmuştu. Hatta geçtiğimiz günlerde Türkiye ofisi için yeni iş ilanı yayınlandı. Netflix'in Türkiye'de 3 milyondan fazla abonesi bulunuyor. Netflix Türkiye, kullanıcıların e-posta hesaplarına gönderdiği mail ile yeni fiyatlar hakkında bilgilendirme yapıyor.









  • 100 lira internet + 40 lira netflix + kullandığın elektrik daha filmin yanında bir şey içeyim demeden ödediğin ücret pavyon hesabına döndü. Türkiye'de kafayı yemeden hayatta kalmak harbiden imkansıza yakın olmaya başladı.


    Her şeye zam zam zam. Bunaltıyor cidden. İşin kötüsü her şey daha da kötüye gidebilir, gidecektir. Kimsenin güveni yok türk lirasına ve ekonomisine.

    20 Haziran 2019 tarihinde (son yapılan güncelleme tarihi), dolar kuru 5,78. Bugün ise 7,48. Aradaki değişim yüzde 29,23. Ülkenin kendi içinde de enflasyon oranı 2019'da yüzde 11,84, 2020'de ise yüzde 14,60 olmuş. Sadece döviz kuru güncellemesi ile şu an 24 TL oluyor paketler, bizim enflasyonumuz olduğu gibi (ki hesaba katmadım bile yukarıdaki ücrette) adamlarında kendi genel merkezlerinde ufak enflasyonları var. İzlediğimiz yapımların da hepsi yurtdışında çekiliyor ve herkes orada maaşını dolar ve euro endeksli alıyor. Yani o izlediğiniz The Witcher'da başrole dolar ile maaş veriliyor. Yerinde bir zam.
    Güncelleme: Yerinde ama zamanında mı? Değil. Pandemi zamanı hoş olmamış gerçekten.

    ulan hala eko diyor ya. aloooo. sizinkiler sağ olsun her gün gözümüzü birbirinden farklı zam haberleriyle açıyoruz. ülkenin içinden geçtiniz 5 kuruş para kalmadı koca ülkede. allah akıl fikir versin, sözün bittiği yerdeyiz. bir de bu tipler var gördüğünüz gibi beyler. sövsen sövülmüyor, dövsen dövülmüyor.

  • Uzun zamandır zam gelmiyordu açıkçası bekliyordum ama çok agresif bir fiyat değişikliği olmuş.. Alternatiflerin arttığı bir dönemde kötü bir gelişme netflix için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İptal a*flix.

  • Zam oranları biraz fazla, neredeyse %50 zam gelmiş. "Aziz milletimiz sandıkta verecektir buna cevabını."

  • bende özelden standart düşeceğim papara olmasına rağmen boşuna ödemeyelim

  • Aslında sinema sektörü yara aldıkça insanlar evlerinde dev ekran televizyon ve surround ses sistemleriyle film izlemeye iyice alıştı. Sinemada film izlemenin maliyeti 15 ila 45 lira arası olduğu düşünülünce ailecek Netflix gibi bir platformdan yeni çıkan her filmi 40 veya 50 lira fiyata kat be katını izlemeyi makul bulmaya başlayacakları kesin. Sorun sinema sektörü ne olacak?

  • Son Netflix zammından bugüne kadar tl dolar karşısında yüzde 30 değer kaybetti.


    Zamdan ziyade "döviz güncellemesi" desek daha doğru olur. Netflix bizim yerli firmalara göre daha insaflı olduğu için kur artar artmaz değil, bir kaç ay geçtikten ve kur sabitleştikten sonra zammı verdi.


    Ama sanki bir tık fazla olmuş gibi zam. Tabii yine de dolar bazında en düşük netflix kullanan ülkelerden biri olmaya devam ediyoruz ama rakipleri olan blutv ve amazon prime video aylık 8-10 liraya falan üyelik satıyorlar. Exxen keza öyle. Disney+ da düşük fiyattan gelecektir ilk başta, netflix bizim ülkemizde kan kaybedecektir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 4 Mart 2021; 11:21:43 >
  • Yaşasın dizibox
  • Kısacası, haydi burada çok oyalandınız, gidinde az da Amazon Prime kullanın demiş en düşük pakete gelen zamla.
  • netflix iptal. amazona geçelim

  • Bizde covid dönemini bırak sinemaya gitmek tuzlu. Biz fakir bir ülkeyiz sinema falan lüks aylık öde çeşit çeşit izle bence fiyat abartı değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4k+hdr paketini kullanıyordum fakat bana da yüksek geldi yeni fiyatı. İlerleyen günlerde üyeliğimi durdurabilirim.

  • Hala kurmacamı izliyorsunuz. Boş işler sinema dizi ıvır zıvır. Kesinlikle bi Asya turu yapın.özellikle indonesia kalimantan bornei tavsiyem. Aptal kutusuna boşuna para yatırmayın. Salak oyuncuları zengin edeceğinize, çıkıp gezin görün ,bu yaşam birdaha yok yohhh.

  • Hadi selamun aleyküm Netflix.

  • zamdan sonra bile en ucuz 1-2. ülkeye olmaya devam edicez.


    ağlanacak halimize gülüyoruz. şuraya bak rakiplerimiz arjantin, brezilya, kolombiya falan



    Netflix Türkiye üyelik paket fiyatlarına zam geldi: İşte yeni fiyatlar
  • Olmadı bu flix. Okeye 4. aranır daha çok.
  • Yaşa Amazon prime
  • %50 artış dünyanın her yerindeki her hizmet için çok fazla bir artış oranıdır ve bu tarz artışlar abone kayıplarına neden olur. Bunu bile bile niye bu kadar zam yapılır? Tuhaf.

  • 20 Haziran 2019 tarihinde (son yapılan güncelleme tarihi), dolar kuru 5,78. Bugün ise 7,48. Aradaki değişim yüzde 29,23. Ülkenin kendi içinde de enflasyon oranı 2019'da yüzde 11,84, 2020'de ise yüzde 14,60 olmuş. Sadece döviz kuru güncellemesi ile şu an 24 TL oluyor paketler, bizim enflasyonumuz olduğu gibi (ki hesaba katmadım bile yukarıdaki ücrette) adamlarında kendi genel merkezlerinde ufak enflasyonları var. İzlediğimiz yapımların da hepsi yurtdışında çekiliyor ve herkes orada maaşını dolar ve euro endeksli alıyor. Yani o izlediğiniz The Witcher'da başrole dolar ile maaş veriliyor. Yerinde bir zam.
    Güncelleme: Yerinde ama zamanında mı? Değil. Pandemi zamanı hoş olmamış gerçekten.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaximillianFoe -- 4 Mart 2021; 11:40:8 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.