Şimdi Ara

Outriders [PC][ÇIKTI]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
6
Favori
7.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Outriders [PC][ÇIKTI]



    https://outriders.square-enix-games.com/en-us//


    Geliştirici: People Can Fly

    Dağıtıcı: Square Enix

    Tür: TPS,Aksiyon,RYO,Looter-Shooter

    Çıkış Tarihi: 1 Nisan 2021(Demo yayınlanma tarihi 25 Şubat 2021)

    Platform: PC,PS5,PS4,Xbox Series X/S,XBox One,Google Stadia



    Outriders,People Can Fly tarafından geliştirilen ve birkaç erteleme sonrasında 1 Nisan 2021 tarihinde çıkacak olan yeni bir yapım,oynanış mekanikleri ile Gears Of War,Destiny ve Division oyunlarına benzerliği ile dikkat çeken Outriders solo yada 3 kişiye kadar Co-op oynama imkanı sunuyor.Karanlık bir bilim kurgu evreninde insanlığın yok olduğu bir gezegende geçecek oyunda ana hikayenin 40 saat civarı süreceği belirtildi.Tamamen PvE yapıda olan ve PvP içermeyen oyunda kendi efsanevi Outriders'ınızı yaratacak ve birbirinden farklı mekanları keşfedeceksiniz.Elbette çok sayıda silah,teçhizat ve araçta kullanımınızda olacak.Oyun Full Cross-Play desteğine sahip ve böylece tüm platformlarda oyuncular birlikte oynayabilecek.



    DUYURU FRAGMANI



    SINIFLAR



    THE TECHNOMANCER



    THE PYROMANCER


    THE TRİCSTER


    THE DEVASTATOR


    END GAME:EXPEDİTİONS


    PC ÖZELLİKLERİ VE SİSTEM GEREKSİNİMLERİ



    Oyunun ilk 3 saatini ve tüm sınıfları oynayabileceğiniz ücretsiz bir demo sürümü 25 Şubat tarihinde yayınlandı.PC de demoyu Steam'den indirip solo yada arkadaşlarınızla birlikte oynayabilirsiniz.Demo oyunun çıkış tarihi olan 1 Nisan 2021 tarihine kadar erişimde olacak.Outriders [PC][ÇIKTI] 


    https://store.steampowered.com/agecheck/app/680420//





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 1 Nisan 2021; 20:4:34 >



  • Outridersyoutube
    The FREE New Horizon Update is here and includes significant improvements and new content for Outriders! Play the free Outriders Demo now: https://sqex.link/8ixz Buy #Outriders now: https://sqex.link/z9zr Looking for the full details on the exciting improvements that have been introduced? Check out our mega-blog: https://sqex.link/newhorizon INDEX: 0:00 - Intro 0:47 - Expedition Timers Have Been Removed 2:09 - Legendary Gear Farming Improvements 2:55 - Tiago Rework 3:09 - Transmog 6:13 - New Expeditions 8:20 - Quality of Life Improvements Outriders is out now on PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One, PC (Steam, Epic & NVIDIA GeForce NOW) and Stadia! Outriders is a 1-3 player co-op RPG shooter set in an original, dark and desperate sci-fi universe. As mankind bleeds out in the trenches of Enoch, you’ll create your own Outrider and embark on a journey across the hostile planet. Join the Outriders: Facebook: https://www.facebook.com/outridersgame Twitter: https://twitter.com/Outriders Instagram: https://www.instagram.com/outridersgame/ Discord: https://discord.gg/outriders VK: https://vk.com/outriders Youtube: https://www.youtube.com/outriders
    https://www.youtube.com/watch?v=IWu-htj3vzQ&feature=youtu.be

    Outriders için New Horizon güncellemesi ücretsiz olarak yayınlandı. Güncellemede yapılan değişiklikleri video ile paylaşmışlar ve yapılan değişiklikler ;


    -Oyun sonu içeriği olan Expeditions görevlerindeki zaman limitine göre ödül dağılımı yerine artık herhangi bir geri sayım olmadan bu görevler oynanabiliyor. Böylece elde edilen ganimetin nadirlik seviyesi görevi bitirme süresine göre değil seçilen zorluk seviyesine göre değişecek.


    -Legendary item düşme şansı artırıldı. Hikaye görevlerinde ve Expeditionslarda Legendary Drop şansı yükseltildi.


    -Transmog sistemi getirildi. Transmog üzerimizdeki gearların, silahların hatta silah seslerinin görünümlerini diğer gear ve silah görünümleriyle değiştirebildiğimiz bir sistem ve böylece karakterinizi istediğiniz ölçüde özelleştirebiliyorsunuz.


    -Mevcut Expeditionslara ek olarak ana hikaye ile bağlantılı olan karakterlerin içinde bulunduğu yeni Expedition görevi ekleniyor.


    -Oyunun açılış sinematiğini atlama, tüm sınıfların hasar değerini artırma, full crossplay ve çoklu oyuncu sisteminde bağlantı kalitesini iyileştirme gibi düzenlemeler bu güncellemenin temel kısımlarını oluşturuyor.


    Güncelleme ile birlikte oyun Steam' de % 67 oranında indirime girmiş. Güncellemenin ilk haftasında oyuna giriş yapan herkese bir adette Legendary item hediye edilecek. Yapılan değişiklikler güzel ve tamamen ücretsiz olması ve oyunun herhangi bir oyun içi mikro ödeme içermemeside geliştiricinin ilk günden benimsediği canlı servis oyunu olmayacağı söylemininde arkasında durduğunun bir göstergesi, looter-shooter sevenler özellikle indirimliyken kaçırmasınlar fakat türle çok ilgisi olmayan içinde oyunun Game Pass kütüphanesinde yer aldığınıda belirtelim. 

    Oyunda 10 saatlik bir süreyi geride bıraktım.Demoda Pyromancer ile oynamıştım fakat tam sürümde ise bir diğer sınıf olan Devastator ile başladım.Bu nedenlede Devastator sınıf özelliklerinden ve yeteneklerinden bahsetmek istiyorum.


    Devastator oyunun "Tank" sınıfını oluşturuyor yani diğer classlara göre daha yüksek armor ve healthi var.Oyun tarzı close combata göre yapılmış ve healing abilityleride bu nedenle düşmanla 10 mt ve daha az mesafede aktif oluyor.Yeteneklerinden ilk açılan Eart quake, sismik bir şok dalgası oluşturuyor ve etkisi altındaki zırhlı düşmanları sersemleterek bir süre deaktif kalmasını sağlıyor.Küçük düşmanları ise tamamen melee atak sayesinde yok ediyor.İkinci açılan ve benim en çok sevdiğim skill ise Golem,bu ability 8 sn boyunca karakter üzerinde ekstra bir shield oluşturuyor ve gelen hasarı bu sürede % 65 oranında azaltıyor.Seviye atladıkça yeni skiller açıldığı için bu süreçte 4 farklı ability aktif edebildim ve 3.skill olarakta değişikli olarak Gravity Leap ile Reflect Bullets abilitylerini kullanıyorum.Özellikle Reflect Bullets gelen silah ve melee hasarını tutarak tümünü etkisi altındaki düşmanlara geri gönderiyor ve bu sayede ayakta kalmanız kolaylaşıyor.


    Oyunda hangi sınıfla oynarsanız düşen lootlarda sınıfa özgü oluyor.Oyun içinde class değişimi olmadığı için long range,medium range yada close range oynamanıza göre uygun sınıfı seçmeniz gerekir.Düşen lootlara oyunda bir süre sonra açılan bir Npc den seviye yükseltmesi,talent değişimi ve gear mod eklemesi yapabiliyorsunuz.Parçaladığınız gearların üzerlerinde modlar varsa kırdığınızda kütüphaneye ekleniyor ve tekrar aynı modu yada talenti aramak durumunda kalmıyorsunuz.


    Oyunun combatı çok keyifli,hızlı ve tempolu oynamanız gerekli diğer türlü Division gibi coverlarda gezinirseniz çok hızlı düşüyorsunuz.Bu nedenle oyun combat mekanikleri ile Gears ve Remnant oyunlarını loot sistemiylede Destiny'i andırıyor fakat her ikisinin güzel yanlarını alıp hızlı oynanış ve skilllerle birleştirince açıkçası çok keyifli bir oynanışa sahip,skiller Division'daki gibi 1 dk da bir dolmuyor.Çok düşük cooldown süreleri olduğu için hızlı tempoya uygun olması amaçlı bol bol skill kullanıyorsunuz.Haliyle skill kullanımı oyunun çatışma mekaniklerini çok iyi hale getiriyor.


    Outriders,loot odaklı oyunlar arasında oldukça iyi bir konuma yerleşecek bir oyun olmuş.Şimdilik izlenimlerim olumlu yönde,end game içerikleride hikaye kısmı gibi dolu olursa bu oyun loot odaklı oyunları tercih edenlerin vazgeçilmezi olur.Oyun içi aldığım birkaç görsel ile ilk izlenimlerimi sonlandırayım.



     

    Oyundaki ilk Legendary silahımı bu akşam düşürdüm.Bir boss fight sonrası düştü ve seviyem 21 olmasına rağmen World Tier 9 zorluğunda oynadığım için 24.seviye bir Legendary shotgun olan "Aerie Master" attı.Üzerinde gelen talenti her atışta düşmanları 5 sn boyunca havada asılı bırakıyor ve toplam silah hasarının % 30 unu,anomaly(skill) hasarının ise % 15 ini 4 düşmana birden uyguluyor.Oyunda herhangi bir itemi oyun sonuna kadar yükselterek kullanabildiğiniz için item seviyesi yükselten Titanium materyali ile en yüksek seviyeye kadar çıkarabilirim.Legendarylerde tek fark silah varyantını yani yarı otomatikten tam otomatiğe çevirme gibi değiştirme seçeneği yok,diğer itemlerde ise silah varyantını değiştirebiliyorsunuz. 



    Oyunu 60 saatlik bir süre içerisinde ana hikaye ve Expeditions görevleriyle tamamladım.Elbette Expedition yani End Game kısmını bir süre daha oynayacağım fakat oyunla ilgili genel bir görüş belirtebilecek kadar oynadığım için Steam'de bir inceleme paylaştım.Dileyenler göz atabilir.


    https://steamcommunity.com/profiles/76561198028790735/recommended/680420/



    Özetle oyunu genel olarak beğendim.Looter-shooter türü için önde gelen yapımlardan birisi olmuş.Çıkıştaki sunucu sorunlarını büyük ölçüde giderdiler ama bazen co-op oynarken sunucu tabanlı gecikmeler olabiliyor.Oyunu tamamen Devastator ile oynadım ve haftaya gelecek olan denge düzenlemesi ile diğer sınıflarıda End game seviyesine getirene kadar oynarım.Oyun içerisinde herhangi bir mağaza,season pass,skin paketi vs gibi oyun içi ödemeler içermiyor.Bu nedenlede diğer live service oyunlardan ayrılıyor.Teknik açıdan bir sorun yaşamadım ama bunu Nvidia DLSS 2.0 desteğine borçluyum.Kısaca türü sevenlere kesinlikle öneririm. 

    Oyunda garanti Legendary item elde etmek için bir yöntem paylaşayım.Belirli bir seviyeden sonra Bounty görevleri ve yaratık av görevleri açılacak.Her biri ayrı ayrı 10 tane görevden oluşuyor.Eğer bu görevleri kendi türü içinde topluca bitirirseniz ödülünüzü almaya gittiğiniz Npc den garanti olarak bir Legendary item alıyorsunuz.End game gearlarla 10 tane bounty tamamlamak 1 saat bile sürmüyor.Bu sayede hem bolca materyal(bosslardan ve kırdığınız epic itemlerden elde ettiğiniz titaniumları Pod Resourcelara dönüştürüp legendary karşılığında takaslarsınız)hemde garanti legendary item elde ediliyor.Bunun dışında oyunda bir adette gizli bir yan görev var.Bir tür bulmaca ve tamamladığınızda sondaki chestten yine garanti olarak Legendary silah düşüyor.
  • Demoyla ilgili izlenim videosu çektim. İzleyip yorumlarsanız sevinirim.


  • Oyunun Demo sürümünün ardından bir haftalık bir süre geçti ve geliştirici ekipte Steam'de yayınladığı bir yazı ile demo ve oyunun çıkışında yapacakları hakkında bilgiler paylaşmış.Bu tür oyunların demo,beta vb sürümleri oyuncu topluluğundan gelen geri bildirimler eşliğinde çıkışa kadar yapılacak düzenlemelerin ön hazırlığını oluşturuyor.Bu sayedede denge düzenlemeleri,bugfixler ve diğer hata düzenlemelerinide çıkışta minumum seviyeye indirmeye çalışıyorlar.Bu amaçlada bir haftalık süreci takip edip demoya özel bazı düzenlemeler konusunda bilgilendirme paylaştılar.


    Oyunun demosunu geçen bir haftalık süreçte 2 Milyon kişi oynamış.Bu oldukça iyi bir rakam,her ne kadar bu tür oyunlara çok ilgili olmasakta(en azından forum geneli için) özellikle yabancı oyuncuların büyük ilgisi var ve ilk gün sunucu yoğunluğundan dolayı oyuna girişte sorunlar olmuştu.Demoda rapor edilen bazı sorunlar haftaya güncelleme ile düzeltilecek.Bunlardan dikkat çekenler oyundaki fazla motion blur efektinin düzenlenmesi ve bununla ilgili grafik ayarının eklenmesi,ara sahneler 30 fps ve kamera açısı çok fazla titreme efektine sahip olduğu için rahatsız ediyordu buna yönelik bir düzenleme olacak ve en önemlisi geliştiricinin bu oyunda herhangi bir loot cave vb hızlı loot kasılmasını tercih etmediğini belirttiği için demoda loot konusunda düzenlemeler yapılacak.Vendorlerde epic itemler artık yer almayacak ve chestlerden legendary item düşmeyecek.Yan görevlerin tekrarı sonrasında legendary item düşme oranı artırılacak.Bunlar önemli değişiklikler çünkü demodaki ilerleme oyunun tam sürümünede aktarılacağı için demoda loot cavelerle legendary kasanların bu itemleri ana oyunada geçecek ve henüz oyunun başlarında karakterler aşırı güçleneceği için oyunun dengesinide etkilemiş oluyor.


    Bunların dışında ise sadece PvE olan bir oyunda bile henüz demo sürümündeyken hile kullananları görmek son derece üzücü,ne yazık ki demoda çeşitli programlar ile hile kullananlar tespit edilmiş ve isimleri sunucularında yer alıyor.Oyun beraberinde bir anti hile yazılımı ile birlikte geliyor ve demoda hangi hilelerin kullanıldığı tespit edilmiş.Bunun dışında loot exploit yapanlarda hile ile eşdeğer ölçüde değerlendiriliyor.Umarım tam sürümde bu tür özellikle hile gibi sorunlar yer almaz.Gelişmeler oldukça konudan paylaşmaya çalışırım.Outriders [PC][ÇIKTI] 



    https://steamcommunity.com/games/680420/announcements/detail/3024702091140643607Outriders [PC][ÇIKTI] 

  • Oyun nasıl acaba kimse oynamamışmı
  • Outriders Demo sürümüne bir güncelleme yayınlandı.Güncelleme ile ;


    -Motion Blur kapatma seçeneği eklendi.


    -Ara sahnelerdeki frame düşüşleri iyileştirildi.Tam sürümde 30 fps limiti olmayacak.


    -Eşleşme süreleri konusunda düzenleme yapıldı.


    -Envanter ekranında oluşan çökme sorunu düzeltildi.


    -Çeşitli hata düzenlemeleri yapıldı.


    Oyun 1 Nisan tarihinde çıkış yapacak.Outriders [PC][ÇIKTI] 

  • Oyun XBOX tarafında Game Pass sistemine ilk günden ekleniyor. PC tarafına da gelmesi fazla sürmeyecektir.Outriders [PC][ÇIKTI] 

  • Oyun konsol tarafında çıktığı gün Game Pass'a dahil olurken PC de ise dahil değil,ileride belki eklenir ama o zamana kadarda oyuncular setlerini oluşturup ilerlerken yeni başlayanlar çok geri kalır.Bu tür oyunlara ya çıktığında başlamalı yada hiç başlanmamalı,PC de Game Pass'a gelmesini beklemek yerine çıkışa yakın sipariş geçeceğim çünkü bu tür oyunları saatlerce oynayabilirim.Bu nedenle kalıcı olarak kütüphaneme eklemek kendi adıma daha iyi olacaktır.Outriders [PC][ÇIKTI] 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 16 Mart 2021; 1:11:10 >
  • Oyunun aksiyonu çok zevkli bu tür oyunlar sarıyor ya hikayeye kasmışlar belli ki bakalım arkadaş aldı ondan oynucam bende
  • Outriders'ın demosunda yaşanan bir sorun nedeniyle demoda Legendary yada üst seviye item düşüren oyuncuların envanterindeki itemler kayboldu.Bu nedenle bugün gelen bir güncelleme ile envanterinde Legendary item olanların kaybolan itemleri geri getirildi ama daha düşük seviyedeki yani epic kalitedeki gearlar ise geri gelmedi.Demo içeriği sınırlı olsada ilerleme ana oyunada aktarılacağı için oyuncular materyal,üretim malzemesi ve düşme şansı düşük olsada Legendary farmı yapıyorlar ve demoda dahi 300 saate yakın vakit geçiren oyuncular olmuş.Elbette çıkışına 13 gün kadar kalmış bir oyunda envanterdeki itemlerin kaybolması düşündürücü,gelişitirici ekip önümüzdeki günlerde envanterdeki kayıpların geri gelip gelmediği konusunda oyunculardan geri bildirim bekliyor.Eğer demoyu halen oynuyorsanız bir envaterinize göz atın muhtemelen herkeste olduğu gibi itemlerin bir çoğu kaybolmuş olacaktır.Bu sorun oyun hakkındaki düşüncelerimi değiştirdi çünkü saatlerce oynayıp düşürdüğünüz bir itemin durduk yere kaybolmasını kimse tercih etmez ve oyunun her şeyi item üzerine kurulu olduğu için bu tür sorunlar oyun deneyimini olumsuz yönde etkiler.Outriders [PC][ÇIKTI] 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 19 Mart 2021; 17:38:56 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Terminator T-800

    Outriders'ın demosunda yaşanan bir sorun nedeniyle demoda Legendary yada üst seviye item düşüren oyuncuların envanterindeki itemler kayboldu.Bu nedenle bugün gelen bir güncelleme ile envanterinde Legendary item olanların kaybolan itemleri geri getirildi ama daha düşük seviyedeki yani epic kalitedeki gearlar ise geri gelmedi.Demo içeriği sınırlı olsada ilerleme ana oyunada aktarılacağı için oyuncular materyal,üretim malzemesi ve düşme şansı düşük olsada Legendary farmı yapıyorlar ve demoda dahi 300 saate yakın vakit geçiren oyuncular olmuş.Elbette çıkışına 13 gün kadar kalmış bir oyunda envanterdeki itemlerin kaybolması düşündürücü,gelişitirici ekip önümüzdeki günlerde envanterdeki kayıpların geri gelip gelmediği konusunda oyunculardan geri bildirim bekliyor.Eğer demoyu halen oynuyorsanız bir envaterinize göz atın muhtemelen herkeste olduğu gibi itemlerin bir çoğu kaybolmuş olacaktır.Bu sorun oyun hakkındaki düşüncelerimi değiştirdi çünkü saatlerce oynayıp düşürdüğünüz bir itemin durduk yere kaybolmasını kimse tercih etmez ve oyunun her şeyi item üzerine kurulu olduğu için bu tür sorunlar oyun deneyimini olumsuz yönde etkiler. 

    Hocam merhabalar, oyun pve üzerine mi kurulu? Pvp içerik barındırıyor mu? Siz sanırım division 2'de oynuyordunuz, ona benzer bir yapıya mı sahip?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi first9 -- 19 Mart 2021; 17:46:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • first9 kullanıcısına yanıt

    Oyun PvE üzerine kurulu,herhangi bir PvP içeriği bulundurmuyor.Evet Division 2 de oynuyorum ve bu tarz loot odaklı oyunları daha çok tercih ediyorum.Outriders'ıda bu nedenle yakından takip ediyorum.Outriders [PC][ÇIKTI] 

  • Arkadaşlar demoyu indirim ama giremiyorum kod yada kayıt felan diyor ama bilgisi olan varmıdır. Neden giremiyorum?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Outriders'ın çıkışına 1 haftalık bir süre kaldı.25 Şubat'tan itibaren mevcut olan demo sürümünde oyunculardan gelen geri bildirimler doğrultusunda bazı düzenlemeler yapıldı ve oyunun ön yükleme,ilk gün yaması ile birlikte eklenecek olan düzenlemeler bu akşam paylaşıldı.Oyunun ne zaman ön yüklemeye açılacağı önümüzdeki günlerde açıklanacak.Oyunun çıkışta yoğunluk nedeniyle herhangi bir sunucu hatası ile karşılaşılmaması için hazırlık yaptıklarını ve bu nedenle ön yüklemeye henüz açılmadığı belirtiliyor.Outriders [PC][ÇIKTI] 


    Oyunun Demosu ile Tam sürümü arasındaki farklar ;


    -Bazı itemlerde(Legendaryler başta olmak üzere) item modlarının düzgün çalışmama sorununun giderilmesi


    -Genel denge(loot,World Tier,gear) düzenlemeleri


    -Demoda yer almayan DirectX12 desteğinin tam sürümde yer alması ve varsayılan olarak açık gelmesi


    -İtemleri tek tek işaretlemek yerine toplu işaretleme sisteminin gelmesi


    -Eşleştirme sistemindeki iyileştirmeler


    -Legendary itemler oyunun erken dönemlerinde artık düşmeyecek.Geliştirici öncelikle oyunun hikaye içeriğine odaklanmamızı ve oyun sonu içeriklerine doğru Legendarylerin düşerek Expeditionslara hazırlanmamızı amaçlıyor.


    İlk Gün Yaması


    -Hata düzenlemeleri ve genel performans iyileştirmeleri


    -Ara sahne ve diyalog ekranlarındaki aşırı kamera titreme sorununun giderilmesi


    -PC sürümünde ara sahneler için 30-60-90 ve 120 fps seçeneklerinin eklenmesi


    Legendary İtem Restorasyonu


    Oyunun demo sürümünde envanterdeki legendary itemlerin kaybolmasına neden olan bir sorun oluşmuştu.Demodaki ilerleme tam sürümede aktarılacağı için buna yönelik yapılan ve sunucu üzerinden yapılan bir güncelleme ile 22 Mart ve öncesinde envanterden kaybolan Legendary itemler tekrar envanterde olacak.Bu itemlerin kaybolması ise oyunun kayıt sisteminden kaynaklı ve aşırı hızlı loot farmlayan(yani exploit) oyuncularda oyun her item sonrası kaydedemediğinden dolayı envanterden kayıplar oluştu.Tam sürümde ise bu sorunların olmayacağı belirtildi.


    Hile ve Benzeri Durumlarda Uygulanacaklar


    Oyunun demo sürümünde bir şekilde hile ve oyuna müdahele edecek türde ek yazılım(performans ölçer programlar hariç) kullananlar demodaki ilerleyişini tam sürüme taşırsa hesabı tamamen kapatılacak ve oyuna erişemeyecek.Eğer demodaki ilerlemesini tamamen siler ve sıfırdan başlarsa o zaman oynayabilecek.Oyunun anti hile koruma yazılımı ile yada rapor edilen oyuncuların tespit edilmesi durumunda oyuncu isimleri üzerinde bunu belirten bir filigran olacak ve diğer oyuncular bu hesabın hileli olduğunu görebilecek.Hile kullananlar sadece tek kişi oynayabilecek,diğer oyuncularla eşleşemeyecek.


    Bu bilgiler öne çıkan ve oyunun tam sürümünde yapılacak düzenlemeleri içeriyor.Elbette daha fazlası olacaktır.Her ne kadar konudan görüldüğü üzere oyuna pek ilgi olmasada yinede yeni bilgiler geldikçe paylaşmaya çalışırım.Outriders [PC][ÇIKTI] 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 25 Mart 2021; 23:26:21 >
  • Bu oyun PC için 1 Nisan'da çıkmayacak mı? Gamepass Ultimate var, demo da sanıyorum yayımlanmadı henüz Gamepass'te..


    Merak ediyorum bu oyunu, bakalım...

  • Ormanci kullanıcısına yanıt

    Oyun 1 Nisan tarihinde Stadia hariç(daha sonra gelecek) tüm platformlarda çıkıyor.25 Şubat'tan itibarende demosu yayında ve oyun çıkana kadar demo sürümü aktif kalacak.Oyun çıkış yaptığı gibi Gamepass'a dahil ama PC'de değil sadece XBox'a özel olarak yer alacak.Oyunun demosu Gamepass'ta mevcut ama PC sürümü için demo yer almıyor.Bu nedenle demo sürümünü Steam ve Epic Games'ten indirip deneyebilirsiniz.Outriders [PC][ÇIKTI] 

  • Ha eyvallah, Ultimate'te PC'de olmaması ilginç olmuş, Xbox'a ekledim ön yükleme yapıyor, demo için de bakarım artık, çok teşekkürler Outriders [PC][ÇIKTI] 

  • Outriders Steam'de ön yüklemeye açıldı.42.4 GB lık bir ön yükleme boyutu bulunuyor.Oyun 1 Nisan Perşembe günü tam sürüm olarak erişime açılacak.Outriders [PC][ÇIKTI] 


    Outriders [PC][ÇIKTI]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 30 Mart 2021; 19:22:8 >
  • Outriders TR saatiyle 19.00 da erişime açılıyor.Oyunu ön yükledim ve erişime açılmasını bekliyorum.Bu tür oyunlarda End Game seviyesine ulaşmadan bir şeyler yazmak pek yararlı olmaz.Bu nedenle ana hikayeyi bitirip(40 saat civarı olduğu için epey sürer ) ardından oyunla ilgili görüşlerimi paylaşırım.Outriders [PC][ÇIKTI] 

  • Bu oyunu aldığıma pişman olacağımı biliyordum. DX12 sıkıntılı ve hiç bir şekilde DX11 e çeviremiyorum geliştiricinin önerdiği -force -dx11 komutu da bir işe yaramıyor. Herkes bu durumdan şikayetçi.

  • Steamde 111k kişi oynuyor şuan çok iyi satmış

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.