Şimdi Ara

Outriders [PC][ÇIKTI] (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
6
Favori
7.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Manciaa kullanıcısına yanıt

    Bu tarz oyunlarda yeni End game içerikleri ve seviye artırımı gibi özellikten gelmedikten sonra oyuncular güçlendiği için hem oyunun tekrara düşmesi hemde oyuncu sayısında düşüş kaçınılmaz oluyor.Bu güne kadar oynadığım tüm looter shooterlarda böyle oldu.Oyunun yol haritası konusunda herhangi bir bilgi henüz yok ama bir live service oyun olmayacağını belirttikleri için yakın vakitte bu konu hakkında bazı bilgiler paylaştılar.


    Oyun hem Square Enix'in hemde geliştirici People Can Fly'ın en iyi çıkış yapan oyunu oldu.Bu nedenle ilerleyen süreçte ek paketlerle hem hikaye içeriğini hemde genel oynanış elementlerini geliştireceklerini bildirdiler.Önceliklerinin oyuna olan ilgiyi gözlemlemek olduğu ve iyi bir çıkış yapmasından dolayıda gelecek planları hakkında fazla bir açıklama yapmasalarda ilerleyen süreçte oyunu genişletecekleri resmi olarak ifade ettiler.


    Oyunun içeriği çabuk tüketilir ve bazı farm yöntemleriyle normal sürecin dışında daha hızlı karakter yükseltmesi yapılırsa haliyle içerik bir yerden sonra biter ve oyun o noktada tekrara düşecektir.Oyunun aslında uzun bir hikaye içeriği var.Normalde bu tür oyunlarda bu kadar uzun hikaye içeriği olmaz.Oyunun anlatmak istediği bir hikayesi var ve 4 farklı sınıfla bu hikayeyi oynadığınızda her birinin farklı oynanış mekanikleri olduğundan aslında her oynayışınızda farklı bir deneyim oluyor.Açıkçası WT15 te solo 5-6 dk da bitecek duruma çok çok fazla oynayan birisi gelebilir herkesin bu seviyede tek başına bu zorluk seviyesini bitirebileceğini düşünmüyorum.Bazı kişiler çeşitli exploit ve farm yöntemleriyle karakterlerini geliştirdiği için oyuncularda bunlardan görerek aynı şeyleri yapıyorlar.Halbuki bu oyunun en büyük keyfi kendi setinizi hazırlamak,yeni içerik geldikçe konuda güncelleme yapacağım. 





  • https://www.merlininkazani.com/outriders-3-5-milyon-satmis-yeni-guncelleme-yolda-haber-117435

    Yakında güncelleme geliyor

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Outriders'a yeni bir güncelleme yayınlandı.


    Güncelleme içeriğinde ;


    -Armor değerlerinin belirli koşullarda doğru hesaplanmamasına neden olan ve oyuncuların daha fazla hasar almasını sağlayan bir hata giderildi.


    -Brood Mother isimli düşmanların oyuncuları tek atışta düşürmesine neden olan bir sorun giderildi.


    -Çökme ve oyun içi hatalar ile ilgili düzeltmeler

  • Bu tarz oyunlara hakim değilim sırf Steam görüntülerini görünce hevesle yükledim. sonuç hüsran.

    Oyuniçi grafiklerin Steam ekran görüntüleriyle alakası yok. Gear5'i es geçtiğime değmedi. Grafiklere ultrada heryer blur çamur gibi.

  • Arkadaşlarla oynanması gereken oyunlardan. beraber oynamak isteyen eklesin steam : osmandemi

  • Outriders'a yeni bir güncelleme yayınlandı.


    -Expedition görevleri sonunda oyuncuların gruptan atılması engellendi.


    -Bölgesel Matchmaking eklenerek daha hızlı çoklu oyuncu eşleşme sistemi sağlandı.


    -Çökme ve memory leak sorunları giderildi. 

  • Outriders'a kapsamlı yeni bir güncelleme yayınlandı.Oyunun çıkışından bu yana üzerinde çalışılan ve tüm sınıfları kapsayan denge düzenlemesiyle Devastator,Pyromancer,Technomancer ve Trickster sınıflarının bazı yetenekleri bufflandı.Yeteneklerin temel hasarı artırılırken aynı zamanda oyuncuların Health ve Armor değerleride daha fazla hayatta kalabilmeleri adına yükseltilirken herhangi Nerf yapılmadı.


    Güncelleme ile birlikte oyunu oynayan ve geri bildirimleriyle destek olan tüm oyuncularada hediye olarak God-Roll yani tüm özellikleri en üst seviye olan rastgele bir Legendary silah,karakter seviyenize göre Titanium paketi ve bir adet özel emoji hediye ediliyor. 

  • Outriders'ın yeni güncelleme ile birlikte Legendary eşya düşme şansı % 100 oranında artırıldı.Ayrıca bazı bosslardan düşebilen Legendary itemler artık bossa özel olmayıp oyunun herhangi bir seviyesinde düşebilecek.Bunun yanısıra End Game için kaliteli item düşme şansı artırıldı ve bu sayede oyun sonu içeriklerinde uzun süre item farmlama durumu pek kalmayacak.Güncelleme bunların yanı sıra çoklu oyuncu sisteminde iyileştirmeleri ve çeşitli hata düzeltmeleri içeriyor. 

  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt
    Olabilecek en kötü şeyi yapmışlar. Yeni map ve içerik getirmeleri gerek , millet farmladı zaten ne var ne yok koydu envanterine

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yaklaşık 1gb güncelleme gelmiş

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Var mı yeni bir gelişme bu oyunla ilgili? Endgame'e gelince Mayıs ayında bırakmıştım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunu halen oynayan var mı acaba? pc ye gelince başladım bugün güzel gibi geldi ama tek başına gitmeyecek sanki

  • TakoPlay kullanıcısına yanıt
    Godfall'ı bitireyim outriders'a geçeceğim. İsterseniz beraber oynarız

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TheNewAtilla kullanıcısına yanıt

    İsterim hocam, haber verirsiniz birlikte devam ederiz.

  • birlikte oynanmak isteyen mesaj atsın ona göre alacağım oyunu game passde oynayacağım ardından back 4 blood ta oynamak istiyorum tabi oyunun sonuna kadar gitmek isteyenler eklesin uygun olan pm e atabilir veya alıntılayabilir

  • Bu akşam TR saatiyle 20.00 da Outriders' a gelecek olan yeni içerik/içerikler için bir canlı yayın düzenlenecek. Oyun için bu güne kadar herhangi bir içerik gelmemişti ve güncellemeler daha çok hata düzeltmeleri ve sınıflar arası denge üzerine kurulu olmuştu. Tanıtılacak içeriğin ücretsiz olacağı belirtilirken canlı yayınla bu akşam tanıtılacak.  



    Outridersyoutube
    The #Outriders Broadcast is back! Tune in on Monday for an update on everything you have been waiting for. And everything you didn’t even know you were waiting for. Play the free Outriders Demo now: https://sqex.link/8ixz Buy #Outriders now: https://sqex.link/z9zr Outriders is out now on PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One, PC (Steam, Epic & NVIDIA GeForce NOW) and Stadia! Outriders is a 1-3 player co-op RPG shooter set in an original, dark and desperate sci-fi universe. As mankind bleeds out in the trenches of Enoch, you’ll create your own Outrider and embark on a journey across the hostile planet. Join the Outriders: Facebook: https://www.facebook.com/outridersgame Twitter: https://twitter.com/Outriders Instagram: https://www.instagram.com/outridersgame/ Discord: https://discord.gg/outriders VK: https://vk.com/outriders Youtube: https://www.youtube.com/outriders
    https://www.youtube.com/watch?v=vBKXMvM8xg0&feature=youtu.be



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 15 Kasım 2021; 14:31:44 >




  • Hadi bakalım

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • oyun steamde şuan %67 indirim ile 95tlye düşmüş durumda almayı düşünenler kaçırmasın

  • Outridersyoutube
    The FREE New Horizon Update is here and includes significant improvements and new content for Outriders! Play the free Outriders Demo now: https://sqex.link/8ixz Buy #Outriders now: https://sqex.link/z9zr Looking for the full details on the exciting improvements that have been introduced? Check out our mega-blog: https://sqex.link/newhorizon INDEX: 0:00 - Intro 0:47 - Expedition Timers Have Been Removed 2:09 - Legendary Gear Farming Improvements 2:55 - Tiago Rework 3:09 - Transmog 6:13 - New Expeditions 8:20 - Quality of Life Improvements Outriders is out now on PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One, PC (Steam, Epic & NVIDIA GeForce NOW) and Stadia! Outriders is a 1-3 player co-op RPG shooter set in an original, dark and desperate sci-fi universe. As mankind bleeds out in the trenches of Enoch, you’ll create your own Outrider and embark on a journey across the hostile planet. Join the Outriders: Facebook: https://www.facebook.com/outridersgame Twitter: https://twitter.com/Outriders Instagram: https://www.instagram.com/outridersgame/ Discord: https://discord.gg/outriders VK: https://vk.com/outriders Youtube: https://www.youtube.com/outriders
    https://www.youtube.com/watch?v=IWu-htj3vzQ&feature=youtu.be

    Outriders için New Horizon güncellemesi ücretsiz olarak yayınlandı. Güncellemede yapılan değişiklikleri video ile paylaşmışlar ve yapılan değişiklikler ;


    -Oyun sonu içeriği olan Expeditions görevlerindeki zaman limitine göre ödül dağılımı yerine artık herhangi bir geri sayım olmadan bu görevler oynanabiliyor. Böylece elde edilen ganimetin nadirlik seviyesi görevi bitirme süresine göre değil seçilen zorluk seviyesine göre değişecek.


    -Legendary item düşme şansı artırıldı. Hikaye görevlerinde ve Expeditionslarda Legendary Drop şansı yükseltildi.


    -Transmog sistemi getirildi. Transmog üzerimizdeki gearların, silahların hatta silah seslerinin görünümlerini diğer gear ve silah görünümleriyle değiştirebildiğimiz bir sistem ve böylece karakterinizi istediğiniz ölçüde özelleştirebiliyorsunuz.


    -Mevcut Expeditionslara ek olarak ana hikaye ile bağlantılı olan karakterlerin içinde bulunduğu yeni Expedition görevi ekleniyor.


    -Oyunun açılış sinematiğini atlama, tüm sınıfların hasar değerini artırma, full crossplay ve çoklu oyuncu sisteminde bağlantı kalitesini iyileştirme gibi düzenlemeler bu güncellemenin temel kısımlarını oluşturuyor.


    Güncelleme ile birlikte oyun Steam' de % 67 oranında indirime girmiş. Güncellemenin ilk haftasında oyuna giriş yapan herkese bir adette Legendary item hediye edilecek. Yapılan değişiklikler güzel ve tamamen ücretsiz olması ve oyunun herhangi bir oyun içi mikro ödeme içermemeside geliştiricinin ilk günden benimsediği canlı servis oyunu olmayacağı söylemininde arkasında durduğunun bir göstergesi, looter-shooter sevenler özellikle indirimliyken kaçırmasınlar fakat türle çok ilgisi olmayan içinde oyunun Game Pass kütüphanesinde yer aldığınıda belirtelim. 





  • GameSpotyoutube
    During this Outriders Broadcast we learn what updates the team from People Can Fly have been working on. We get more information on the upcoming update, as well as a new expansion coming in 2022. The biggest changes are coming to Expeditions which will no longer be timed. Now players can try different builds without fear of failing the timed Expeditions. Additionally, there will be new Expeditions coming as well for players to experience in Outriders. Legendary Drop rates have also seen a buff, and there will be additional ways to try to help you get the Legendary you're missing. #Outriders
    https://www.youtube.com/watch?v=iw7D-HIIPPU

    iyi düşmüş alsam mı almasam mı kararsız kaldım  



    https://www.epicgames.com/store/tr/p/outriders

  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.