Şimdi Ara

Kapi acip kapatmayi bilmiyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar artik patladim. Ya kimse kapiyi acmayi bilmiyor. Mesela bir yere yanastim kapinin acilmasi icin az bir yer var diyorum yer aciyim oyle cik yok hemen aceleyle tak kapiyi vuruyor. Dilimi isiriyorum. Arabaya biniyorlar o kapi bir kapaniyor ki mentese kirilacak. Bu ne acele bu ne sert hasin davranislar anlamiyorum. Kibar olmak lazim yavas olmak lazim ne bu heyecan anlamiyorum. Sanki hic arabaya hayatlarinda binmemisler. Simdi bazilariniz diyecek ne degerli araban varmis. Degerli evet.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Ne değerli araban varmış

    Gerçekten aşırı sert kapatana lafım yok ama normal kapatanada söylüyorsan yazık tabi bu arada sert normal anlayışınız ne kadar bilemem. birgün bir akrabamın arabasına bir kere bindim oda arkamdan kapıyı sert kapattığımı konuşmuş, bundan sonra arabasına hiç binmedim. Ben kapıyı kapatmayla kırılan araç görmedim, kaldıki kapı vb swiçleri gergi kolları çok pahalı değil bu yüzden kimseyi yargılamayın Malınızın kölesi olmayın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Daha hayatımda kapısı sert kapandığı için bozulan araba görmedim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ysgramor -- 3 Mart 2021; 15:13:1 >
  • Annem ve kardeşlerim bu konuda çıldırtıyor beni. Tak tuk kapatıyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • farukkk kullanıcısına yanıt
    Ne kadar güzel dedin kapısı kırılan araba görmedim malınizin kölesi olmayın👍
  • beni çıldırtan kapının sesi oluyor. camlar falan kapalı olunca o ses içeride katlanarak büyüyor sanki. Araçta başkaları varken hanıma söylerim kapıyı yavaş kapat diye, kızım sana söylüyorum hesabı.

  • Dün başıma gelen bi olayı anlatayım

    Müşterinin teki yeni Caddy almış,geldi hayırlı olsun falan dedik.Bagaji açmış koltukları yatırdı malzemeyi koyduk bu önde bir şeylerle ilgileniyor neyse işimiz bitti bagaj kapağını öyle yavaş kapattım ki kapanmadı bende açıp çok çok az kuvvetle tekrar kapattım.Arabası yeni diye dikkat ederek,bu önden geldi kıracaksın ya bu vakumlu deyip kendisi tekrar açıp kapattı,utanmasa ağlayacak Sanki ilk defa sıfır araç görmüşüz,o kadar yavaş kapattım ki ses bile çıkmamıştır adam ağlayacaktı nerdeyse,sert kapatanı uyarın ama dikkat edene laf etmeyin çok söver hay senide arabanın tekerinide diyerek :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mendieta58 -- 3 Mart 2021; 18:1:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alım gücünüze uygun bir araba mı acaba söz konusu araba? normalde haddime değil sormak ama konu direk bununla alakalı olunca sormamda sakınca olmadığını düşünüyorum.

  • kapıyı sert kapatma hadi neyse de kapıyı bam diye duvara ya da yandaki arabaya açanlara ayar oluyorum.

  • Kapıyı sert kapatmasınlar. Kapatacak olan da binmesin arabama. Arabam değerli benimle birlikte çalışıp almıyorlar sonucta.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.