Şimdi Ara

Türknet Denenir Mi ? Modem Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, Uydunet ile yaşadığım keskin upload düşüşü probleminin 2 ayı aşkın süredir çözülememesi üzerine artık pes ettim ve internetimi değiştiriyorum. Türktelekom ve superonline taahhüt ve cayma hakkı rakamları yüzünden son tercihlerim olacaklar. Türktelekomu aradım aylık sağladığı inidirmin 200 lira olduğunu söyledi. Herhangi bir iptalde ay ile çarpılacak bu rakam. 24 ay taahüt diyorlar. Yönetim bankaların eline geçtikten sonra banka mantığı gütmeye başlamış saygısızlar. 130 TL vereceğim aylık okeyde bu cayma bedeli akla mantığa sığmıyor ne yazık ki.


    Taahhüt olmaması sebebiyle türkneti denemek uygun geldi. Vdsl 75 mbit ve 8 mbit upload alabileceğimi söylediler. Fakat ellerinde modem yokmuş. Akşamları upload u sonuna kadar anlık kullanıyorum. Hobi olarak twtich yayını yapıyorum. Alışkanlık haline geldi :D


    Ev 85 metre kare modem ile tv arasında 5 metre kadar olacak. Tv ile ilnternete çok nadir bağlanıyoruz. Bu kullanıma uygun modem tavsiye edebilir misiniz ? Teşekkürler.




  • Hocam WiFi bağlantısı ile mi yayın yapıyorsunuz
  • Bilgisayar modeme kablo ile bağlı.
  • Vdsl modemler de TP link iyi diyorlardı ama emin değilim..







    Turknet Davet linkim: https://turk.net/p/PBN60VH77LKI

    Turknet Davet Kodum PBN60VH77LKI bu kod ile bir ay bedava kullanabilirsiniz. Düzenli bir şekilde faturamı ödemekteyim siz de yararlanmak isterseniz benim bu kodu kullanın sizinle bir ay bedava kullanalım.
  • Aman hocam uzak durun. Özellikle yayın yapıyorsanız. Eğer geçeceksenizde yaşadığınız ilk sorunda hemen iptal ettirin çünkü sorun çözemiyorlar. Benim 115 Mbps internetimi 10 Mbps'ye düşürdüler 10 olan upload hızım 2'ye düştü. 2 haftadır düzeltmiyorlar. Yayın vs yapıyorsanız en mantıklısı her ne kadar istemeseniz de Türk Telekom, Turkcell olacaktır. Bende yakın zamanda Türk Telekom'a geçeceğim.

  • Merhaba, sizi de aramızda görmek isterim. Altyapınızın desteklediği 100 Mbps'e kadar hizmet veriyoruz. Ayrıca fesih faturanızın 120 TL'sine kadar bizden çıkacak faturalarınızda indirim sağlıyoruz. Hizmetimiz taahhütsüz olduğundan dolayı dilediğiniz zaman fesih bedeli ödemeden iptal edebilirsiniz.
  • Merhaba, kaydınızı kontrol ettiğimde çözüldü onayı vermeniz üzerine kaydınız sonlandırılmıştır. Tekrar kayıt oluşturmanız üzerine tekrar kontroller sağlanacaktır. Gelişme olması durumunda size bilgi vereceğiz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.