Şimdi Ara

TatilCom ile Casa Blanca Beach Hotel mahkemelik oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
97
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Marmaris-İçmeler'de bulunan Casa Balanca Beach Hotel'in sahibi Erkan Hayaloğlu, tek yetkili olarak çalıştıkları TatilCom'dan 2020 yılına ait 600 bin lira alacağını tahsil edemediğini ileri sürdü. Hayaloğlu, şirket yetkililerinin, ''2021 için iç pazardan tek yetkililik anlaşması imzalarsanız paranızı ödeyeceğiz, aksi taktirde ödemeyeceğiz.'' dediğini iddia etti.

    ''2021'de tek yetkili çalışmazsanız para ödemeyiz'' dediler

    2020 Haziran ayının sonunda TatilCom yetkilileri ile görüştüklerini, karşılık destek olunması halinde iç pazarda sadede kendileri için oteli açacaklarını söylediklerini ve TatilCom'un bunun güvencesini verdiği için oteli açtıklarını kaydeden Erkan Hayaloğlu, ''Ağustos 2020'ye geldiğimizde 600 bin TL alacaklı hale gelmiştik. Aralık sonuna kadar kendilerini her hafta birkaç kez aramamıza rağmen ödeme ile ilgili bir cevap alamadık, telefonlarımıza çıkmadılar, yazışmalarımıza cevap vermediler. 2020'nin aralık ayında ofislerine giderek ancak 2021’nin mayıs ayına kısmi çek alabildik. Ocak 2021 sonuna geldiğimizde, 2021 yılı için iç pazarda kendileri ile tek yetkililik anlaşması imzalamamız durumunda 2020’nin bakiyesi için çek vereceklerini söylediler. Aksi takdirde ödeme yapmayacaklarını, Uğur beyin talimatı oldugunu bana WhatsApptan yazarak bildirdiler.'' dedi.

    Hukuki süreç başlattık

    TatilCom'un bu yaklaşımına ilişkin elinde yazışmalar olduğunu söyleyen Hayaloğlu, ''Bugüne kadar partnerlik görevini fazlasıyla yerine getirmiş bir işletme olarak, firmaya karşı her turlu sorumluluğunu yerini getirmiş bir partner olarak bu dayatmacı zihniyeti kesinlikle kabul etmiyoruz. Ayrıcada Rekabet Kurulu da dahil olmak üzere, hukuki süreci başlatmış olduğumuzu bildiririz.'' ifadelerini kullandı.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.