Şimdi Ara

ayt sos 40 da 40 ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selam arkadaşlar mat 2 hiç yapamıyorum, istediğim bölüm için ful veya 38-39 yapmam lazım. bu sürece kadar evlilik, hayatı derken çalışamadım da. şu son 4 ayda sizce ne yapabilirim? önerinizi olur mu bana




  • Yapılabilir ancak bilginin yanında biraz şans da lazım gibi. 4 ay sürede yeterli miktarda çalışılarak rahatça halledilir.
  • Çalış abi yaparsın. Çözelim diye yazıyorlar soruları kötülüğümüz için değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ezberin iyi ve tarihi ramazan yetkinden dinlersen ayt coğrafya zaten hep bildiğimiz şeyler yaparsın. Ama sana tavsiyem bende buralarda yapamıyorum diye başımı forumlara vuruyordum şimdi 14-15 net yapıyorum. (limit türevsiz) sana tavsiyem tyt netlerin hiçbir zaman kesin olamaz. İlk 10 soru tyt soruları var ilk 12 soru kampları var YouTube'da onlara çalışman. + fonksiyon - logaritma çalışırsan 10 net az da olsa yaparsın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C115664D6 -- 28 Şubat 2021; 23:34:4 >
  • Teşekkür ederim hocam @GenelKültürAbidesi


    Teşekkür ederim hocam @ravbin


    hocam aslında aradığım cevap buydu öncelikle teşekkür ederim, evet ezberim iyi. geçen sene tarih çoğu hemen hemen fuldü. kpss zamanlarında tarih ve coğrafya çok çalıştım ondan herhâlde :) neyse işte dediğinizi youtube da buldum gerçekten faydalı bir video imiş. dediğin gibi biraz da mat çalışmak fena olmaz. size şunu sorayım fonksiyon ve logaritma için basit anlatan hoca tavsiyeniz var mı? @Alidönmez




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murattekno -- 1 Mart 2021; 2:22:6 >
  • Kesinlikle mert hoca. İlk önce 2.dereceden denklem ve eşitsizlikler logaritmanın bel kemiği arada fonksiyonda çıkıyor o yüzden bu videoları izleyip (70 günde ayt kampında olanları ) sonra fonksiyonlar kampı yaptı geçen ay, fasikülü aldıktan sonra günde 2 video - 2 video izleyerek + sorular falan 10 günde biter fonksiyonlar. Sonra logaritma (70 günde ayt matematikten yine) max 10 günde o sürse fullersiniz logaritmadan 3 soruyu ama öncelikle üslü sayılarınız çoook iyi olması lazım kurallar falan önemli sonra bi genel tekrar yaparsanız bi soru bankasından daha 1 gün oturun düşünün ben bunu yaparım aga fonksiyonları halletmişim bunları mı halledemiyeceğim derseniz ( fonksiyonlar ayt'nin her konusunda olduğu için diyorum yoksa çok kolay bi konu ama az biraz uzun)

    ( karmaşık sayı +diziler +parabol + limit'i falan halledersiniz)

    Ya da bunlar zaten uzun konular ve hepsinden 1 soru limitten 2 soru geliyor derseniz bunlara çalışmayıp yine mert hocanın aynı kamp içerisinde polinomlar kampı var ona devam edeyim dersen ki bence fonksiyon yapacaksan polinomları hayli hayli yaparsın.

    Bunlar hepsi max 1.5 ayda bitse ki bu kadae uzun tutma derim sabah fonksiyon akşam denklemler ilerleyebilirsin böyle 1 ayda bitirsen geri kalan zamanda sml hocadan 12 soru kampı yaparsın ayt'de çıkan tyt sorularına ağırlık verirsin sonra full deneme. Emin olun bunların tamamı tyt matematikten kolay ben zor zor yapamıyorum falan diye diye hep gardımı almıştım taa ki mert reis ile tanışana kadar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C115664D6 -- 1 Mart 2021; 2:36:4 >




  • Bu arada,

    Fonksiyon + polinomlar = hem tyt hem ayt için 5 net
  • murattekno kullanıcısına yanıt
    Ayt sozel kismi 4 ayda biter ustune kahve icersin sonra bir daha hobi olsun diye bitirirsin. :D Tarih temelin varsa ve Coğrafyadan bunalmiyorsan gayet guzel halledersin. Edebiyat zaten zevkli ders gibi degil kultur ogrenmek odakli bakarsan zevkli oluyor.

    İlla 1-2 tane tarihten kil soru cikartiyorlar. Bana kalirsa yksde cikmis tum tarih sorularina bir goz at derim fikir verebilirler.
  • Bal
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.