Şimdi Ara

Cambly / KonuşarakÖğren / Engoo Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar Pre-İnt ile Elementary arası ingilizceye sahip bir bireyim fakat iş hayatımda sık sık problem olarak karşıma çıkan ingilizceyi kendi başıma halledemeyeceğimi anladığım için biraz daha zorunlu hale getirme kararı aldım. Başlıkta adı geçen online eğitim programlarından birine yazılmayı düşünüyorum. Daha önce deneyimlemiş, arkadaşlarımız yardımcı olurlarsa sevinirim. Farklı eğitim programlarına da açığım.




  • Hortlatıyorum ama umarım yararlı olur.


    Başta ben de bu konuda çok kararsız kaldım. ilk etapta ücretsiz yapabileceğim bir takım kaynaklar buldum. Youtube'da bulduğum ücretsiz kanallardan birinde (Çağrı hoca ile İngilizce diye bir kanal) Engoo'ya rastladım. 3 derslik deneme kuponu dağıtmış onu kullanarak 3 ders yaptım. 2. Denememde müzikle ilgilenen Sırplı çok enerjik bir hoca buldum ve onun sayesinde paket almaya karar verdim.


    Şuan için haftada 5 derslik standart paket alıyorum. İlk etapta İngilizcenizin gelişip gelişmediğini pek anlayamıyorsunuz ama eskisine oranla çok daha hızlı ve net cümle kurabiliyorum.


    Bu konudaki sorularınıza/tavsiyelerinize açığım.

  • Okan3358 O kullanıcısına yanıt

    Hocaların ülkeler dagılımı nasıl aksan çok farkediyor speaking kısmında

  • Arkadaşlar öncelikle kendi tecrübelerimden yola cikayim. Ben konuşaraköğren'e kaydoldum. Haftaya 2 ders 30ar dk. İlk 15dk ortalama günün konusundan konuşuyoruz daha sonrasında kalan 15dk da ise random günlük işler güçler muhabbeti falan dönüyor aslında gerçek speaking orda başlıyor ilk 15 dakika writing reading listening ağırlıklı geçiyor. Ben programı beğendim takip ve kendimi gelistirmem için podcast vb. Birçok şey var. Fakat biraz tuzlu 2 ayın sonunda heyecanımı yendim, street talking dedigimiz , az kelime dağarcığı ile konuşabilme yetisine sahibim tabi gecmisten gelen İngilizcenin yararı var bunda. Fabrikaya gelen supervizorleri rahatlıkla agirlayip, karşılayabiliyorum. 7 aylık eğitim sonunda yüksek ihtimal böyle bir dil eğitimi yerine daha çok pratik yapabileceğim ucuz yollu applicationlara yonelicem.
    Sorularınız varsa cevapplayabilirim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: .J.R.R.

    Hocaların ülkeler dagılımı nasıl aksan çok farkediyor speaking kısmında

    Ben genelde aksan farklılıklarını çok hissedemiyorum. Şimdiye kadar birçok ülkeden hocayla konuşma fırsatım oldu hiçbirinde aksanından dolayı kelimeleri seçememe durumuyla vs. karşılaşmadım. Hocalar sağ olsun cümle kurarken kelimeleri daha seçilebilir söylemeye dikkat ediyorlar.

  • Hdjshsusuai

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.