Şimdi Ara

Lydsto R1 Temizlik Robotu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
13 Misafir (1 Mobil) - 12 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.506
Cevap
46
Favori
143.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Lydsto R1 otonom boşaltmalı temizlik robotu hakkında soru, sorun ve paylaşımlar için buradayız.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hepsirobot -- 28 Şubat 2021; 0:59:14 >



  • Ben makine mühendisiyim. 1992 senesinde eşimle tek kullanımlık cerrahi malzemeler üreten bir fabrika kurduk, Avrupa'da 3. büyük tesis olduk ve 19 sene çalıştırdık, ekmeğini yedik.

    O iş devam ederken 200li yıllarda robotlara merak sardım ve 2002 de ülkemizin ilk uzaktan kumandalı bomba imha robotu (EOD) üretimine giriştim, 200 adet civarı üretip ordumuzun ve polisimizin hizmetine verdik. Hala görüyorum, kullanılıyor bazı yerlerde.

    2004 yılında bu robot işi devam ederken bir ABD seyahatinde bu robotları gördüm, satın aldım, getirip evde kullandım ve işin geleceği olduğuna inandım. Aylarca uğraşıp iRobot ülke distribütörlüğünü aldım.


    Bu sektörü eşimle birlikte oluşturduk ülkede, bizim evladımız gibi oldu adeta. Aç gözlü firmaların, sattığının ne olduğunu bilmeyen veya desteklemeyen tüccarların ya da kendilerini çok havada gören yöneticilerin kimseye zarar vermesini istemiyorum, hazmedemiyorum. Dolayısı ile bu forum veya hepsirobot uzantılı sosyal medya hesaplarımdan bilgilendirmeler yapıyorum.


    2013'e kadar 30binden fazla robot sattım o markadan. Sonra Neato ve başka markaları da getirdim ama yaptığım finansal hatalar ve üretici firmaların 80 milyon nüfusun tamamını zengin sanmaları yüzünden işlerimiz bozuldu ve ithalat/satış işini durdurdum.


    2017'de ilk Türk temizlik robotunun prototipini ürettim, yatıımcı ayağını beceremedik, yabancıya satmak zorunda kaldım üretim haklarını.


    2019'da da bu robotların ticari/endüstriyel olanlarını üretmek için çalışmaya başladım, o konuda çok ilerledik ve prototipimiz neredeyse hazır.


    Yani diyeceğim şu ki: bu iş bir tutku ve bağlılık meselesi. Açıkçası seviyorum robotların insanlara yardımcı olmasını. Yaşım ilerliyor, bir iki projem daha var çizimlerini hazırladığım - özellikle yaşlı bakım robotları ile ilgili. Tabii yatırım ve yatırımcı ilgisi yok ülkemizde bu konulara, destek de yok ama onları da bir şekilde yapıp hizmete sunacağım.


    Yardım ve destek kısmına gelince... bildiklerimin ve biriktirdiklerimin bende kalmasının bir anlamı yok. Bilgi ve tecrübe, yayıldıkça büyür ve işe yarar. Laf atanlar, karalamaya çalışanlar vs önemli değil, gülüp geçiyorum. Haksız ve hatalı olan çok bağırır, kulaklarımı tıkıyorum sadece. Tabii yanlış yönlendirme yapıyorlarsa müdahale ediyorum çünkü bilgi kirliliğine izin veremem yönettiğim forumlarda.


    Harika bir Pazar günü diliyorum.

    Yanlış anlamayın ama kimse ticarette rahat rahat 5000 e satacağı malı 4100 e satmaz. Tıpkı rahat rahat 4100 e alacağınız ürünü 5000 e almayacağınız gibi.Alternatif bir çok benzer menşeili ürün varken öne çıkmak için belli seçenekler değerlendirilir bunlar da bizlere lütuf değildir piyasanın gereğidir. Firma ürünün arkasında durur ise yeni müşteriler kazanır en azından kazanması beklenir. Viomi s9 4400 iken istisnalar hariç ön sipariş tanınmamış ve daha az özellikli ürüne de kimse 5000 TL vermezdi 4800 de vermezdi diye düşünüyorum en azından ben kendi adıma vermezdim. Vaadedilen garanti şartlarını firma yerine getirecek mi bunu zaman gösterecek . Mümkünse roidmi eve plus viomi s9 prosenic m7 pro ve lydsto R1 karşılaştırması içeren bir test bekleriz Ali beyden. Kullanılan komponentler işçilik ve malzeme kalitesi yazılım vb tüm farkları görmek güzel olurdu. Herkese hayırlı olsun diyorum umarım hepimiz üründen ve Ekay'dan memnun kalırız.

    Forumda hiç aktif olamadınız ki hocam? Aktif kalsaydınız keşke hocam, bunun sözünü konuda ve harici olarak bizlere firmanız defalarca verdi.


    ürünü almış insanlar olarak yaşadığımız deneyimi istediğimiz zaman, istediğimiz kadar paylaşmak bizim hakkımız. Burası paylaşım platformu burası olmasa bu kadar insan bu ürünü almazdı sizden ben dahil. Olumsuz bir deneyim paylaşılıp, gerçekleri insanlara ulaştıran bizleri mahkemeye vermeyle tehdit etmeyeceksin. Vereceksin mahkemeye varsa hakkın sende hakkını arayacaksın bizim gibi..


    Bu yaşattığınız deneyimler size olumlu yansımamı çok normal değil mi?


    para verip bir ürün aldık sizden farkında mısınız? Bu ürünü ön sipariş ile sizden aldım ben. Ön sipariş dönemi de dahil verdiğiniz neredeyse hiç bir sözü tutmadınız/Tutamadınız forumda aktif olacağınızı söylenmeniz de bunlardan birisi…


    biz burada hakkımızı aradığımızı söylüyoruz, iade olmasa(Bi ihtimal) sizden teknik hizmet almak zorundayız bunun da farkındayız. Ama endişelirimiz tavan yapıyor sayenizde, bu algıyı siz oluşturdunuz. her geçen günde bu algı artıyor sayenizde. Forumda firmaya ulaşamıyorum diye yazanlara siz ulaşın, alttan mesaj vermek yerine hayırdır, düne kadar herseyde ulaşıyordun şimdi niye ulaşamıyorsun\ya da ulaşmanı istemiyoruzu sorgulayın. Satın alma - ön sipariş aşamasında yer alan firma seviciler, troller veya ticari bağlantısı olup anlamsız övgüler ve övenler neredeler? 1-2 arkadaş biz böyle bilmiyorduk dediler mahcup oldular sözüm onlara değil.


    ne olursa olsun hep söylüyorum. Bu bizim için de bir deneyimdi. dersler çıkardım ben kendimce, ama ne olursa olsun her platformda sizi karşı negatif yorumlarımı deneyimleri paylaşacağım. Biz satın alanlar kaybettik mağdur olduk ama sizde bizlerle kaybedenler klübündesiniz, hoşgeldiniz.


    son sözüm bu ürünü alacak arkadaşlar ürününde sorun yaşadığınızda karşınızda sağlam bir muhattap olsun istiyorsanız Amazon gibi platform üzerinden satın alın, sorun olduğunda en azından hakkınızı aramak ve firmalara karşı hakkınızı savunan tüzel bir kişilik olsun yanınızda sizinle beraber. yaptırım uygulasınlar sizinde mağdur olma oranınız çok daha düşük olsun. (Amazon mağdur etmez vs demiyorum elbette insan olan her yerde aksaklıklar olabilir ama oran düşük olsun en azından)

    Arkadaşlar herkese selamlar

    Konuyu bilenler bilir. Bir sorun yaşamıştık süreç mahkemeye taşınmıştı. Dün itibariyle mahkeme sonuçlandı ve sonuç lehime çıktı.

    İlgili firma Ekayonline para iademi yaptı. Destek veren herkese teşekkür ederim. Sizlerde haksızlık görürseniz hakem heyetine basvurmamazlık yapmayın. Hakkınızı arayın.

    Herkese merhabalar.


    Sizlerden gelen talepler üzerine bilgi akışını daha hızlı bir şekilde sağlamak için forumu daha aktif kullanmaya karar verdik.


    Görüş ve önerileriniz bizim için kıymetlidir.Elimizden geldiğince müşteri odaklı çalışmaya gayret edip, sizlerden gelen talep ve önerilerinizi dikkate alarak çalışmalarımızı sürdürmeye çalışıyoruz.Bize duyduğunuz güven için ise tüm firmamız adına ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum.


    Herkese iyi günler dilerim saygılar.

    herkese merhabalar.


    İndirim kuponu hakkında bilgi vermek istiyorum.


    Ön sipariş verip sabırla bekleyen müşterilerimiz için aldığımız karar doğrultusunda vereceğiniz ilk  Lydsto R1 Temizlik robotu aksesuar siparişlerinde tek seferlik ( filtre, mop bezi, ana fırça,yan fırça,toz torbası ) ürünlerinde bir veya birden fazla ürünü süresi 1 yıl geçerli olacak şekilde %50 indirim kuponu hediye edeceğiz. Robot süpürgelerinin teslimi sırasında müşterilerimize gerekli ayrıntılı bilgi verilecektir.


    Saygılarımla.

    Buraya gelip insanları tehtit edeceğinize şu savunmanızı yapın. Yoksa yapacak savunmanız yokta o yuzden mi aylardır süreci tıkadınız? Kaç aydır kullanıyorsunuz paramı buraya gelip tecrübelerini paylaşan insanlara bizi karalamayın gibi ithamlarda bulunmayın. Karalatacak tecrübe yaşatmayın karalanmayın bu kadar basit.

  • Lydsto R1 Temizlik Robotu
  • Lydsto R1 Temizlik Robotu
  • Lydsto R1 Temizlik Robotu
  • Lydsto R1 Temizlik Robotu
  • Lydsto R1 Temizlik Robotu
  • Yeni konu Hayırlı uğurlu olsun Lydsto R1 Temizlik Robotu 

  • Hayırlı olsun bende bu gece itibarı ile Lydsto R1 ile aranıza katılıyorum emegi geçenlere çok teşekkürler

  • Hoşgeldiniz

  • oqi kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim, iyi ki varsınız.

  • bageera kullanıcısına yanıt

    Hayırlı uğurlu olsun Lydsto R1 Temizlik Robotu Güzel günlerde kullanırsınız inşallah

  • Hayırlı olsun Ali hocam. Ben de sizin yorumlarınıza dayanarak sipariş etmiştim. Merakla bekliyoruz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun konumuz. :)

  • Herkese hayırlı olsunLydsto R1 Temizlik Robotu 


    Ali abi izninle Volkan beyi davet etmek isterim konuya :) sonuçta R1 sahibi @Volkan_Taner

  • Ali bey merhaba . Bu başlık ortak sıkıntılarımızı(umarım sıkıntı yaşamayız) ya da şöyle söyleyelim cihazın bilmediğimiz özelliklerini tañimamıza yardımcı olur. Bu cihazı almamda sizin video ve yorumlarınız etkili oldu.

    Elay 'ın yaklaşımı da güven verdi. Emekleriniz ıçın teşekkür ederim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya Allah Bismillah
    Allah utandırmasın tez zamanda kavuşmayı ve uzunca süre sapasağlam arızasız kazasız kullanmamızı nasip etsin.
  • mali_bu16 kullanıcısına yanıt

    Yahu alem adamsınız! Ne izni? Ben sadece konuyu açtım, burası hepimizin.

    İlgili ilgisiz herkes gelebilir.

  • mecan22 M kullanıcısına yanıt

    Hoşgeldiniz,

    Ben bir şey yapmadım efendim, cihaz güzel, Ekay da makul bir firma.

    Memnun kalacağınızı düşünüyorum. Baktık bir terslik var, hep birlikte olursak sorunlarımızı daha rahat hallederiz.

    Şimdiden hayırlısı olsun.

  • Ashkar1453 kullanıcısına yanıt

    Amin. Aynı güzel niyetleri paylaşıyorum.

  • Yaratıcı Bir Nick kullanıcısına yanıt

    Sizde ana konudaki paylaşımları buradan yayınlayın bence hocam çok yararlı bilgilerdi onlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.