Şimdi Ara

Donanım incelemesi yapanlar arasındaki farklar

Bu Konudaki Kullanıcılar: Dobraokuyucu
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şimdi diyelim iki tane donanım incelemesi yapan kanal olsun. Bunlardan biri önlerine atılacak üç kuruş (veya işte ne kadarsa) için her türlü toptancının ve perakendecinin poposunu yalayıp bütün muteber inceleme kanallarının yerden yere vurduğu ürünleri falan övsün, diğeri de nvidia, bakın asus msi falan değil nvidia kurnazlık yapmaya kalktığında çıkıp nvidiayı itin dübürüne soksun.


    Dil bariyeri insanların bu ilk kanal gibi kifayetsiz muhterislere mecbur kalmasının yegane sebebidir. Bugün ingilizce bilen adam böyle rezilliklere maruz kalmaz. Laptopla 30-40 fpsde oyun oynayıp oyunun son derece akıcı olduğunu söyleyebilecek kadar alçalan kanallar var sırf o laptop firmasından para alıyor diye.


    NVIDIA pretends to care about gamers. - YouTube


    Burada linus sebastian Nvidia'nın bizzat nvidia olarak mining gpusu çıkarıp bunu oyuncuları düşündüğü için yaptığı şeklinde lanse etmesi sonucunda nvidia'yı resmen itin poposuna sokuyor. Gerçekten sert konuşuyor. Nvidia hakkında konuşuyor doğrudan. Ama nvidia tutup bu adama karşı bir şey yapamaz. Neden biliyor musunuz? Bu adamın sponsorlu içeriğinin sponsorlu olduğu açıkça bellidir ve sponsorlu içerikleri asla review değildir. Review kelimesi asla kullanılmaz, bahsedilen ürün asla rakipleriyle karşılaştırılıp sayısal skorlar falan verilmez. Çünkü bu bir içerik değil reklamdır ve bu adam şark kurnazı değildir. Gamersnexus diye bir kanal var mesela, oranın bu konulardaki ilkeleri LTT'den çok çok daha katıdır. Seyirci herhangi bir şekilde "lan bunlar bu malı övüyor ama acaba para mı yiyorlar lan" diye kuşkulanmaz. İnsanlar LTT'in forumlarında mesela atıyorum microcenter'ın kendisine yaptığı bir haksızlığı yazdığında konunun herhangi bir bahaneyle silinmeyeceğini bilir.


    İşte bu arkadaşlar insan kalitesi farklılığıdır. Firmalar çünkü insanlardan meydana gelir. LTT şu an dünyanın en büyük teknoloji inceleme organıdır çünkü içerikleri eğlenceli de olmakla beraber bir güven inşa etmiştir.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.